Medicii decid dacă Gigi Becali pleacă din spital. Latifundiarul suferă de hernie de disc cervicală

Medicii decid duminică dacă starea de sănătate a lui Gigi Becali îi permite să se deplaseze pentru termenul pe care latifundiarul îl are luni. El este în continuare sub supravegherea medicilor de la Spitalul Penitenciar Poarta Albă, după ce a fost diagnosticat cu hernie de disc cervicală care îi provoacă dureri extrem de puternice.
Filip Stan
12 ian. 2014, 07:26
Medicii decid dacă Gigi Becali pleacă din spital. Latifundiarul suferă de hernie de disc cervicală

Până duminică după-amiaza, medicii care îl au sub supraveghere pe Gigi Becali la Spitalul Penitenciar Poarta Albă vor face o evaluare şi vor decide dacă latifundiarul poate fi transportat la tribunal pentru termenul de luni. Ei vor spune dacă Becali poate suporta un drum de peste 200 de kilometri, în condiţiile unei maşini de penitenciar. Potrivit România TV, ei vor face o hârtie scrisă şi o vor trimite către instanţa care la citat pe Gigi şi cel mai probabil termenul se va amâna.

Gigi Becali a fost diagnosticat cu hernie de disc cervicală de către medicii de la Spitalul Militar Constanţa, informează România TV. Profesorul doctor Vlad Ciurea a explicat că afecţiunea este una extrem de periculoasă, deoarece există riscul secţionării nervilor sau a măduvei şi, implicit, risc de paralizie totală. Astfel, omul de afaceri, încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă, are neapărată nevoie de operaţie, iar cum în sistemul penitenciar nu există condiţii pentru o asemenea intervenţie, Gigi Becali are mari şanse să fie pus în libertate pe caz de boală.

După ce a fost consultat la spitalul militar, Gigi Becali s-a întors la Poarta Albă, unde a rămas internat în spitalul penitenciarului. Dacă va decide să fie operat, latifundiarul din Pipera are dreptul să ceară ca intervenţia să se facă în străinătate, mai ales că o asemenea operaţie nu se poate face în sistemul penitenciar, pentru că nu există condiţii. De asemenea, Becali ar putea rămâne în libertate şi pe perioada recuperării. Avocaţii omului de afaceri au înaintat deja o cerere de întrerupere a pedepsei pentru tratament, dar pentru aprobare este nevoie de întrunirea unei comisii medicale şi de un raport al medicilor legişti.

Gigi Becali are nevoie urgentă de tratament

Gigi Becali suferă de 20 de ani de hernie de disc, însă nu a vrut să se opereze. Potrivit cancan.ro, în ultimul deceniu Gigi Becali a mers an de an la Viena, unde a făcut infiltraţii pentru a-şi întări discul vertebral. Intervenţia era una delicată şi îl costa pe patronul Stelei aproximativ 10.000 de euro.

Citeşte şi: Ipoteză ŞOC în cazul Gigi Becali. Şeful Stelei riscă să ajungă într-un scaun cu rotile

Din cauza problemelor de sănătate, Gigi Becali suportă tot mai greu regimul de detenţie. Chiar dacă de 20 de ani a refuzat să se opereze, omul de afaceri este gata să se lase pe mâna chirurgilor, dacă asta îl va scăpa mai repede de puşcărie.

Încă o veste proastă pentru Gigi Becali: Nu va munci la clubul lui Hagi

După toate problemele de sănătate, Gigi Becali a mai primit o veste foarte proastă. El nu va munci la Clubul de fotbal Viitorul Constanţa, deţinut de Gheorghe Hagi, după ce nu a fost selecţionat de comisia de la Penitenciarul Poarta Albă să facă parte din primul lot de deţinuţi care vor lucra la club. Un alt lot de deţinuţi va fi, însă, selectat săptămâna viitoare.

Gigi Becali, scos din închisoare de sărbători

Surse din cadrul penitenciarului Poarta Albă au dezvăluit pentru România TV Gigi că Becali a fost scos din puşcărie de sărbători. El ar fi mers împreună cu directorul unităţii la primarul din localitatea Valul lui Traian. Cei doi au părăsit incinta închisorii într-o maşină cu geamuri fumurii.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Interdicție pe STRĂZILE din România. Șoferii sunt ARESTAȚI pentru 30 de zile
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Vestea momentului despre Facebook. Se întâmplă doar în UE
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Nu e iluzie optică! Ce și-a construit în balconul apartamentului acest bărbat din Cluj-Napoca
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Medicii au CONFIRMAT! Ce se intampla cu Joe Biden in aceste momente
Capital.ro
Doliu în lumea muzicii. Adio, dragă DOAMNĂ! Muzica ei va fi eternă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Noi trageri Loto pe 18 iulie 2024: Reporturi semnificative la toate categoriile
MediaFlux
SCANDAL la Casa de Pensii. Ce se întâmplă cu adeverințele pentru pensii
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'