Doliu în lumea artistică. A murit soţia lui Aurelian Andreescu, Mariella Annie Dumitriu

Mariella Andreescu a murit.  Pe adresa [email protected] artistul Cornel Constantiniu ne-a trimis informaţia că sâmbătă seara s-a stins din viaţă cea de-a doua soţie a regretatului Aurelian Andreescu, Mariella Annie Dumitriu.
Romania TV
17 nov. 2013, 16:22
Doliu în lumea artistică. A murit soţia lui Aurelian Andreescu, Mariella Annie Dumitriu

Mariella Andreescu a murit. Cu regret doresc să vă anunţ că sâmbătă seara a încetat din viaţă, Mariella Andreescu, soţia nu mai puţin regretatului Aurelian Andreescu. Cu stima, Cornel Constantiniu„, este informaţia primită pe adresa [email protected]. Aurelian Andreescu s-a căsătorit cu Mariella Annie Dumitriu în anul 1976 şi doar moartea artistului i-a despărţit, în anul 1986.

În 1991 Mariella şi Mirel, fiul său adoptiv, au plecat în Canada, unde s-au şi stabilit. „În 1990 mi-a murit fratele şi în 1991 m-am hotărăt să părăsesc ţara şi să-mi refac viaţa. Am plecat singură cu două valize şi nu regret. M-am căsătorit cu un saxofonist cu care a căntat şi Aurelian. El avea cetăţenie germană şi voia să vină în Canada. M-a rugat să-l ajut şi de aceea ne-am căsătorit.

A fost un ajutor pentru amândoi. Convenţia a durat un an. El s-a purtat cavalereşte şi am rămas buni prieteni. M-am înscris şi la Facultatea de Ştiinţe Sociale. Sunt foarte mândră că am făcut-o„, povestea Mariella, în urmă cu şase ani. Mariella Andreescu avea doar 60 de ani, iar în 2003 fusese diagnosticată cu cancer la plămâni.

În 2007, într-un interviu pentru Jurnalul Naţional ea descria sfârşitul lui Aurelian Andreescu: „A trebuit să plec în turneu cu teatrul la mare. L-am luat şi pe băiat cu mine. Aurelian nu m-a ascultat şi a venit după noi la mare. Se simţea foarte rău. Am fost seara la spectacol, dar el n-a vrut să stea în cameră. S-a dus să cânte la un restaurant.

Când m-am întors în cameră l-am găsit în pat. M-am dus în baie să spăl ceva. A venit după mine. Imediat a făcut o hemoragie. Ştiam că e ultima, fusesem avertizată. Ne-am dus urgent la Spitalul din Constanţa. Medicii n-au putut să-i oprească hemoragia. Înainte să se prăpădească, mi-a zis: «Ajută-mă, nu vreau să mor!». Acestea au fost ultimele lui cuvinte„.

Aurelian Andreescu, alături de fiul său şi Mariella

Mariella Andreescu avea doar 60 de ani, iar în 2003 fusese diagnosticată cu cancer la plămâni.

În 2007, într-un interviu pentru Jurnalul Naţional ea descria sfârşitul lui Aurelian Andreescu: „A trebuit să plec în turneu cu teatrul la mare. L-am luat şi pe băiat cu mine. Aurelian nu m-a ascultat şi a venit după noi la mare. Se simţea foarte rău. Am fost seara la spectacol, dar el n-a vrut să stea în cameră. S-a dus să cânte la un restaurant.

Când m-am întors în cameră l-am găsit în pat. M-am dus în baie să spăl ceva. A venit după mine. Imediat a făcut o hemoragie. Ştiam că e ultima, fusesem avertizată. Ne-am dus urgent la Spitalul din Constanţa. Medicii n-au putut să-i oprească hemoragia. Înainte să se prăpădească, mi-a zis: «Ajută-mă, nu vreau să mor!». Acestea au fost ultimele lui cuvinte”.

Mariella Andreescu va fi îngropată în Canada

Mariella Dumitriu va fi înmormântată la Montreal, într-un cimitir ortodox. Cea de-a doua soţie a regretatului Aurelian Andreescu locuia în Canada de mai bine de cinsprezece ani împreună cu fiul ei şi al artistului, Mirel, pe care l-au înfiat pe când acesta avea doar doi anişori. Cel mai bun prieten al celor doi soţi, cântăreţul Cornel Constantiniu, a povestit pentru Libertatea că a fost împuternicit de Mariella Dumitriu să se ocupe de comoara lăsată de Aurelian, înregistrările cu piese celebre: “Ale şi Mariella au fost un model de modestie şi talent. Pe mine şi pe Aurelian ne-a legat o prietenie de-o viaţă şi cred că undeva ne vom reîntâlni şi vom fi iar împreună cu toţii. Mariella a aflat de cumplita boală în urmă cu zece ani şi ne-a anunţat printr- o scrisoare dramatică”, a mai adăugat artistul.

Mariella Andreescu, scrisoarea -testament

“Dragii mei, am nevoie de ajutorul vostru pentru că eu voi muri în curând. Când am plecat din România am luat cu mine toate benzile şi discurile cu Ale (n.r. – Aurelian Andreescu). Sunt piese extrem de vechi, dar şi melodii rare, unice. Vi le trimit şi vă rog să le donaţi Televiziunii Române, dacă le vrea. Dacă nu, poate Radioului sau Electrecordului. Dacă nu le vrea nimeni, îngropaţi-le într-un colţişor la mormântul lui Ale”, scria Mariella în 2003.

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Se interzic mașini în România. Apare o nouă taxă auto în orașe. Amendă 500 lei/zi, dacă ignori
Playtech.ro
Sociologul Alfred Bulai, acuzat că ar fi făcut avansuri studentelor, în timp ce era profesor și decan la SNSPA. Poliția a început o anchetă
DailyBusiness
Cati bani primește David Popovici după ce a câștigat medalia de aur. Sportivul a scris istorie la JO2024
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Românii, mai săraci din toamnă. Vestea care le pune capac
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Statul cere banii de la români. Obligația, trecută direct în lege. Poliția intervine imediat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Comandant al grupului Wagner ucis în Mali în timpul unui atac al rebelilor
MediaFlux
PENSIONARII care pot RĂMÂNE FĂRĂ măriri de PENSIE! DECIZIA care schimbă TOTUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!