Bona familiei Cioacă face DECLARAŢII şi nimeni nu se aştepta la asta. Vezi ce a spus despre Cioacă şi Elodia

Martora Elena Teodor, fosta bonă a minorului Patrick Cioacă, a declarat luni în timpul audierilor de la Curtea de Apel Piteşti că nu i-a auzit niciodată certându-se pe soţii Cristian Cioacă şi Elodia Ghinescu.
Romania TV
16 dec. 2013, 15:24
Bona familiei Cioacă face DECLARAŢII şi nimeni nu se aştepta la asta. Vezi ce a spus despre Cioacă şi Elodia

„Niciodată nu i-am auzit certându-se, nu i-am auzit jignindu-se”, a afirmat Elena Teodor, fosta bonă a minorului Patrick Cioacă, care a adăugat că, din punctul ei de vedere, cei doi formau „o familie model”.

Potrivit Agerpres, bona a spus că nu a observat nimic neobişnuit în comportamentul Elodiei Ghinescu înainte de data dispariţiei.

„Nu am sesizat nimic ciudat la ea. (…) Îşi iubea familia, îşi iubea copilul. Nu am ce să critic la ea”, a susţinut martora în faţa instanţei.

Elena Teodor a afirmat, încă de la începutul şedinţei de judecată, că îşi menţine toate declaraţiile date anterior. Ea a răspuns unor întrebări legate de mai multe obiecte pe care nu le-a mai văzut în apartamentul în care lucra, după dispariţie Elodiei Ghinescu.

Ea a identificat, din planşele foto prezentate de completul de judecată, o serie de obiecte găsite de anchetatori într-o râpă dintre Poiana Braşov şi Râşnov, printre altele, o sticlă de parfum şi un coşuleţ din nuiele care ar fi aparţinut Elodiei Ghinescu, precum şi câteva obiecte ce erau folosite de copilul cuplului Cioacă.

Şedinţa de judecată a fost iniţial programată pentru data de 20 decembrie, dar a fost devansată în vederea audierii martorei Elena Teodor. Fosta bonă a minorului Patrick Cioacă a fost citată anterior de mai multe ori, inclusiv cu mandat de aducere, dar nu s-a putut prezenta în faţa instanţei, fiind plecată din ţară.

Instanţa de apel a audiat deja, la termenele anterioare, mai mulţi martori din dosar. Au fost, de asemenea, vizionate mai multe probe materiale, printre care şi înregistrări video din noaptea dispariţiei Elodiei Ghinescu, imagini în care apare Cristian Cioacă.

Curtea de Apel Piteşti a admis totodată, la solicitarea avocaţilor apărării, refacerea unor expertize medico-legale din dosar.

Cristian Cioacă a fost condamnat de Tribunalul Argeş, pe 2 iulie 2013, la 21 de ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat şi la doi ani de închisoare pentru profanare de morminte, urmând să execute 22 de ani de detenţie.

Sentinţa instanţei de fond a fost atacată ulterior cu apel de toate părţile implicate. Cererile au fost formulate de inculpat, de mama şi fratele Elodiei Ghinescu, în calitate de părţi civile în dosar, precum şi de procurori.

Citeşte şi: DEZVĂLUIRI-BOMBĂ în Dosarul Cioacă. Dan Diaconescu DĂ DETALII din STENOGRAME

Inculpatul a fost obligat, prin sentinţa Tribunalului Argeş, să plătească echivalentul a 100.000 de euro cu titlu de daune morale fiului său minor Patrick, în calitate de parte vătămată. Emilia Ghinescu, mama Elodiei, ar urma să primească daune morale de 100.000 de euro, iar fratele Elodiei, Robert Ghinescu, de 50.000 de euro. Cioacă a fost obligat şi la plata sumei de 135.000 de lei cheltuieli judiciare către stat.

Tribunalul Argeş a respins cererile părţilor civile Emilia şi Robert Ghinescu de schimbare a încadrării juridice în omor deosebit de grav, precum şi cererea inculpatului de revocare a măsurii arestării preventive.

Cristian Cioacă este încarcerat la Penitenciarul Colibaşi, unde a fost transferat pe 30 ianuarie.

Inculpatul a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi profanare de morminte, el fiind acuzat că şi-a ucis soţia, avocata Elodia Ghinescu, în august 2007. Cristian Cioacă se află în arest preventiv din data de 5 decembrie 2012.

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în țara noastră
Capital.ro
Amendă dacă nu ai acest aparat în mașină. Este obligatoriu pentru șoferi
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Acești șoferi nu mai au scăpare. Amenzile curg în ultima vreme
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Au intrat banii pe carduri. Statul a efectuat plățile pe 22-23 iulie. Românii să-și verifice contul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Sms Candidat al Partidului Democrat, Kamala Harris Se Apropie de Donald Trump în Sondaje
MediaFlux
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!