Antonescu şi Ponta, întâlnire de taină după scandalul terenurilor lui Băsescu UPDATE

Victor Ponta şi Crin Antonescu s-au întâlnit după disensiunile legate de comisia de anchetă privind terenurile Ioanei Băsescu, anunţă România TV. PNL nu este de acord cu privire la o anchetă legată de terenurile Ioanei Băsescu.
Romania TV
20 nov. 2013, 13:39
Antonescu şi Ponta, întâlnire de taină după scandalul terenurilor lui Băsescu UPDATE

UPDATE: întâlnirea dintre liderii USL s-a terminat în urmă cu puţin timp. PNL insistă să nu se formeze o comisie specială pentru anchetarea modului cum au fost achiziţionate terenurile din Călăraşi de către Ioana Băsescu. PSD a dat termen până joi liberalilor să ia o decizie finală. La ședință au participat liderii Victor Ponta și Crin Antonescu, precum și vicepremierii Liviu Dragnea, Daniel Chițoiu și Gabriel Oprea. Rămâneţi pe ROMÂNIATV.NET pentru detalii.

Din ultimele informaţii se pare că nu s-a ajuns la un acord, iar întâlnirea a fost deosebit de tensionată. Acesta a fost şi motivul pentru care copreşedinţii USL au refuzat să discute cu presa.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, a declarat că în urma reuniunii USL nu s-a luat o decizie în ceea ce priveşte comisia de anchetă cerută de PSD, dar s-a convenit ca la nivelul PNL să se adopte în cel mai scurt timp o hotărâre în această privinţă. „Întâlnirea din această după-amiază a fost bună, cu o serie de clarificări, lămuritoare, urmând ca în cel mai scurt timp să existe la nivelul PNL o discuţie, să avem o decizie şi apoi această decizie o vom comunica partenerilor din alianţă”, a declarat Pocora.

Premierul Victor Ponta a anunţat, marţi, că a discutat cu liderii grupurilor parlamentare pentru înfiinţarea unei comisii de anchetă în „cazul Călăraşi”, deoarece comisia de la Senat are o altă misiune, respectiv analiza activităţii CEC Bank. „Mi-au spus liderii de grup PSD, şi de la PNL, şi de la PC că lucrează la formarea unei comisii comune. (…) Liderii de grup vor să propună o comisie a Camerei Deputaţilor şi Senatului care să ancheteze activitatea tuturor acelor persoane angajate în instituţiile publice legată de afacerea de la Călăraşi”, a spus Ponta. El a precizat că acea comisie de la Senat se ocupă strict de activitatea CEC. „E altă prevedere regulamentară, este doar la Senat, este doar la Comisia de Buget -Finanţe şi are ca obiect o singură problemă: modul în care CEC, bancă integral de stat, a respectat legile”, a adăugat Ponta.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a negat, miercuri, că ar fi fost sunat de premier marţi şi ar fi discutat despre subiectul comisiei de anchetă privind „cazul Călăraşi„, aşa cum spusese anterior Victor Ponta.

Spynews
Obiectul cu care a fost înmormântată prințesa Diana. Avea o semnificație specială pentru ea
Bzi.ro
Denisa Nechifor a făcut spectacol la piscină, în costum de baie! Cum se păstrează focoasa brunetă, la 40 de ani
Fanatik.ro
Zona de lângă România cu cei mai longevivi oameni de pe pământ. Mulți trec lejer de 100 de ani și trăiesc mai mult decât japonezii sau norvegienii. Secretul lor constă într-un lucru banal
Capital.ro
Toți șoferii vor fi prinși. Se introduce sistemul e-SIGUR în România
Playtech.ro
„E prima oară când dau Like la un WC”. Un bărbat și-a făcut toaletă în fundul curții, apoi a...
DailyBusiness
Vestea cea mare pentru toamna 2024. Apare un nou tip de program „Rabla” pentru români
Adevarul
Tot ce trebuie să știi despre noua lege a pensiilor. Principalele modificări care intră în vigoare la 1 septembrie 2024
Spynews
Irinel Columbeanu, abandonat în azil! Afaceristul ar fi fost părăsit de prietenii lui și trece prin clipe grele
Spynews
Dulce împăcare! Dana Roba este din nou împreună cu Beniamin! Nu au rezistat prea mult timp unul fără celălalt / FOTO
Evz.ro
Codul Muncii. Drepturile pe care puțini salariați le știu. Angajatorii profită
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Jordan Chiles, imagini incendiare, în bikini, în plin scandal cu medalia Anei Bărbosu
wowbiz.ro
ULTIMA ORĂ! Fostul preot Visarion Alexa, condamnat la închisoare!
Cancan.ro
Prezentatoare TV, trimisă la psihiatrie! S-a ales cu brățară la picior, după ce a terorizat 2 bărbați! A vrut să seducă un medic, la restaurant, de față cu soția și...
Playsport.ro
Apariție interzisă la propria nuntă?! Prea fierbinte! Cum s-a îmbrăcat "Perla Banatului" la cununia cu Marius Constantin
kanald.ro
Incendiu masiv de vegetație în județul Argeș: Mai multe case au luat foc, iar un localnic a avut nevoie de intervenția medicilor
Capital.ro
S-a mai stins o stea! A murit marea doamnă a filmului: Una din cele mai bune actrițe ale generației
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Ion Țiriac, discurs-manifest după ce primarul Daniel Băluță a inaugurat patinoarul de 10.000.000 de euro din sectorul 4! „M-am întâlnit cu domnul David Popovici și mi-a zis asta”
stirilekanald.ro
Ce s-a întâmplat cu Luiza Melencu. Cutremur în cazul Caracal! Bunicul fetei aruncă bomba
substantial.ro
Sinuciderile soldaților ruși răniți pe frontul ucrainean
MediaFlux
ERORI în deciziile de recalculare a pensiilor. Simona Bucura-Oprescu anunță CE TREBUIE SĂ FACĂ PENSIONARII
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...