HOROSCOP: Ce rezervă astrele Vărsătorului în 2014

HOROSCOP: Vrei sa stii ce ti-au pregatit astrele pentru 2014? Cum va evolua cariera ta? Iti vei intalni sufletul pereche? Ce vă rezervă astrele. 
Alina Costache
27 ian. 2014, 04:54
HOROSCOP: Ce rezervă astrele Vărsătorului în 2014

HOROSCOP: VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

In functie de jobul tau, s-ar putea sa te ocupi de mai multe aspecte personale in 2014. Foarte stresanta este, mai ales in a doua jumatate a anului, cariera ta. Avandu-l pe Saturn de partea ta din 6 octombrie 2012, acesti doi ani sunt buni pentru a excela in plan profesional. Fie vei primi o promovare datorita activitatii desfasurate, fie vei fi condamnat/a pentru esec.

Independenta este foarte importanta pentru tine si ai un anume fler pentru metode neconventionale. Va exista o balanta intre responsabilitate si relaxare. Probabil ca nu ai lucrat niciodata atat de mult ca pana acum. Trebuie retinut ca, in ceea ce priveste cariera si relatiile publice, cu Saturn in a zecea casa, e bine sa ramai la vechile metode de abordare. Fii respectuos/respectuoasa cu superiorii, mai ales cand vine vorba de oficialitati, pentru ca Saturn, care este responsabil pentru disciplina, va tine cont de lene, lipsa de respect si greseli.

Cu Saturn, planeta disciplinei, trebuie sa fii pregatit/a sa depui mai mult efort pentru a-ti duce planurile la indeplinire. Saturn rasplateste mereu munca si efortul disciplinat. Succesul provine din adevaratul merit si din niciun alt motiv.

Daca nu esti pregatit/a sa muncesti pentru asta, sa nu te astepti la rezultate. E posibil ca unele aspecte sa nu se desfasoare conform asteptarilor sau angajamente pe care ti le-ai luat in 2014 sa fie mai dificile decat te-ai astepta. E important sa nu te lasi prada deznadejdii atunci cand intalnesti obstacole.

HOROSCOP: DRAGOSTE SI RELATII

Varsatorii stau bine la capitolul prietenii, dar mai slab cand vine vorba de dragoste. Desigur, se indragostesc, dar iubitii lor au senzatia ca sunt mai mult prieteni buni.

Cu Jupiter in casa a saptea incepand cu 16 iulie si pana la sfarsitul anului, vei avea mai multe oportunitati romantice. Daca nu ai deja un partener, vei avea mai multe sanse sa cunosti admiratori noi si interesanti. Partenerii si asocierile apropiate sunt un aspect de mare anvergura in a doua jumatate a anului. Datorita naturii adaptabile si predispozitiei de a asculta idei noi, oameni se vor simti incurajati de feedback-ul tau. Activitatile comune vor fi distractive.

Anul acesta, viata sentimentala va fi linistita si armonioasa. Este timpul in care te poti bucura de viata la maxim alaturi de partener. In jurul tau exista un climat amiabil. Daca esti singur/a, este momentul ideal sa iti gasesti sufletul pereche. Accepti numai ce este cu adevarat real si nu te iluziona cu nimic virtual.

Trebuie sa faci unele schimbari in ceea ce priveste partenerul cand intampini greutati. Fa eforturile necesare pentru a te intelege cu partenerul. A doua jumatate a anului va aduce satisfactii si placeri in viata sentimentala.

HOROSCOP: CARIERA SI BANI

In 2014, vei sta bine la capitolul finante. Te asteapta beneficii materiale si vei face multe cumparaturi in aceasta perioada. Vei intampina dificultati in partea de mijloc a anului.

Incearca sa solutionezi datoriile si imprumuturile pe cat posibil, deoarece s-ar putea aduna si te vor coplesi. Rezuma-te la cheltuielile necesare si evita-le pe cele inutile, pe parcursul intregului an.

Jupiter in casa a sasea pana pe 16 iulie, este un semn bun pentru cariera si pentru sanatate. Vei invata sa faci lucruri noi si vei gasi o piata de desfacere pentru talentele tale. Prima jumatate a anului va aduce lucruri interesante care iti vor hrani optimismul. In a doua parte a anului vei fi supus/a unor provocari.

HOROSCOP: SANATATE

In ceea ce priveste sanatatea, vei fi in forma in 2014, dar s-ar putea sa te mai ajunga oboseala. Partea emotionala va fi pusa la incercare si nu vei fi ocolit/a de griji, anxietate si iritabilitate.

Ar trebui sa ai ocupatii artistice sau sportive care sa te tina ocupat/a. S-ar putea sa pleci intr-o vacanta lunga pe care o planuiai de ceva vreme. Ai grija la dieta si stai departe de dulciuri si mancarurile grase in aceasta perioada. Afectiuni ale ochilor te-ar putea deranja spre sfarsitul anului.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Ce a ajuns să facă Oana Zăvoranu. E foame mare de bani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Răsturnare de situație în cazul dentistei din Brăila! Aceasta ar fi fost ucisă de mafia basarabeană! Declarațiile făcute de rudele presupusului criminal
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Poliția britanică avertizează asupra influenței negative a lui Andrew Tate asupra tinerilor băieți
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!