Primele imagini cu Silviu Lung, după accident. Vezi care este starea marelui portar

Silviu Lung, fostul portar al naţionalei, implicat miercuri într-un accident rutier în judeţul Dolj, a fost lovit la nas şi la frunte în urma impactului, iar celelalte două persoane rănite - doi fraţi de 15 şi 16 ani - au suferit traumatisme craniene şi la umăr şi torace. Fotografii cu Silviu Lung pe patul de spital au apărut miercuri după-amiază pe site-ul lupamea.ro.
Daniel Spătaru
08 ian. 2014, 17:53
Primele imagini cu Silviu Lung, după accident. Vezi care este starea marelui portar

Silviu Lung a fost rănit grav într-un accident rutier, produs miercuri după-amiază pe raza localităţii doljene Radovan, dar viaţa sa este în afara oricărui pericol, după cum spune Alexandru Cameniţă, şeful Secţiei de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean (SJU) Craiova.

S-a lovit puţin la nas şi la frunte, dar este bine, are toate semnele vitale, nu e absolut niciun pericol. A apucat să-mi spună că el conducea maşina când a avut loc accidentul. Vă daţi seama că e ca şi cum ţi-ai recunoaşte vina„, a spus acesta.

În urma accidentului au fost răniţi şi o fată de 16 ani şi fratele acesteia, în vârstă de 15 ani, iar potrivit medicilor în starea cea mai gravă este tânăra.

Vezi şi Imagini dramatice de la accidentul lui Silviu Lung. Maşinile s-au făcut zob VIDEO

În momentul de faţă pacientul de 57 de ani (n.r. – Silviu Lung) se află la computer tomograf, face o tomografie, fata deja a făcut acest examen. În cazul tinerei se pare că este vorba de o traumă acută severă, iar în funcţie de rezultatele investigaţiilor se va decide şi opţiunea terapeutică. În momentul de faţă funcţiile vitale sunt stabile pentru toate cele trei persoane, însă dintre acestea în starea cea mai gravă este tânăra, care are un hematom cranio-cerebral. Rămâne de văzut care sunt interpretările investigaţiilor făcute până acum„, a spus Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al SJU Craiova.

Fata va rămâne internată pe Secţia de Neurochirurgie, iar băiatul de 15 ani, care a suferit o contuzie toracică, este internat la Secţia de chirurgie-ortopedie-pediatrie a SJU Craiova, a mai spus sursa citată.

Citeşte şi SILVIU LUNG, implicat într-un accident. Fostul portar este în stare gravă, o persoană a murit VIDEO

La Spitalul Judeţean Craiova au ajuns soţia şi cei doi băieţi ai lui Silviu Lung, dar şi prieteni şi foşti colegi de la Universitatea Craiova.

Citeşte şi HALUCINANT. Şoferul mort în accidentul comis de Silviu Lung şi-a presimţit sfârşitul. Vezi ce i-a spus soţiei

Accidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 15.00, pe drumul european E 79, care leagă Craiova de Calafat, în localitatea doljeană Radovani, după ce autoturismul Mercedes condus de Silviu Lung a intrat pe contrasens şi a lovit frontal o maşină Renault în care se aflau trei persoane.

În urma impactului, şoferul care conducea autoturismul Renault, un bărbat de 41 de ani, a murit, iar alte trei persoane – cei doi fraţi şi Silviu Lung – au fost rănite.

Unul dintre autoturisme a intrat pe contrasens şi a intrat în coliziune cu altul care se deplasa din sens opus, fiind vorba de o coliziune frontală. Autoturismul Mercedes a pătruns pe contrasens, cel puţin aşa se pare. Se va întocmi un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală. Se va dispune efectuarea unei experiteze care va stabili atât cauzele, cât şi viteza de deplasare şi posibilităţile de evitare„, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Alin Apostol, la Sport.ro.

Silviu Lung, în vârstă de 57 de ani, a fost portar al echipei naţionale de fotbal, dar şi la Steaua Bucureşti şi Universitatea Craiova. Lung a evoluat şi la echipa naţională a României, în 77 de meciuri, făcând parte din lotul României la Euro 1984 şi la Campionatul Mondial din 1990.

În prezent, Silviu Lung este antrenor cu portarii la CS Universitatea Craiova.

Citeşte şi Silviu Lung, un portar de legendă. Cele mai importante repere ale carierei sale

Spynews
Anca Țurcașiu, ipostaze romantice în brațele iubitului! Actrița se declară fericită și iubită: "Am lângă mine un om drag..." / FOTO
Bzi.ro
Andreea Marin, apariție spectaculoasă în costum de baie! Are o siluetă impecabilă, la 49 de ani
Fanatik.ro
Soluția care poate salva culturile pe timp de secetă și caniculă. Ideea ”furată” de un fermier după o vizită în Ungaria: “7-8 grade diferență de temperatură”
Capital.ro
Vladimir Putin vrea să facă pace. A anunțat personal: Am fi foarte fericiţi
Playtech.ro
Ți se rupe sufletul! AVEM ultimele imagini cu Alain Delon în viață. Te fac să PLÂNGI, cutremurător
DailyBusiness
SE DAU BANI DE LA STAT! Cine primește 3.000 de lei
Adevarul
Vladimir Putin nu poate răspunde rapid la invazia Ucrainei. De câți soldați are nevoie pentru a-i scoate pe ucraineni din Kursk?
Spynews
Unde e înmormântat tatăl lui Silviu Prigoană! Bărbatul își doarme somnul de veci lângă fiul afaceristului și al Adrianei Bahmuțeanu, decedat în urmă cu 15 ani
Spynews
Un iaht de lux s-a scufundat din cauza unei furtuni puternice, în Mediterană. O persoană a murit și alte șase sunt date dispărute
Evz.ro
Cum l-a provocat Nicolae Ceaușescu pe Gorbaciov în 1981. Detalii ascunse despre conflictul care a zguduit comunismul
Ego.ro
Anunțul a foct făcut ACUM de Antenă! Ce se întâmplă cu Mirela Vaida
Prosport.ro
FOTO. E gata să se dezbrace total. „Cred că sunt hot. Vreau să-mi arăt corpul”
wowbiz.ro
Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!
Cancan.ro
BREAKING | Ciclista de la Jocurile Olimpice a fost găsită moartă în casă
Playsport.ro
Cum a fost surprins Rică Răducanu la terasa pe care o are la Neptun. Celui care l-a filmat nu i-a venit să creadă
kanald.ro
Accident de proporții pe Autostrada A4! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție după ciocnirea unui autotren și a unui microbuz, din care au rezultat 12 victime
Capital.ro
Lege nouă pentru șoferi. S-a modificat limita. Rămâi fără permis timp de o lună
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Românca și-a părăsit soțul în America și se iubește cu un milionar celebru!
stirilekanald.ro
Urlete de durere la înmormântarea Robertei, polițista moartă la 21 de ani! Detalii șocante
substantial.ro
Președintele Macron a acceptat demisia guvernului condus de Gabriel Attal
MediaFlux
Cât vom plăti FACTURA la IARNĂ. ANUNȚUL ministrului Energiei despre COMPENSARE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...