SILVIU LUNG, implicat într-un accident. Fostul portar este în stare gravă, o persoană a murit VIDEO

SILVIU LUNG, RĂNIT GRAV într-un accident rutier. Fostul portar al Universităţii Craiova a fost implicat într-un grav accident, în localitatea Radova, judeţul Dolj. 
Romania TV
08 ian. 2014, 14:21
SILVIU LUNG, implicat într-un accident. Fostul portar este în stare gravă, o persoană a murit VIDEO

SILVIU LUNG a fost implicat într-un accident rutier mortal care a avut loc miercuri, în jurul orei 15.00, pe drumul european E 79, care leagă Craiova de Calafat, în localitatea doljeană Radovani. Autoturismul Mercedes condus de Silviu Lung a intrat pe contrasens şi a lovit frontal o maşină Renault în care se aflau trei persoane. În urma impactului, şoferul care conducea autoturismul Renault, un bărbat de 41 de ani, a murit, iar alte trei persoane – cei doi fraţi şi Silviu Lung – au fost rănite.

„Unul dintre autoturisme a intrat pe contrasens şi a intrat în coliziune cu altul care se deplasa din sens opus, fiind vorba de o coliziune frontală. Autoturismul Mercedes a pătruns pe contrasens, cel puţin aşa se pare. Se va întocmi un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală. Se va dispune efectuarea unei experiteze care va stabili atât cauzele, cât şi viteza de deplasare şi posibilităţile de evitare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Alin Apostol.

Silviu Lung este rănit la cap, dar se află în afara oricărui pericol. Lung a fost transportat cu o ambulanţă SMURD la Spitalul de Urgenţă din Craiova.

„S-a lovit puţin la nas şi la frunte, dar este bine, are toate semnele vitale, nu e absolut niciun pericol. A apucat să-mi spună că el conducea maşina când a avut loc accidentul. Vă daţi seama că e ca şi cum ţi-ai recunoaşte vina”, a spus şeful Secţiei de Neurochirurgie.

În urma accidentului au fost răniţi şi o fată de 16 ani şi fratele acesteia, în vârstă de 15 ani, iar potrivit medicilor în starea cea mai gravă este tânăra.

„În cazul tinerei se pare că este vorba de o traumă acută severă, iar în funcţie de rezultatele investigaţiilor se va decide şi opţiunea terapeutică. În momentul de faţă funcţiile vitale sunt stabile pentru toate cele trei persoane, însă dintre acestea în starea cea mai gravă este tânăra, care are un hematom cranio-cerebral. Rămâne de văzut care sunt interpretările investigaţiilor făcute până acum”, a spus Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al SJU Craiova.

Fata va rămâne internată pe Secţia de Neurochirurgie, iar băiatul de 15 ani, care a suferit o contuzie toracică, este internat la Secţia de chirurgie-ortopedie-pediatrie a SJU Craiova, a mai spus sursa citată.

Poliţiştii doljeni vor întocmi dosar penal pe numele lui Silviu Lung pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Silviu Lung este un maestru emerit al sportului, economist, fost jucător de fotbal, portar al echipelor Universitatea Craiova, Steaua București și al Echipei Naționale de fotbal a României.

Silviu Lungs-a născut la data de 9 septembrie 1956 în satul Sânmiclăuș (județul Satu Mare). Prima legitimare o are la Victoria Carei în 1971. El a debutat în Divizia A cu echipa Universitatea Craiova în anul 1974. A jucat timp de 14 sezoane la Universitatea, câștigând în acest timp două titluri de campioni al României cu echipa (1979-1980, 1980-1981) și patru Cupe ale Romaniei (1976-1977/1977-1978/1980-1981/1982-1983).

În anul 1988, Silviu Lung a fost transferat la Steaua cu care a câștigat încă din primul sezon titlul de campioni al României. A jucat în finala Cupei Campionilor Europeni în anul 1989, dar Steaua a fost învinsă de către AC Milan cu scorul de 4-0. Ulterior a jucat în străinătate, la echipa spaniolă Logroño. A revenit la Universitatea Craiova în sezonul 1992/1993, retrăgându-se din activitatea de fotbalist în anul 1994. Înalt de 1,94 m, s-a remarcat prin siguranța intervențiilor, curaj și inspirație, apărând cu brio buturile Universității Craiova în 182 de meciuri, ocupând în 1983 locul II în clasamentul celor mai buni jucători ai țării.
Silviu Lung a jucat într-un număr de 77 meciuri pentru Echipa Națională a României și a făcut parte din lotul României la Euro 1984 (Franța) și la Campionatul Mondial din 1990 (Italia).

Spynews
Românii s-au bătut crunt cu polițiștii din Leeds! Au răsturnat și incendiat mașini: „Să vină mascații de la București” | FOTO
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Ce e bine să mănânci de Sfântul Ilie ca să ai noroc tot restul anului. Cele două alimente care atrag prosperitatea în viața ta
Capital.ro
N-ai voie dacă nu prezinți BULETIN. S-a dat azi lege obligatorie în România. Amendă 30.000 lei
Playtech.ro
Ce pățesc tot mai mulți români pe plajele din Grecia. Țeapa de care se plâng: Așa se asigură că stai acolo și consumi cât mai mult
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Caz unic în rețeaua globală a geoparcurilor UNESCO: propunere retrasă din cauza unei primării din România FOTO
Spynews
Au fost găsite noi fragmente osoase în Vaslui. Și acestea ar purta „semnătura” Narcisei și a lui Zoro
Spynews
30 de elevi din Coreea de Nord, uciși pentru că s-au uitat la seriale sud-coreene. Au fost împușcați în văzul tuturor
Evz.ro
Adevărul din spatele palmelor. De ce l-a lovit Prodanca pe Alexa
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se ADÂNCEȘTE! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
A devenit interzis în România. Nu mai poți urmări la TV. Iohannis a dat lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Eurovision 2025 va avea loc fie la Basel, fie la Geneva
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'