Teo Trandafir va ajunge din nou pe masa de operaţie. Ce s-a întâmplat

Teo Trandafir a mărturisit că va trebui să suporte încă o operație de micșorare a stomacului și că medicii se așteptau la ce e mai rău.
Alina Costache
09 ian. 2014, 20:14
Teo Trandafir va ajunge din nou pe masa de operaţie. Ce s-a întâmplat

Teo Trandafir a spus, într-un interviu acordat ziarului Click!, că se va opera din nou la stomac după ce va mai slăbi. Deocamdată, cel mai important pentru ea este că se simte bine, iar analizele pe care le-a primit recent confirmă că nu are de ce să-și facă griji.

Vedeta de la Kanal D a explicat de ce a recurs la această soluție chirurgicală: „Intervenţia face parte dintr-un proces de vindecare de lungă durată. Acesta e şi primul pas pe care-l fac ca, după scăderea în greutate, să putem pune o plasă ce compensează lipsa muşchiului abdominal. Mi-e foarte greu să trăiesc fără muşchiul abdominal, am încercat, e foarte complicat şi am o sensibilitate în zona respectivă. Am încercat să trăiesc ca un om normal, e foarte greu. Aşa că, cel mai sănătos ar fi să reducem dimensiunile, ca ulterior plasa să fie pusă pe dimensiunile fireşti. Dacă puneam plasa acum şi slăbeam, plasa ar fi rămas mare. Trebuie scăzut în greutate ca plasa să se potrivească dimensiunilor respective”, a spus Teo.

Operația pe care a suportat-o ea, Gastric Sleeve, implică reducerea dimensiunii stomacului, pentru reducerea cantității de hrană îngurgitată. „Sigur că ştiam ce mă aşteaptă, am fost informată de o mie de ori, mi s-au făcut testele din cap până-n picioare, astfel încât s-a constatat că sunt eligibilă pentru un asemenea tip de operaţie. Nu toată lumea e. În momentul în care am ieşit din clinică la Viena, se suspecta faptul că voi fi diabetic-insulino-dependentă, din cauza imposibilităţii pancreasului de a suplini nevoia de insulină a unui organism de dimensiunea celui pe care-l am. Se preconiza ca la un moment dat, mai devreme sau mai târziu, tot voi fi insulino-dependentă. M-am întors la Viena cu glicemie foarte bună, iar medicii de acolo au spus că este un miracol, dar nu se ştie cât va dura. Faptul că această operaţie de Gastric Sleeve poate determina un insulino-dependent să nu mai fie mi s-a părut un fel de ajutor pe care-l dau acestui miracol”, a explicat Teo.

Prezentatoarea TV a explicat că după operație trebuie să fie foarte atentă ce și cât mănâncă: „În prima săptămână bei apă, ceai, compot, supe, lichide clare, după care poţi trece la etapa de piureuri subţiri, după care piureurile pot fi mai consistente, iar într-un final poţi mânca normal.

Chestia minunată e că ştii când să te opreşti. După două înghiţituri te-ai oprit. Nu ţi-e foame! Aşa am constatat că, pentru a funcţiona normal, organismului nu-i trebuie câtă mâncare îi dăm noi.”

Teo a mai spus că nu o interesează cât a slăbit, întrucât nu acesta a fost scopul operației și a menționat că are sentimentul că medicii i-au salvat viața. „Cred că am avut o mulţime de îngeri păzitori. Medicii au suspectat ceva foarte grav, pentru că atunci când găseşti o formaţiune ascunsă undeva, te gândeşti la ce e mai rău. Astăzi au venit analizele şi nu e…”, a explicat ea în interviul publicat de Click!.

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce să nu-i faci câinelui pe timp de caniculă. Riști să-i provoci un șoc termic
Capital.ro
Limită la plata în numerar. Se pun restricții pentru acești români care plătesc cash
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
CRESC SAU NU TAXELE? Toți românii trebuie să știe asta
Adevarul
Imagini virale cu un sucevean care şi-a trasat, cu trafaletul, propria trecere de pietoni în faţa barului unde bea de obicei VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Caniculă în toată România. Temperaturile vor arde
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Sorana Cîrstea este FURIOASĂ după câștigul lui David Popovici! Sportiva a decis să nu mai tacă și, dacă citești ce a spus
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
David Popovici, interviu de colecție după succesul de la Paris. Campionul olimpic le-a transmis un mesaj tinerilor din România: „Am făcut copilul din mine foarte fericit”
Capital.ro
Statul a luat banii românilor. Record istoric anunțat acum în România. Toată lumea plătește
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Hezbollah a lansat zeci de rachete în nordul Israelului ca răspuns la un atac israelian
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?