X FACTOR. Una dintre vedete riscă DESCALIFICAREA. UPDATE LISTA CÂŞTIGĂTORI

X FACTOR. Ipoteză dramatică pentru fanii X Factor. Una dintre concurentele din echipa lui Dan Bittman, Mădălina Lefter, ar putea să îşi ia adio de la scenă înainte de a fi devenit vedetă cu acte în regulă.
Romania TV
15 dec. 2013, 19:28
X FACTOR. Una dintre vedete riscă DESCALIFICAREA. UPDATE LISTA CÂŞTIGĂTORI

X FACTOR. Doar un pas până la marea finală. Emoţiile au atins cote maxime, iar Delia are doi concurenţi în finală: Florin Ristei şi Alex Maţaev. Salvaţi au mai fost Bogdan Bratiş şi Mădălina Lefter.

Cei de la Double X pleacă acasă. Astfel, Cheloo a rămas fără nicio trupă pentru săptămâna viitoare.


X FACTOR. Paula Seling, Lora, Luminiţa Anghel, CRBL, Călin Goia şi Dragoş Udilă au cântat, în duet, alături de semifinaliştii X Factor.

Paula Seling va încerca să-l ajute pe Alex Maţaev să ajungă în marea finală. Florin Ristei a dat-o pe Dana pentru Lora, jurata „Next Star”. Alături de Double X va fi CRBL, iar sprijinul celor de la November e Dragoş Udilă, fost concurent X Factor, sezonul 2. Mădălina Lefter şi Luminiţa Anghel vor face cel mai cool duet, în timp ce Călin Goia, liderul trupei Voltaj, va cânta alături de Bogdan Bratiş.

X FACTOR. Bogdan Bratiș a rămas fără cuvinte în momentul în care Luminița Anghel a intrat în piesa aleasă să o cânte alături de Mădălina Lefter în semifinala X Factor.

Roșcatul a picat în admirație și n-a mai apucat să mai spună decât: „Mamăăăăăă, ce voce are Luminița Anghel!”, după care n-a mai schițat niciun gest și a preferat să asculte piesa celor două voci de excepție.

X FACTOR.  Gala trecută, Mădălina şi-a forţat foarte mult vocea, astfel că medicii i-au recomandat pauză vocală totală, chiar înainte de semifinala super show-ului, difuzată în această seară, de la 20:30, la Antena 1.
La doar 15 ani, Mădălina a cucerit România şi Italia, fiind aplaudată de milioane de oameni pentru duetul extraordinar cu Olivia Newton-John.

Mãdãlina este şi prima solistã din România care a cântat în duet cu Anastacia, pe când avea doar 13 ani. Acum Mãdãlina s-a transformat déjà într-o domnişoarã în toatã regula, care se mândreşte cu peste 60 de premii muzicale. Interpretările Mădălinei au uimit de fiecare dată şi au stârnit ropote de aplauze, dar şi aprecierile juriului.

Din păcate pentru Mădălina, imediat după gala trecută, problemele au apărut, medicii recomandându-i pauză vocală totală. Deşi toată lumea spera într-o remediere cât mai rapidă, lucrurile nu stau deloc aşa. În aceste condiţii, Mădălina ar putea fi marea absentă a semifinalei din această seară, drumul său la X Factor trebuind să se încheie aici.

X FACTOR: CE A FOST LA ULTIMA EDIŢIE A GALELOR LIVE

X Factor a continuat duminică seară la Antena 1. Cei 9 concurenți rămași în concurs – Florena Țicu ȘandruMădălina Lefter și Bogdan Bratiș din echipa lui Dan Bittman, Florin RisteiAlex Mațaev și Oana Muntean din echipa Deliei și trupele  lui Cheloo (BruiajDouble Xși November) au oferit în deschidere un mashup cu hiturile anului 2013. În pauzele de televot i-a revenit rândul Deliei să cânte câte o melodie live, scrie InfoMusic.ro.

Mashup din hiturile 2013 cu concurenții X Factor

Cea de-a treia ediție live a concursului a început cu trupele patronate de Cheloo. Rapperul a rămas cu Bruiaj, Double X și November, aceasta fiind și ordinea în care au evoluat pe 8 decembrie.

Grupurile lui Cheloo în cea de-a treia gală live X Factor

Urmărește Bruiaj la X Factor – “I’ll Be Missing You” (Puff Daddy)

Răzvan și Dani i-au invitat pe scenă pe cei doi membrii ai trupei Bruiaj. Aceștia au adus un cover după “I’ll be missing you”, melodia lui Puff Daddy.

Urmărește Double X la X Factor – ”In the End” (Linked Park)

Rapperul Cristian Sutaru a fost inițial respins la audițiile pentru X Factor. A fost trimis acasă să-și găsească parteneră și să se înscrie cu trupă. A venit cu Diana Astrid Petcu, o voce de operă, alături de care a format trupa Double X – cei doi de X necesari să mergi spre botocamp. În cea de treia gală live, Double X a mers pe rock și a ales bine. După altă avalanșă de emoții la duel, Double X a fost selectată de Cheloo pentru semifinală.

Urmărește November la X Factor – “Love the Way You Lie” (Eminem ft Rihanna)

Cei doi din November sunt favoriții declarați ai lui Cheloo. Ei au fost și preferații telespectatorilor, prin urmare vor fi prezenți în semifinala X Factor 2013.

La duel am mai cântat o dată Bruiaj (un rap Eminem și Skylar Grey) și Double X. (Paradise City – Guns n’ Roses).  Dacă din prima formație s-a evidențiat vocea feminină, Eliza, din Double X, Cristi a părut mai bun. Cheloo a ales după vocea de rap, mergând mai departe în semifinala X Factor cu Double X.

Rapperul Ioan Mardare, zis Cocoon Kills, a cântat alături de Andreea Lazăr o variantă de duet a piesei sale “Pisi cea obraznică“. Fostul concurent scump la vorbă și fosta concurentă zgârcită la materialul rochiei au impresionat prin atitudinea lor. Momentul poate fi urmărit în clipul de mai jos:

Semifinala X Factor 2013 îi va reuni pe November și Double X (echipa lui Cheloo), Alex Mațaev și Florin Ristei (echipa Deliei) și pe Mădălina Lefter și Bogdan Bratiș (echipa lui Dan Bittman)

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Lidl bagă la ofertă de joi, 25 iulie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Costă sub 5 lei și se vor vinde ca pâinea caldă
Capital.ro
Adio, tenis! Fostul lider WTA se retrage definitiv: Episod final
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Locul de pe litoral cu prețuri incredibile. Totul este ciudat de ieftin
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Discuție HALUCINANTĂ între mama și suspectul crimei din Brăila: „Mai mult de 12, 13 ani nu faci”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben de vijelii în mare parte din țară! Zonele din România în care vor fi ploi torențiale și căderi de grindină
Capital.ro
Interzis pentru cei care fac ITP-ul. Se face dosar penal. Pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
Descoperirea făcută de oamenii legii, care ar putea rezolva definitiv cazul crimei din Brăila! A fost găsită în casa mamei suspectului
substantial.ro
Lansarea proiectului „Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri”
MediaFlux
Se dau BANI de la stat! SUMELE variază între 2.000 și 5.000 de lei de PERSOANĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!