Băsescu, un nou atac la Ponta: Om cu deficit consistent de educaţie

Președintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la TVR, că afirmațiile premierului Victor Ponta potrivit cărora șeful statului nu a cerut reducerea bugetelor serviciilor speciale neavând "probleme acolo" fac parte din "obrăzniciile specifice unui om cu un deficit consistent de educaţie".
Romania TV
27 nov. 2013, 19:25
Băsescu, un nou atac la Ponta: Om cu deficit consistent de educaţie

Traian Băsescu a ţinut să precizeze că este „o copilărie” ideea că a convocat marți ședința CSAT pentru a boicota Summit-ul cu China, adăugând că nu era foarte important ca premierul să participe la şedinţa CSAT.

„Cred că la acea dată premierul Ponta nu ştia programul pe care l-a avut ieri (marți, n.r.)”, a mai spus Băsescu, afirmând că era importantă şedinţa CSAT şi avizarea bugetelor instituţiilor din domeniul securităţii naţionale deoarece au început deja discuţiile, în Parlament, la bugetul de stat, iar avizul CSAT trebuia dat înainte de dezbaterile din Parlament.

„Noi deja am dat avizele după ce s-a trecut prin comisii, dar înainte de intrarea la plen”, a mai spus şeful statului.

Întrebat cum comentează afirmaţiile premierului Victor Ponta, din şedinţa de Guvern, potrivit cărora preşedintele nu a cerut tăieri la bugetele serviciilor speciale, pentru că acolo nu are o problemă, Traian Băsescu a răspuns: „Astea fac parte din obrăzniciile specifice unui om cu un deficit consistent de educaţie”.

Şeful statului a adăugat că ceea ce poate spune este că „nu va trece bugetul dacă se bazează pe creşterea accizei la combustibil”. „Nu trece de mine fără să fie întors”, a precizat Băsescu, precizând că există și posibilitatea atacării la CC.

Premierul Victor Ponta a declarat că este bucuros că preşedintele Traian Băsescu nu a solicitat, în şedinţa CSAT, diminuarea bugetelor serviciilor speciale, constatând că şeful statului „nu are probleme” în acea zonă şi exprimându-şi totodată convingerea că nu va avea „probleme” nici în viitor.

„Mă bucur că ieri, într-o şedinţă extrem de importantă şi scurtă a CSAT, preşedintele nu a avut nicio obiecţie. Nu a vrut să tăiaţi bani nici de la STS, nici de la SPP, nici de la SRI sau SIE. Acolo nu are probleme. Sunt convins că nu va avea probleme nici în viitor. Atâta timp cât am dat banii la ce doreşte domnia sa, noi ne putem ocupa de restul ţării”, a spus Ponta miniştrilor, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern.

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) a avizat, marţi, într-o şedinţă care a durat aproximativ 15 minute şi care a fost condusă de preşedintele Traian Băsescu, proiectele de buget ale instituţiilor din domeniul securităţii naţionale.

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce să nu-i faci câinelui pe timp de caniculă. Riști să-i provoci un șoc termic
Capital.ro
Banii intră direct în conturile românilor. Se dau bonusuri pentru toți cetățenii români
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
DIFERENȚE DE 1.500 de lei la pensie. Harta pensiilor în România
Adevarul
Imagini virale cu un sucevean care şi-a trasat, cu trafaletul, propria trecere de pietoni în faţa barului unde bea de obicei VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Schimbare majoră pentru toți românii. Apare un nou CNP
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Sorana Cîrstea este FURIOASĂ după câștigul lui David Popovici! Sportiva a decis să nu mai tacă și, dacă citești ce a spus
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Motivul halucinant pentru care o tânără din Călărași ar fi fost aruncată pe geam de iubit. Tânăra a căzut de la etajul trei
Capital.ro
S-a dat ordin în toată România. Este interzis pentru trei săptămâni: Trebuie să ținem cont
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Falimentul Facultății de Științe Politice din SNSPA: Acuzații de hărțuire sexuală aduse lui Alfred Bulai
MediaFlux
Se PERMIT DROGURILE la volan! Prag pentru CONSUMUL de droguri, ca la ALCOOL
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?