BIANCA DRĂGUŞANU, detalii incredibile despre escapada cu Cristea. Există fotografii compromiţătoare

Scandalul provocat de minivacanţa la Paris scoate la iveală noi detalii incredibile despre căsnicia Biancăi Drăguşanu şi a lui Victor Slav.
Alina Costache
09 ian. 2014, 15:08
BIANCA DRĂGUŞANU, detalii incredibile despre escapada cu Cristea. Există fotografii compromiţătoare

Mircea N. Stoian a făcut declaraţii şocante pentru WOWbiz legate de relaţia dintre Bianca şi Victor Slav. Potrivit acestuia, roşcata planificase până şi Revelionul să îl petreacă în compania fostului iubit şi mai apoi să divorţeze de actualul soţ. „Din informaţiile mele neverificate, Bianca trebuia să facă Revelionul cu Cristea cu nişte prieteni de-ai lui. Nu ştiu ce s-a întâmplat de a mers la Sibiu cu Victor. Deci toată treaba era programată dinainte. Vor ieşi pe piaţă cu ea şi Adi la Paris, ei au fost fotografiaţi de nişte paparazzi care au mers cu ea în avion. Fotografiile vor ieşi în media în luna februarie sub motivaţia că ‘uite, ne-au trimis cititorii nişte poze’. Sunt multe cu ei la hotel, în hol, la geam… Această călătorie nu a fost plătită de Bianca, ci de altcineva. Cine va publica tot face parte din această conspiraţie. Site-ul respectiv este regizorul acestei escapade la Paris. Ei i-a fost pregătit motivul de divorţ” a povestit Mircea N. Stoian.

Furtuna dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav a început pe 2 ianuarie când Bianca a plecat pur şi simplu de acasă, potrivit lui Victor, şi timp de 4 zile nu a răspuns la telefon. Se pare că Bianca a petrecut aceste zile la Paris, alaturi de fostul ei iubit Adi Cristea. „Cuplul” s-a întors în ţară luni, cu avioane diferite. La aeroport, când i s-a spus că şi Adrian Cristea a fost la Paris, Bianca a refuzat să comenteze, spunând că este doar o „coincidenţă”. Aceeaşi reacţie a avut-o şi fotbalistul.

Marți, Victor Slav a fost invitat la emisiunea lui Măruță de la Pro TV, iar prezentatorul de la meteo a afirmat că este decis să divorțeze. „Îmi doresc o familie unită, liniştită. Se pare că nu putem noi doi. Nu este un capăt de ţară. Nu suntem primii care nu pot. Vorbesc despre viitoarea fosta soţie. Nu contează cu cine a plecat. Da, divorţez”, a declarat Victor.

Povestea de dragoste dintre Bianca şi Victor Slav a început în decembrie 2012, iar câteva luni mai târziu cei doi deja plănuiau o viaţă împreună. În septembrie anul trecut, cei doi au făcut pasul cel mare şi s-au căsătorit.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a traversat noaptea Bulgaria pentru a ajunge în vacanță în Turcia. Coșmar la ora 03.00: “Au ieșit două mașini, ne-au urmărit 10 km, ne depășeau și puneau frână bruscă”
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
Playtech.ro
Cum îți dai seama dacă ai luat virusul West Nile după o înțepătură de țânțar
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
S-au trimis ordine de încorporare. Sute de tineri, chemați în Armată
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Noi detalii în ancheta crimei din Brăila! Dentista Marin Gavril ar fi fost ucisă pentru că nu i-a tratat suspectului măseaua care îl durea
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de apartamente, case și mașini. Toți vor fi verificați
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Două treimi din cetățenii UE îngrijorați de securitatea Uniunii Europene, relevă un sondaj
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!