DANSEZ PENTRU TINE: Totul despre finala Dansez pentru tine 2013

DANSEZ PENTRU TINE: Vineri, 29 noiembrie, cand publicul va desemna castigatorii celui de-al 14-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", Catrinel Menghia, Alexandra Dinu si Andreea si George Ogararu danseaza pentru cazurile umanitare prezente in emisiune,
Alina Costache
29 nov. 2013, 14:06
DANSEZ PENTRU TINE: Totul despre finala Dansez pentru tine 2013

DANSEZ PENTRU TINE, MAREA FINALĂ 

1)    Primul 10 a fost acordat in cea de-a doua editie a emisiunii, pentru salsa, echipei formate dinElena Ionescu si Freek. 

2)    Doua echipe au luat 10 pe linie in editia a cincea: Sore si Dark si Dana Matei si Giani Kirita. 

3)    Sore si Dark au realizat o performanta notabila: in semifinala au luat 10 pe linie la doua dintre cele trei stiluri de dans si au luat, in total, 12 note de 10 din cele 15 posibile. 

4)    In acest sezon, s-a dansat pentru prima data Vogue si tot pentru prima data perechile din competitie au redat pe scena de la „
5)    Ruby si Alexandru au fost de trei ori condamnati la duel. Publicul i-a salvat de doua ori. 

6)    Antonia, Mihaela Radulescu, Catrinel Menghia si Alexandra Dinu au dansat pentru prima data in acest sezon pentru cazuri umanitare. 

7)    Tot pentru prima data, printre vedetele intrate in competitie s-au numarat si doi fotbalisti – Falemi Nana si Giani Kirita. 

8)    Dark, unul dintre concurentii care a ajuns in finala, nu doar ca a dansat pe tocuri, ci si incaltat cu niste sandale cu trei numere mai mici fata de cat poarta el. 

9)    Toate rochiile purtate de Iulia Vantur in acest sezon au fost negre. Rochia din finala este exceptia de la regula. 

10)    141.000 de euro vor fi castigati in total in marea finala. 

11)    Dima Trofim a facut cele mai multe acrobatii in timpul dansurilor acestui sezon. 

12)    Sore, Dana Matei, Dark si Razvan Marton si-au sarbatorit ziua de nastere in timpul emisiunii. 

13)    A fost prima editie in care cei mai multi concurenti au fost dansatori profesionisti. 

14)    In timpul uneia dintre editii, Falemi parea ca nu mai vrea sa danseze. Statea in public, foarte relaxat. Era, de fapt, fratele lui geaman care venise sa-l sustina pe fotbalist. 
 

DANSEZ PENTRU TINE, detalii inedite despre finală

In urma cu sapte saptamani au pasit în ringul visurilor de la ProTV cu speranta ca viata lor se va schimba în bine. Editie de editie au adus pe scena momente artistice memorabile, apreciate deopotriva de juriu si de telespectatori, iar Sore si Dark, Ilinca Vandici si Razvan Marton si Dima Trofim si Iulia Clisu au reusit sa ramana în competitie pana în marea finala. Pentru ultima data în acest sezon, cele trei perechi vor purta telespectatorii prin fascinanta lume a dansului pe ritmuri de Lindy Hop, musical, disco, cha-cha si house.

Nu doar cele trei echipe finaliste pregatesc momente de pus în rama pentru editia de maine seara, ci si Elwira si Mihai Petre, care vor dansa cha-cha, precum si toate vedetele care au dansat în acest sezon, toti concurentii si toti coregrafii. Ca de obicei, ultima editie ajuta la împlinirea visurilor tuturor concurentilor. Castigatorul locului I va fi rasplatit cu 60.000 de euro, cel clasat pe locul al II-lea cu 20.000 de euro, iar ocupantul locului al III-lea cu 15.000 de euro. Cazurile umanitare vor fi sustinute cu cate 3.000 de euro fiecare. Celelalte premii care vor fi oferite maine seara se ridica la 34.000 de euro.

Catrinel Menghia, Alexandra Dinu si Andreea si George Ogararu danseaza pentru cazurile umanitare prezentate în emisiune. „Fiecare întoarcere acasa ma bucura, ma emoționeaza și ma hranește. Sunt o persoana destul de ocupata, cu un program încarcat, variat, cu multe filmari în zone diferite și uneori foarte îndepartate. De aceea, ringul visurilor este de doua ori special pentru mine, pe de o parte pentru ca împlinește vise și apoi pentru ca ma simt acasa”, a marturisit Catrinel.

Venita special din Italia pentru o serie de actiuni caritabile, si Alexandra Dinu se bucura ca va avea ocazia sa danseze un tango caritabil maine seara la ProTV. „Apreciez aceasta emisiune si ma uit cu mirare si admiratie la cat de mult evolueaza perechile care intra în acest concurs si cata stralucire capata cand ajung aici. Sper sa-mi iasa si mie dansul, chiar daca n-am prea mult timp de repetitii”, a declarat Alexandra.

„Experienta Dansez pentru tine reprezinta pentru noi sansa de a deveni parte din viata unui copil deosebit ce demonstreaza în mod spectaculos cat de departe se pot impinge limitarile provocate de un sindrom prietenos. Pe langa acest fapt, dansul în sine este o provocare, un test de concentrare, coordonare si armonie pe care visam sa îl trecem cu brio”, a marturisit familia Ogararu.

FINALA DANSEZ PENTRU TINE: „Sunt emotionata la gandul ca voi putea ajuta un copil care sufera de aceeasi deficienta la inima de care a suferit si fiul meu, Mario”, a marturisit Alexandra Dinu, cea care danseaza vineri, 29 noiembrie, in finala celui de-al 14-lea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine” pentru un caz umanitar la care a rezonat foarte tare.

„De cate ori ma gandesc la ce simte un parinte al carui copil este bolnav imi dau lacrimile si simt brusc un gol urias in stomac. Ma doare parca acest gand, amintirea temerilor si suferintelor pe care le-am simtit si eu cand am descoperit ca Mario are probleme. Insa zambesc cu speranta la gandul ca odata depistata, aceasta problema de sanatate poate fi inlaturata prin interventie chirurgicala. Asta trebuie sa stie toti parintii”, transmite Alexandra.

Venita special din Italia pentru o serie de actiuni caritabile, Alexandra se bucura ca va avea ocazia sa danseze un tango caritabil in cadrul finalei celui de-al 14-lea sezon al show-ului „Dansez pentru tine”.

„Apreciez aceasta emisiune si ma uit cu mirare si admiratie la cat de mult evolueaza perechile care intra in acest concurs si cata stralucire capata cand ajung aici. Sper sa-mi iasa si mie dansul, chiar daca n-am prea mult timp de repetitii. Am doar doua zile la dispozitie pentru asta. Exagerez cand spun doua zile, pentru ca practic sunt cateva ore, pentru ca il voi avea alaturi de mine si pe Mario care nu cred ca va avea rabdare sa stea departe de mine foarte mult timp. Sper sa-si faca repede prieteni pe holurile de la Buftea, sa am si eu timp de lucru :)”, a dezvaluit frumoasa vedeta.

FINALA DANSEZ PENTRU TINE: Catrinel Menghia, una dintre cele mai frumoase românce, paseste vineri seara cu gratie in ringul visurilor de la ProTV, unde va dansa pentru un caz umanitar. Catrinel isi aminteste induiosata un moment din copilarie in care, aflata in spital, a primit un cadou neasteptat: 

“Imi amintesc perioada sarbatorilor de la Iasi, acum ceva timp, cand eram o pustoaica cu vise mari, dar cu posibilitati putine. Eram in spitalul de copii intr-un decembrie si conducerea spitalului a trimis cadouri tuturor copiilor care, bolnavi fiind, isi petreceau Craciunul acolo. Poate a fost cel mai frumos cadou primit vreodata, nici nu mai stiu ce era, dar a venit cand nu ma asteptam si surpriza a fost uriasa. Nu conta cadoul, ci caldura gestului. Sunt, in sufletul meu, aceeasi pustoica de atunci si voi fi prezentala orice actiune care aduce putina caldura in sufletele triste sau insingurate”, a povestit emotionata Catrinel. 

FINALA DANSEZ PENTRU TINE: Catrinel a inceput deja repetitiile, iar experienta de la „Dansez pentru tine” o bucura nespus. “In primul rand, fiecare intoarcere acasa ma bucura, ma emotioneaza si ma hraneste. Sunt o persoana destul de ocupata, cu un program incarcat, variat, cu multe filmari in zone diferite si uneori foarte indepartate. De aceea, ringul visurilor este de doua ori special pentru mine, pe de o parte pentru ca implineste vise si apoi pentru ca ma simt acasa”, a mai marturisit Catrinel. 

1) Esti pentru prima data in ringul visurilor de la ProTV. Ce reprezinta pentru tine aceasta experienta?

In primul rand, fiecare intoarcere acasa ma bucura, ma emotioneaza si ma hraneste. Sunt o persoana destul de ocupata, cu un program incarcat, variat, cu multe filmari in zone diferite si uneori foarte indepartate. De aceea, ringul visurilor este de doua ori special pentru mine, pe de o parte pentru ca implineste vise si apoi pentru ca ma simt acasa. imi amintesc perioada sarbatorilor de la Iasi, acum ceva timp, cand eram o pustoaica cu vise mari, dar cu posibilitati putine. Eram in spitalul de copii intr-un decembrie si conducerea spitalului a trimis cadouri tuturor copiilor care, bolnavi fiind, isi petreceau Craciunul acolo. Poate a fost cel mai frumos cadou primit vreodata, nici nu mai stiu ce era, dar a venit cand nu ma asteptam si surpriza a fost uriasa. Nu conta cadoul, ci caldura gestului. Sunt, in sufletul meu, aceeasi pustoica de atunci si voi fi prezenta la orice actiune care aduce putina caldura in sufletele triste sau insingurate. 

2) Ai inceput repetitiile. Cate ore pe zi repeti? Ti se pare greu? 

Am inceput repetitiile cu miscari mai usoare cu un program destul de prietenos, deci nu ma plang inca de oboseala. Vom vedea cum va fi pana la final, dar eu cred ca voi face fata, sunt din familie de sportivi si eu insami am facut si fac sport. in plus, am venit aici cu inima deschisa, cu dorinta de a ajuta si atunci cand faci ceva cu placere si din tot sufletul, acel lucru nu poate fi greu. 

3) Ai urmarit pana acum emisiunea Dansez pentru tine? Ai vreun preferat? 

Recunosc ca nu am timp sa urmaresc lucrurile frumoase pe care le faceti aici, dar le apreciez din tot sufletul. Aveti o echipa de profesionisti, multi care nu se vad, in spatele camerelor de filmat. Ei sunt cei carora vreau sa le multumesc in mod special, o echipa mare si frumoasa. La ”Dansez pentru tine”, nu cred ca are importanta cine castiga. Conteaza participarea, implicarea, pasiunea. Conteaza sa fim mai buni, mai senini, mai liberi.  

Vineri, de la 20.30, Sore si Dark, Dima Trofim si Iulia Clisu, Ilinca Vandici si Razvan Marton intra din nou in ringul visurtilor pentur a incerca sa convinga telespectatorii sa-i declare marii castigatori ai acestui sezon. Concurentii au facut tot ceea ce a tinut de ei pentru a se califica in marea finala. Votul telespectatorilor este insa cel care va stabili clasamentul în FINALA DANSEZ PENTRU TINE 2013. 

DANSEZ PENTRU TINE 2013: Povestea finaliştilor

Sore şi George Trascău

Echipa de „nota 10“ din concurs, Sore şi George Trascău (Dark) este considerată favorită la câştigarea marelui titlu. Dark, un tip retras, a spus că singura modalitate de a se exprima cu adevărat a fost prin dans. Acesta a venit la „Dansez pentru tine“ ca să demonstreze familiei sale că poate să facă lucruri măreţe prin dans. În ediţia precedentă a emisiunii, echipa celor doi s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor şi a luat note de 10 pe linie, în urma unui lyrical executat perfect, scrie Adevărul. Mai mult, Mihai Petre, unul dintre cei mai exigenţi componenţi de la masa juriului, a mărturisit că Dark merita nu nota 10, ci 11.

Sore şi George Trăscău, în timpul dansului în ploaie FOTO Pro TV

Dans popular cu Sore şi Dark FOTO Pro TV

Ilinca Vandici şi Răzvan Marton

Coechipierul Ilincăi Vandici, Răzvan Marton, are o poveste de viaţă cu adevărat emoţionantă. Părinţii acestuia au murit, de când Răzvan era copil, iar el a rămas în grija bunicilor, alături de fratele său. De altfel, Răzvan şi-a luat postura de tată pentru fratele său de care a avut mereu grijă. Răzvan a mărturisit că vrea să facă teatru, să cânte şi să danseze, dar, mai presus de toate, ar dori să ofere siguranţă familiei sale. Chiar dacă în ediţia trecută concurentul a suferit mult în timpul dansurilor din cauza unei accidentări la umăr, acesta şi-a menţinut profesionalismul şi a smuls mai multe note de zece din partea componenţilor juriului.

Ilinca Vandici şi Răzvan Marton FOTO Pro TV

Ilinca Vandici şi Răzvan Marton, intraţi „la apă” FOTO Pro TV

Dima Trofim şi Iulia Clişu

Iulia Clişu, originară din Bârlad, a venit la „Dansez pentru tine“ pentru a-şi ajuta coregrafa care i-a deschis calea dansului. Coregrafa Monica Moraru, cea prin mâinile căreia a trecut şi Iulia, dar şi alţi dansatori ai oraşului Bârlad, este omul pentru care tânăra luptă. La un moment dat, viaţa coregrafei a luat o turnură nefastă, aceasta îmbolnpvindu-se de obezitate morbidă în urma stresului. Din acest motiv, Iulia vrea să-şi vadă profesoara într-o stare mai bună pentru a putea să continue să danseze şi să îi înveţe şi pe alţii din ceea ce ştie să facă. Chiar dacă în ediţia precedentă, prestaţia echipei nu a fost tocmai pe placul juriului, cei doi pot să contureze marea surpriză a finalei.

Dima Trofim şi Iulia Clişu FOTO Pro TV

Dansul în ploaie executat de Dima şi de Iulia FOTO Pro TV


Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
O mare companie din România va concedia peste 160 de angajați. Și alte firme din acest oraș au anunțat măsuri similare
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Taxele pe care toți românii sunt obligați să le plătească
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
Colectarea PET-urilor a devenit o afacere în România. Câți bani fac românii zilnic?
Adevarul
Cine este Alfred Bulai, cunoscutul analist politic aflat în centrul unui scandal sexual
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Scăldatul în aceste lacuri, extrem de periculos. Mulți români nu știu la ce se expun
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Familia Regală, lovită de o nouă tragedie! Prințul și-a dat ultima suflare pe un pat de spital
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Ce poreclă a primit David Popovici, după ce a luat aurul la 200 m liber! Cum l-au botezat jurnaliștii de la Jocurile Olimpice pe înnotătorul român
Capital.ro
Intră banii în conturile românilor. Au început plățile. Cine va primi 1.500 de euro
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Președintele Belarusului grațiază un cetățean german condamnat la moarte
MediaFlux
PENSIE 2024. PENSIONArII avantajați de formula de calcul.
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?