ANAF: Ce declaraţii trebuie să depuneţi la Fisc în ianuarie 2014

ANAF: In ianuarie, contribuabilii trebuie sa depuna la Fisc mai multe declaratii decat in oricare alta luna a anului. In aceasta luna sunt de gestionat 47 de formulare fiscale. In plus, contribuabilii trebuie sa mai plateasca si alte impozite si contributii in ianuarie comparativ cu celelalte luni ale anului. Puteti consulta in articol obligatiile fiscale pe care le aveti de indeplinit in aceasta luna, completate de modificarile la Codul fiscal care sunt in vigoare pentru 2014.
Filip Stan
10 ian. 2014, 16:21
ANAF: Ce declaraţii trebuie să depuneţi la Fisc în ianuarie 2014

ANAF, informaţii utile pentru toţi contribuabilii:


Declaratia de inregistrare fiscala/de mentiuni pentru persoane juridice, asocieri si alte entitati fara personalitate juridica, formular 010. Se depune de catre persoanele juridice, care au obligatia sa se inregistreze ca platitori de TVA in urma depasirii plafonului legal de scutire.
 
Declaratia de inregistrare fiscala/Declaratia de mentiuni pentru persoane fizice romane, Formular 020. Se depune de persoanele fizice, altele decat persoanele fizice romane care desfasoara activitati economice in mod independent sau exercita profesii libere, care au obligatia sa se inregistreze ca platitori de TVA in urma depasirii plafonului legal de scutire.
 
Declaratia de mentiuni privind schimbarea perioadei fiscale pentru persoanele impozabile inregistrate in scopuri de TVA care utilizeaza trimestrul calendaristic ca perioada fiscala si care efectueaza o achizitie intracomunitara taxabila in Romania, Formular 092. Se depune de catre contribuabilii inregistrati in scop de TVA care utilizeaza ca perioada fiscala trimestrul si care au efectuat o achizitie intracomunitara taxabila in Romania, fiind astfel obligati sa-si modifice perioada fiscala, devenind platitori de TVA lunar.

Unde puteţi plăti taxele şi impozitele pe 2014 şi cum să beneficiaţi de reducerea de 10% 

Declaratia de mentiuni privind anularea inregistrarii in scopuri de TVA, in vederea aplicarii regimului de scutire prevazut la art.152 din Codul fiscal, Formular 096. Se depune de persoanele impozabile inregistrate in scopuri de TVA conform art. 153 cu perioada fiscala luna care solicita scoaterea din evidenta platitorilor de TVA.
 
ANAF: Miercuri, 15 ianuarie, contribuabilii trebuie sa depuna urmatoarele raportari:
 
Declaratia pentru inregistrarea gospodariei individuale care realizeaza bauturi alcoolice destinate consumului propriu, Formular anexa nr. 31. Se depune de catre gospodariile individuale care produc pentru consumul propriu bere, vinuri si bauturi fermentate, altele decat bere si vinuri. 
 
Declaratia privind productia de vinuri linistite realizata si comercializata in calitate de mic producator aferenta semestrului trecut, respectiv semetrul II 2013, Formular anexa nr. 36. Se depune de catre micii producatori de vinuri linistite.
 
Declaratia privind achizitiile/livrarile intracomunitare de vinuri linistite efectuate in calitate de mic producator aferenta semestrului trecut, respectiv semetrul II 2013, Formular anexa nr. 37. Se depune de catre micul producator de vinuri aflat in cazul prevazut la alin. 24 din pct. 83 al HG 1620/2009, precum si destinatarul din Romania prevazut la alin. 25.
 
Declaratia pe propria raspundere privind productia de bere pentru anul 2014. Se depune de catre antrepozitarii autorizati ca mici producatori de bere.
 
Situatia eliberarilor pentru consum de tigarete/tigari si tigari de foi in luna … anul, Formular anexa 31^1. Se depune de catre antrepozitarii autorizati, destinatarii inregistrati sau importatorii autorizati pentru produse din grupa tutunului prelucrat.
 
Situatia eliberarilor pentru consum de tutun fin taiat, destinat rularii in tigarete/alte tutunuri de fumat in luna … anul …, Formular anexa 31^2. Se depune de catre antrepozitarii autorizati, destinatarii inregistrati sau importatorii autorizati pentru produse din grupa tutunului prelucrat.
 
Situatia centralizatoare privind achizitiile/utilizarile de produse accizabile si livrarile de produse finite rezultate in luna ….anul ….  pentru luna precendenta, Formular anexa nr. 35. Se depune de catre operatorii economici care detin autorizatii de utilizator final, produse energetice.
 
Situatia centralizatoare privind achizitiile/utilizarile de produse accizabile si livrarile de produse finite rezultate in luna pentru luna precendenta, respectiv decembrie 2013, Formular anexa nr. 35. Se depune de catre operatorii economici care detin autorizatie de utilizator final, alcoolul etilic si a produse alcoolice. 
 
Situatia centralizatoare privind achizitiile si livrarile de produse accizabile pentru luna precendenta, respectiv decembrie 2013, Formular anexa nr. 47. Se depune de catre destinatarii inregistrati si reprezentantii fiscali pentru achizitiile si livrarile intracomunitare de produse accizabile.
 
Situatia privind operatiunile desfasurate in antrepozitul fiscal  de productiepentru luna precendenta, respectiv decembrie 2013, Formular anexa nr. 48.1-48.5. Se depune de catre antrepozitarii autorizati pentru productie  produse accizabile.
 
Situatia privind operatiunile desfasurate in antrepozitul fiscal  de depozitarepentru luna precendenta, respectiv decembrie 2013, Formular anexa nr. 49. Se depune de catre antrepozitarii autorizati pentru depozitare produse accizabile.
 
Jurnalele privind livrarile de combustibil destinat utilizarii exclusiv pentru aviatie, Formular anexa nr. 52.1, sau navigatie  pentru luna precendenta, respectiv decembrie 2013, Formular anexa nr. 52.2. Se depune de catre antrepozitarii autorizati pentru productie/depozitare.
 
Jurnalele privind achizitiile/livrarile de combustibil destinat utilizarii exclusiv pentru aviatie, Formular anexa 53.1, sau navigatie, Formular anexa 53.2, pentru luna precendenta. Se depune de catre antrepozitarii autorizati pentru depozitare. 
 
Situatia privind privind livrarile de produse accizabile in luna … anul … pentru luna precendenta, respectiv decembrie 2013, Formular anexa nr. 55.1. Se depune de catre operatorii economici care detin autorizatii de expeditor inregistrat.
 
Evidenta achizitionarii, utilizarii si returnarii marcajelor pentru luna precendenta, respectiv decembrie 2013, Formular anexa nr. 57. Se depune de catre antrepozitarii autorizati, destinatarii inregistrati si importatorii autorizati de produse supuse marcarii.
 
Declaratia privind venitul estimat/norma de venit pentru anul in curs, respectiv 2014, Formular 220. Se depune de catre persoanele fizice care realizeaza venituri din cedarea folosintei bunurilor din derularea unui numar mai mare de 5 contracte de inchiriere sau subinchiriere.
 
Marti, 21 ianuarie, este ultima zi in care se poate depune Decontul special de taxa pe valoarea adaugata  pentru trimestrul precedent, sistemul VOES. Obligatia le revine persoanelor impozabile nestabilite care presteaza servicii electronice persoanelor neimpozabile.
 
Luni, 27 ianuarie, este data cand se depun cele mai multe declaratii fiscale, respectiv:
 
Comunicarea pro-ratei provizorii care se va aplica in 2014 si a modului de determinare a acesteia. O comunica persoanele impozabile cu regim mixt pentru care ponderea operatiunilor cu drept de deducere in totalul operatiunilor se modifica in anul curent fata de anul precedent. 
 
Solicitarea pro-ratei speciale sau comunicarea deciziei de renuntare la aplicarea pro-ratei speciale aprobate anterior. O solicita sau o comunica persoana impozabila cu regim mixt, in situatii speciale, solicita MFP aprobarea aplicarii unei pro-rate speciale.
 
Plata impozitului retinut la sursa in luna precedenta, respectiv decembrie 2013. Trebuie sa plateasca impozitul retinut la sursa pe luna precedenta platitorii de urmatoarele venituri:
  • din drepturi de proprietate intelectuala;
  • din contracte/ conventii civile si de agent;
  • expertiza contabila si tehnica, judiciara si extrajudiciara;
  • obtinuta de o persoana fizica dintr-o asociere cu o persoana juridica;
  • din premii si jocuri de noroc;
  • obtinuta de nerezidenti;
  • din alte surse.
Declaratia privind cifra de afaceri in cazul persoanelor impozabile pentru care perioada fiscala este trimestrul calendaristic si care nu au efectuat achizitii intracomunitare de bunuri in anul precedent, Formular 094. Se depune de catre persoanele impozabile inregistrate in scopuri de TVA conform art. 153 din  Codul fiscal, care au utilizat trimestrul ca perioada fiscala in anul precedent, care nu au efectuat achizitii intracomunitare de bunuri si care nu au depasit plafonul de 100.000 euro. 
 
Declaratia privind obligatiile de plata la bugetul de stat, Formular 100, format electronic. Se depune lunar de catre contribuabilii prevazuti in OPANAF 3136/2013, anexa 6, cap. I, subcap. 1, par. 1.1., trimestrial Contribuabilii prevazuti inOPANAF 3136/2013, anexa 6, cap. I, subcap. 1, par. 1.2, semestrial Contribuabilii prevazuti inOPANAF 3136/2013, anexa 6, cap. I, subcap. 1, par. 1.3, iar la alte termene Contribuabilii prevazuti inOPANAF 3136/2013, anexa 6, cap. I, subcap. 1, par. 1.4.
 
Declaratia privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate pentru luna precedenta, respectiv decembrie 2013, Formular 112. Se depune de catre persoanele fizice si juridice care au calitatea de angajatori, precum si entitatile asimilate angajatorului, care au calitatea de platitori de venituri din activitati dependente; (art. 296^3 lit. e). In plus, institutiile publice care calculeaza, retin, platesc si  suporta contributii sociale obligatorii in numele asiguratului. (art. 296^3 lit. f).
 
Declaratia informativa privind impozitul pe veniturile din transferul proprietatilor imobiliare din patrimoniul personal aferente semestrului precedent, respectiv semestrul II 2013, Formular 208, format electronic. Se depunde de catre notarii publici. 
 
Declaratia privind veniturile sub forma de salarii din strainatate obtinute de catre persoanele fizice care desfsoara activitate in Romania si de catre persoanele fizice romane angajate ale misiunilor diplomatice si posturilor consulare acreditate in Romania pentru luna precedenta, respectiv decembrie 2013, Formular 224. Se depunde de catre persoanele fizice care obtin salarii din strainatate pentru activitati in Romania si persoanele fizice romane angajate ale misiunilor diplomatice si posturilor consulare acreditate in Romania.
 
Declaratia privind stabilirea impozitului reprezentand plata anticipata trimestriala in contul impozitului pe castigul net anual impozabil pentru castigurile obtinute din transferul titlurilor de valoare, altele decat partile sociale si valorile mobiliare in cazul societatilor inchise pe trimestrul precedent, respectiv trimestrul IV, Formular 225. Se depunde de catre contribuabilii care obtin venituri din transferul titlurilor de valoare, altele decat partile sociale si valorile mobiliare in cazul societatilor inchise.
 
Decontul de taxa pe valoarea adaugata, Formular 300, format electronic. Se depunde de catre persoanele impozabile inregistrate ca platitori de TVA conform art. 153 Cod fiscal, lunar, trimestrial, semestrial, anual – dupa caz.
 
Decontul special de taxa pe valoarea adaugata pentru luna precedenta, respectiv decembrie 2013, Formular 301, format electronic. Se depunde de catre persoanele mentionate in instructiunile de completare a formularului, pentru fiecare sectiune.
 
Declaratia privind sumele rezultate din ajustarea taxei pe valoarea adaugata, Formular 307. Se depunde de catre persoanele impozabile prevazute la art. 134 alin.(5), art. 128 alin. (7),  art. 152 alin. (7), art. 153 alin. (9) lit. a) – e) si g) din Codul fiscal.
 
Declaratia privind taxa pe valoarea adaugata datorata de catre persoanele impozabile al caror cod de inregistrare in scopuri de taxa pe valoarea adaugata a fost anulat conform art.153 alin. (9) lit. a) – e) din Codul fiscal, Formular 311. Se depunde de catre persoanele impozabile al caror cod de TVA a fost anulat conf. art. 153 alin. (9) lit. a) ? e) C.F. si care efectueaza in perioada in care nu au cod valid de TVA, livrari  si/sau achizitii /prestari de bunuri/ servicii care sunt obligate la plata TVA.
 
Declaratia recapitulativa privind livrarile / achizitiile /prestarile intracomunitare de bunuri  pentru luna trecuta, Formular 390 VIES. Se depunde de catre Contribuabilii inregistrati in scopuri de TVA conform art. 153 sau 153^1 din Codul fiscal.
 
Declaratia informativa privind livrarile/prestarile si achizitiile efectuate pe teritoriul national aferente perioadei de raportare precedente (luna, trim. etc.; perioada de raportare este cea declarata pentru depunerea decontului de TVA, prevazuta la art. 156^1 din Codul fiscal), Formular 394. Se depune de catre persoanele impozabile inregistrate in scopuri de TVA in Romania:
  • conform art. 153 din Codul fiscal obligate la plata taxei, conform art. 150 alin. (1) si alin. (7) din Codul fiscal, pentru operatiuni impozabile in Romania, conform art. 126 alin. (1); 
  • conform art. 153 din Codul fiscal, care realizeaza in Romania, de la persoane impozabile inregistrate in scopuri de TVA in Romania, achizitii de bunuri sau servicii taxabile.
Atentie! Declaratia 394 nu se depune pe zero. In plus, Din ianuarie 2014, formularul 394 se depune intr-un nou format, dupa ce a fost modificat prin Ordinul ANAF nr. 3806/2013, publicat in Monitorul Oficial nr. 833 din 24 decembrie 2013. Astfel, sectiuna C – Rezumatul declaratiei a fost completata cu o noua coloana – Numar facturi, in care contribuabilii trebuie sa raporteze, in functie de situatia lor particulara:
  • Numarul total al facturilor emise pentru care exista obligatia de declarare;
  • Numarul total al facturilor primite pentru care exista obligatia de declarare;
  • Numarul total al facturilor emise pentru livrarile de bunuri/prestarile de servicii efectuate, pentru care se aplica taxarea inversa;
  • Numarul total al facturilor primite pentru achizitiile de bunuri/prestarile de servicii taxabile pentru care se aplica taxarea inversa.
Mai multe detalii despre modificarea declaratiei 394, facuta recent de Fisc puteti citi aici.
 
Cererea de restituire a accizelor de catre importatori pe trimestrul precedent, Formular anexa nr. 51. Se depunde de catre beneficiarii scutirilor de accize.
 
Cererea de restituire a accizelor in cazul vanzarilor la distanta pe trimestrul precedent, Formular anexa nr. 46. Se depunde de catre vanzatorii la distanta.
 
Notificarea privind aplicarea/incetarea aplicarii sistemului TVA la incasare, Formular 097. Se depunde pentru:
  • a) pentru intrarea in sistem – pana pe 25 ianuarie, persoanele care in anul precedent au realizat o cifra de afaceri care nu depaseste plafonul si nu au aplicat sistemul TVA la incasare in anul precedent;
  • b) pentru iesirea din sistem – pana la data de 25 a luni urmatoare perioadei fiscale in care persoana impozabila a depasit plafonul. 
Virarea impozitului pe dividende in cazul dividendelor distribuite, dar care nu au fost platite actionarilor sau asociatilor pana la sfarsitul anului in care s-au aprobat situatiile financiare anuale. Se depunde de catre persoanele juridice care platesc  dividende catre actionari sau asociati. 
 
Plata taxei anuale pentru autorizatia de exploatare a jocurilor de noroc. Sumele care rezulta din aplicarea procentelor prevazute in anexa la veniturile estimate de operatorul economic, dar nu mai putin decat taxa anuala minimala – pana la data de 25 inclusiv a lunii urmatoare celei in care documentatia a fost aprobata. In cazul in care, in cursul anului de autorizare, incasarile efective depasesc incasarile estimate prin documentatia prezentata la data autorizarii, taxa se va recalcula prin aplicarea cotei procentuale asupra incasarilor efective cumulate de la inceputul perioadei de autorizare. Recalcularea se va efectua lunar, incepand cu prima luna in care se inregistreaza depasirea rezultatelor estimate. Incasarile efective cumulate si taxa platita de la inceputul perioadei de autorizare pana la finele lunii precedente celei pentru care se face regularizarea se va declara si plati pana la data de 25 a lunii urmatoare. Se depune de catre organizatorii de jocuri de tip pariu/bingo organizate prin TV, pariuri on-line, jocuri bingo prin internet, sisteme de telefonie fixa sau mobila, jocuri de noroc on-line. 
 
Notificarea in situatia in care s-a depasit plafonul de 2.250.000 lei. Se depunde de catre persoanele impozabile care la data de 1 ianuarie 2014 aplica sistemul TVA la incasare prevazut la art. 134^2 alin. (3)-(8) din Codul fiscal.
 
Pe langa contributiile fiscale, intre 1 si 27 ianuarie, contribuabilii care vor sa renunte la sistemul de TVA la incasare, posibilitate introdusa de la inceputul acestui an, trebuie sa depuna la Fisc formularul 097, care a fost modificat prin Ordinul nr. 3884/3013. Puteti citi aici mai multe despre faptul ca sistemul de TVA la incasare a devenit optional, iar aici despre formularul care trebuie depus la Fisc de catre contribuabilii care vor sa renunte la el.
 
Nu uita! Desi nu este declaratie fiscala, AvocatNet.ro iti reaminteste ca pana pe 27 ianuarie, trebuie depus si platita Declaratia la Fondul pentru mediu. In plus, de la 29 septembrie 2013, s-au marit amenzile pentru cei care nu declara si platesc aceasta declaratie. Mai multe despre aceste amenzi puteti citi aici.
 
Conform Codului de procedura fiscala, in cazul in care termenele de plata si de depunere a declaratiilor este intr-o zi nelucratoare, scadenta se amana pana in prima zi lucratoare de dupa aceasta data. Astfel, intrucat in aceasta luna ziua de 25 ianuarie este intr-o sambata, unele declaratii fiscale trebuie depuse pana pe 27 ianuarie, care este luni.
 
Pe 31 ianuarie, se depun urmatoarele declaratii fiscale:
 
Declaratia de inregistrare fiscala/Declaratiei de mentiuni privind schimbarea optiunii pentru depunerea Declaratiei 112 privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate, Formular 010, in cazul persoanelor juridice si persoanelor juridice, asocieri si alte entitati fara personalitate juridica, precum si Formular 070, in cazul persoanelor fizice. Se depune de catre platitorii de venituri din salarii si asimilate salariilor prevazuti la art. 58 alin. (2), in calitate de angajatori sau de persoane asimilate angajatorului, care doresc modificarea vectorului fiscal privind depunerea D112 si de persoanele juridice care opteaza pentru plata impozitului pe veniturile microintreprinderilor, daca indeplinesc la 31.12.2013 conditiile prevazute la art. 112^1 Cod fiscal.
 
Cererea pentru optiunea de a determina venitul net in sistem real, odata cu Depunerea Declaratiei privind venitul estimat/norma de venit pentru anul in curs, Formular 220, sau Cererea pentru renuntarea in anul 2014 la optiunea de determinare a venitului net in sistem real, in situatia in care au fost impusi in sistem real timp de 2 ani consecutivi. Se depunde de catre contribuabilii care obtin venituri din activitati independente, impusi pe baza de norme de venit, contribuabilii care obtin venituri din drepturi de proprietate intelectuala, contribuabilii care obtin venituri din activitati agricole, conform Codului fiscal art. 71, contribuabilii care obtin venituri din cedarea folosintei bunurilor, sub 5 contracte de inchiriere.
 
Declaratia privind venitul estimat/norma de venit, Formular 220. Se depune de catre contribuabilii pentru care venitul net se determina pe baza de norme de venit si care in anul fiscal anterior au inregistrat un venit brut anual mai mare decat echivalentul in lei al sumei de 100.000 euro; acestia au obligatia determinarii venitului net anual in sistem real si de catre contribuabilii care realizeaza venituri din inchirierea in scop turistic a camerelor situate in locuinte proprietate personala, avand o capacitate de cazare cuprinsa intre una si 5 camere inclusiv.
 
Notificarea privind modificarea sistemului annual/ trimestrial de declarare si plata a impozitului pe profit, Formular 012. Se depunde de catre contribuabilii platitori de impozit pe profit, altii decat cei prevazuti la art. 34 alin. (4) si (5).
 
Declaratia privind venitul asigurat la sistemul public de pensii, Formular 600. Se depunde de catre contribuabilii prevazuti la art. 296^21 alin. (1) lit. a) – e) Cod fiscal, respectiv:
  • a) intreprinzatorii titulari ai unei intreprinderi individuale;
  • b) membrii intreprinderii familiale;
  • c) persoanele fizice autorizate;
  • d) persoanele care au venituri din profesii libere;
  • e) persoanele care au venituri din drepturi de proprietate intelectuala, la care impozitul pe venit se determina pe baza datelor din evidenta contabila in partida simpla. 
Ce amenzi primiti daca nu depuneti formularele la timp
 
Contribuabilii care intarzie efectuarea platilor trebuie sa achite dobanzi si penalitati de intarziere. Nivelul dobazii este de 0,04% (14,6% pe an) si se calculeaza pe fiecare zi de intarziere, incepand cu ziua imediat urmatoare termenului de scadenta si pana la data stingerii sumei datorate inclusiv.
 
In plus, contribuabilii platesc si penalitati de 0,02% pe fiecare zi de intarziere (7,3% anual), calculate pentru fiecare zi de intarziere, incepand cu ziua imediat urmatoare termenului de scadenta si pana la data stingerii sumei datorate inclusiv. 

Citeşte mai mult pe avocatnet.ro

DailyBusiness
Dan Andronic, despre Călin Georgescu: Poate ajunge la fiecare utilizator TikTok din România!
Spynews
Cine este Călin Georgescu, candidat independent la Alegerile Prezidențiale 2024. Toate informațiile despre cariera și familia lui
Bzi.ro
Andreea Marin a dezvăluit ce se întâmplă cu fiica sa, Violeta. Vedeta este copleșită de emoții!
Fanatik.ro
Cele 5 zodii care vor fi pe val în 2025. Protecție divină pentru ele un an întreg
Capital.ro
Taxă pentru cei care au deja permis auto. Statul a greșit, șoferii sunt puși la plată
Playtech.ro
Gabriel Cotabiță a fost înmormântat în stilul lui Silviu Prigoană. Unde se odihnește trupul regretatului artist
DailyBusiness
Șeful TikTok, chemat să răspundă pentru campania lui Călin Georgescu. „Suntem martorii unui atac împotriva democraţiei”
Adevarul
Cine sunt candidații partidului POT, care îl susține pe Călin Georgescu, și ce șanse au să ajungă în Parlament
wowbiz.ro
Ce se întâmplase cu Gabriel Cotabiță în ultimele luni! Declarațiile făcute de soția lui cu puțin timp înainte ca artistul să moară: „Era riscant”
Spynews
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit din nou? Ce au făcut cei doi la câteva zile după scandalul de la vila afaceristului
Spynews
Iulia Vântur, imagine emoționantă alături de tatăl iubitului ei, Salman Khan. Ce relație apropiată are cu Salim Khan | FOTO
Evz.ro
Armata obligatorie în România. Călin Georgescu provoacă o undă de șoc
Ego.ro
Dacă Elena Lasconi iese președinte, cum s-ar numi soțul ei? Prima Doamnă este Carmen Iohannis acum
Prosport.ro
Gigi Becali i-a dat ordin lui George Simion, după ce Călin Georgescu a câștigat alegerile! Decizie șoc
kanald.ro
Tinerii protestează în București și în alte orașe din țară! Ce mesaje au transmis manifestanții: „Nu votați un dictator”
Cancan.ro
Imagini 'bizare' cu soția lui Călin Georgescu. Filmarea cu dansurile Cristelei s-au viralizat rapid! ⤵️
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Călin Georgescu a RENUNȚAT. A dat în scris, cu semnătură. Breaking News
StirileBZI
Se dau câte 375 de lei, pe lângă pensie! Decizia se aplică numai în luna decembrie
Prosport.ro
FOTO. Milionarul se însoară cu nepoata fostei soții. Cum arată femeia care i-a luat mințile
stirilekanald.ro
Cine l-a votat pe Călin Georgescu? Profilul alegătorilor realizat de INSCOP Research
substantial.ro
Dorian Popa condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare pentru conducere sub influența stupefiantelor
MediaFlux
BISERICA spune ADEVĂRUL despre CĂLIN GEORGESCU. Reacția NEAȘTEPTATĂ a PREOȚILOR
Shtiu.ro
Este Călin Georgescu mason? Ce a răspuns la întrebarea: Sunteți mason?
Puterea.ro
Delia a răbufnit la adresa lui Călin Georgescu. Artista este scandalizată de ieșirile politicianului