VESTE ŞOC: George Michael ar putea să se retragă din muzică

Cântăreţul George Michael a alimentat din nou zvonurile potrivit cărora intenţionează să se retragă din industria muzicală, după ce artistul britanic şi-a închis site-ul personal, înlocuind conţinutul acestuia cu fotografia unei cortine trase de culoare roşie, potrivit Mediafax.
Alina Costache
17 dec. 2013, 20:26
VESTE ŞOC: George Michael ar putea să se retragă din muzică

Starul britanic şi-a retras întregul conţinut de pe site-ul său oficial, georgemichael.com, renunţând inclusiv la comercializarea de produse personalizate, făcându-i astfel pe fanii săi să devină îngrijoraţi în legătură cu starea de sănătate a artistului, informează contactmusic.com.

Pagina de deschidere a site-ului său prezintă de acum fotografia unei cortine trase, de culoare roşie. Cu toate acestea, agentul de presă al cântăreţului a spus: „Veşti foarte interesante vor veni în 2014”.

 George Michael, în vârstă de 50 de ani, a trecut printr-un accident spectaculos care ar fi putut să îi fie fatal, în luna mai, atunci când a ajuns pur şi simplu pe şosea, căzând dintr-un automobil Range Rover, în plin mers, pe o autostradă foarte aglomerată, în apropiere de Londra.

Starul britanic, care cu un an înainte fusese diagnosticat cu o formă severă de pneumonie, a fost transportat cu elicopterul la spital – unde a rămas internat circa două săptămâni -, întrucât suferise o serie de răni, tăieturi şi contuzii, inclusiv în zona capului.

În ciuda problemelor sale de sănătate, George Michael a semnat un contract foarte avantajos cu Universal Music şi ar trebui să lanseze un nou album de studio. Cel mai recent album al artistului britanic se intitulează „Patience” şi a fost lansat în anul 2004.

George Michael a lansat un album de Greatest Hits intitulat „Twenty Five”, care a debutat pe primul loc în UK Albums Chart în 2006, şi a spus că speră să înregistreze piese noi „în curând”.

În 2012, cântăreţul a lansat un single nou, „White Light”, în al cărui videoclip a apărut modelul Kate Moss, însă nu a putut să confirme în acel moment data la care va lansa un album integral.

În 2012, George Michael şi-a anulat turneul din Australia din cauza unei „crize majore de anxietate”, despre care a spus că a fost cauzată de pneumonia severă cu care a fost diagnosticat în 2011 şi din cauza căreia a fost tratat timp de o lună la secţia de terapie intensivă a unui spital din Viena.

George Michael a ţinut prima pagină a presei internaţionale în 2007 şi în 2010 din cauza unor incidente similare. În ambele cazuri, cântăreţul şi-a avariat automobilul pe care îl conducea, după ce fumase canabis.

George Michael a vândut peste 80 de milioane de albume pe plan internaţional, iar printre piesele sale se numără hituri precum „Careless Whisper”, „Faith ” şi „Last Christmas”.

Spynews
Mireasa - Capriciile iubirii. Situația Ramonei, motiv de discuție în casa băieților. A recunoscut că are un copil. Ce părere are Ionuț despre ea
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Noul film Netflix care va cuceri toate topurile. Este o producție pe care o vor adora și cei mari și cei mici
Capital.ro
Devine interzis în România. S-a dat ordin în toate țările UE de la 1 ianuarie 2025
Playtech.ro
Mirela Vaida, apariție de INFARCT! S-a pozat DEZBRĂCATĂ, a lăsat la vedere…
DailyBusiness
Ministrul Agriculturii, ANUNȚ: „Este posibil să fie extinsă lista cu alimentele plafonate”
Adevarul
Bombardiere nucleare rusești și chineze ar fi încercuit coasta americană din Alaska. SUA și Canada au mobilizat mai multe avioane de vânătoare
Spynews
Sărbătoare mare în familia unui fost cuplu de la Insula Iubirii! Fetița lor, Emma a împlinit doi ani
Spynews
Arestări masive într-o grupare acuzată de legături cu frații Tate! Cum au ajuns mafioții italieni să invadeze țara noastră cu camioane pline de droguri
Evz.ro
Noi reguli pentru șoferi. Ministrul Sănătății a anunțat marea schimbare
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
A plecat cu 20.000 € de la Bordea! Cum s-a negociat divorțul dintre comendiant și soția sa, Livia
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Ce conține cutia misterioasă pe care sportivii medaliați o primesc la Jocurile Olimpice de la Paris. Creația a necesitat 2.000 de ore de muncă
Capital.ro
Interzis de joi, 1 august. Se dau amenzi de până la 2.500 de lei. Autoritățile au luat decizia
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Un fost membru al trupelor speciale americane, arestat pentru implicare într-o lovitură de stat eșuată în Venezuela
MediaFlux
Când vin PENSIILE MAJORATE! Anunț OFICIAL
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?