Gestul DIABOLIC făcut de Cristea cu câteva ore înainte de Anul Nou. Vezi de unde a pornit tot scandalul

Mai erau câteva ore până la trecerea în 2014, când Adrian Cristea a pus la cale un plan incredibil prin care să-şi surprindă marea iubire, Bianca Drăguşanu.
Romania TV
09 ian. 2014, 21:14
Gestul DIABOLIC făcut de Cristea cu câteva ore înainte de Anul Nou. Vezi de unde a pornit tot scandalul

Căsătoria dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav a fost numită „nunta anului 2013„. Relaţia lor a luat prin surprindere pe toată lumea, iar vestea mariajului a uimit şi mai mult. Cârcotaşii le-au dat maximum şase luni de trai împreună, iar pronosticul pare uşor devansat de evenimente pentru că ipoteza divorţului în cuplul Bianca-Victor prinde din ce în ce mai mult contur. Ultima păţanie a roşcatei, escapada romantică la Paris în compania fostului iubit, Adrian Cristea, pare să fi reaprins scandalul în familia roşcatei.

Bianca şi Victor s-au aflat de Revelion la Sibiu, la un cunoscut hotel din oraşul de pe Cibin. Cristea aştepta cuminte un semn de la Bucureşti, în speranţa că roşcata va „evada” cât mai repede din sânul familiei şi va merge cu el într-o destinaţie secretă.

Potrivit wowbiz.ro, pe 31 decembrie „Printul” a recurs la un gest spectaculos. Fotbalistul a aranjat cu reprezentanţii hotelului să-i ducă Biancăi în cameră un buchet de 100 de trandafiri, de care să ataşeze şi un mesaj de dragoste, semnat cu numele său. Într-un moment în care roşcată ieşise la plimbare prin centrul Sibiului cu o prietenă, iar angajaţii hotelului transportau buchetul pentru a-l urcă în camera, în hol a apărut Victor.

Când a văzut buchetul în camera Biancăi, Slav a luat foc. Degeaba a încercat ulterior soţia lui să-i explice că e vorba de un gest din partea reprezentanţilor hotelului, pentru ca Victor şi-a dat seama cine este expeditorul. Din acest motiv, Revelionul s-a transformat într-un fiasco pentru soţii Slav. Bianca a stat la petrecere în total circa o orî, spre surprinderea celor prezenţi, restul timpului petrecându-l în cameră, cu ochii pe telefon, dar şi pe splendidul buchet trimis de „Prinţ”.

BIANCA DRĂGUŞANU, weekend „păcătos” la Paris

Dupa un weekend de vis la Paris, in compania fotbalistului Adrian Cristea, Bianca Dragusanu s-a intors in Romania si a refuzat sa faca declaratii despre ce s-a intamplat acolo, rezumandu-se sa spuna ca a fost doar o coincidenta ca fostul ei iubit a fost in „Orasul indragostitilor”. Victor Slav a anunţat însă, la Pro TV, că va divorţa de Bianca Drăguşanu. 

Bianca Drăguşanu, primele declaraţii, SCANDALUL ia amploare: „Toţi oamenii greşesc…”

„Daca stiu ca a fost cu Cristea la Paris? Eu stiu atat: sotia mea a plecat de acasa de joi seara. Am petrecut Sarbatorile impreuna, ca o familie. Eu asta stiu. Joi nu a mai fost acasa. Am banuit ca a plecat undeva, nu in Bucuresti, nu in Romania. Mi-a dat de inteles ca pleaca cu niste prietene, poate in Dubai. Nu am stiut unde. Am sunat-o, nu mi-a raspuns. Am fost ingrijorat. Am vazut ca posteaza pe FAcebook, deci m-am linistit. Am vorbit pe WhatsApp. Mi-am dat seama ca e cu cineva si ca nu poate sa raspunda”, a spus Victor Slav.

VICTOR SLAV: „Îmi doresc o familie liniştită”

„Imi doresc o familie linistita, copii. Se pare ca nu putem noi doi. Nu e un capat de tara. Am crezut ca putem, dar nu se poate. Vorbesc despre viitoarea mea fosta sotie. Nu conteaza cu cine a plecat si unde. Atata timp cat sotul nu stie de tine e suficient. Eu am sa divortez! Sunt un om demn, nu am vorbit urat despre fostele mele relatii, nu o sa vorbesc asa despre fosta mea sotie”, a explicat el.

„Imi doresc ca toate persoanele care sunt implicate in aceasta poveste sa fie linistite, sa isi gaseasca linistea cu cine cred de cuvinta. Sunt sincer, am iubit-o si o iubesc. Sunt stapan pe mine, sunt lucid. Nu pun accent ca a plecat. Imi asum aceasta decizie. Nu sunt las”, a punctat Slav.

Din mai multe surse, România TV a aflat că nunta Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav a fost doar contract de imagine. Potrivit aceluiaşi document, în luna ianuarie cei doi ar urma să se despartă.

CITEŞTE ŞI: Semne de divorţ? Decizie neaşteptată luată de Bianca Drăguşanu

BIANCA DRĂGUŞANU şi VICTOR SLAV, contract pe bani mulţi?

La rândul ei, designerul Sonia Trifan spune că nu a crezut niciodată în relaţia Biancăi cu Victor Slav. „Am lucrat o perioadă cu Bianca. Am crezut foarte mult în relaţia ei cu fotbalistul Cristea şi mi se părea că formau un cuplu potrivit. Erau îndrăgostiţi şi am crezut că se va căsători cu Cristea, nu cu Victor Slav. Nu am crezut nicio clipă în relaţia Biancăi cu Victor„, a declarat la România TV Sonia Trifan.

De fiecare dată când mă gândesc la Bianca, mă gândesc la sume bine conturate. Vinde bine, este un produs de imagine şi de fiecare dată consider că ce a făcut este pentru imagine şi pentru bani în plus„, a mai adăugat Sonia Trifan.

Jocurile de imagine pe care le face Bianca Drăguşanu îi pot crea probleme, spun psihologii. „Această doamnă mediatizată a căpătat o doză de narcisim. O persoană cu această înclinaţie întâmpină dificultăţi. Această dependenţă de presa îi afectează şi personalitatea”, a explicat psihologul Ilie Marinescu.

Citeşte şi:

Detaliul care pune sub semnul întrebării divorţul dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav FOTO

Vica Blochina, dezvăluiri INCENDIARE despre relaţia Bianca Drăguşanu-Victor Slav

Victor Slav: Am avut numai de câştigat din căsătoria cu Bianca Drăguşanu

BANCUL ZILEI: Bianca Drăguşanu, cotorul Playboy şi „Loganul” lui Victor Slav

Bianca Drăguşanu, mesaj vulgar pe Facebook, după ce Victor Slav a anunţat că divorţează

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a traversat noaptea Bulgaria pentru a ajunge în vacanță în Turcia. Coșmar la ora 03.00: “Au ieșit două mașini, ne-au urmărit 10 km, ne depășeau și puneau frână bruscă”
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
Playtech.ro
Cum îți dai seama dacă ai luat virusul West Nile după o înțepătură de țânțar
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
S-au trimis ordine de încorporare. Sute de tineri, chemați în Armată
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Noi detalii în ancheta crimei din Brăila! Dentista Marin Gavril ar fi fost ucisă pentru că nu i-a tratat suspectului măseaua care îl durea
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de apartamente, case și mașini. Toți vor fi verificați
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Două treimi din cetățenii UE îngrijorați de securitatea Uniunii Europene, relevă un sondaj
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!