BIANCA DRĂGUŞANU, declaraţii bombă despre sinucidere şi aventura cu Cristea de la Paris

Bianca Drăguşanu (31 de ani) nu se consideră nici pe departe o femeie care schimbă bărbaţii ca pe ciorapi, aşa cum mulţi s-au grăbit să susţină, în această perioadă sensibilă din viaţa sa, când Victor Slav (33 de ani) a anunţat cu fermitate sfârşitul căsniciei lor, la doar patru luni de la oficializarea relaţiei. Pentru că nimeni nu i-a sărit în ajutor în tot acest vârtej al acuzaţiilor care nu-i fac onoare, roşcata s-a decis să-şi facă singură dreptate. Prin urmare, are acum cuvântul Bianca Drăguşanu!
Alina Costache
15 ian. 2014, 08:52
BIANCA DRĂGUŞANU, declaraţii bombă despre sinucidere şi aventura cu Cristea de la Paris

Se zvoneşte că ai vrut să-ţi pui capăt zilelor…

Bianca Drăguşanu: Este o mare prostie! Cum să mă sinucid? Nici prin cap nu mi-a trecut. Atâţi oameni apropiaţi, prieteni, familia, au nevoie de mine şi depind de mine… În plus, am atâtea planuri pe care vreau să le împlinesc, am afaceri de făcut, am până la urmă o viaţă de trăit… De acord, am încheiat un capitol al vieţii, dar asta nu înseamnă sfârşitul. Când se spunea că am încercat să mă sinucid, eu eram la shopping de cinci ore…

În ce relaţie eşti cu soţul tău, Victor Slav? E adevărat că şi-a luat lucrurile de la tine?

Bianca Drăguşanu: Cu Victor încerc să am o relaţie de prietenie. Dacă ne-am certat şi el a decis să divorţăm, asta nu înseamnă că nu putem rămâne prieteni. Victor mai are lucruri la mine, mai are şi cheile casei. Va fi oricând binevenit. Eu îl mai iubesc, cred că şi el mă mai iubeşte, însă are un orgoliu mult prea mare şi nu poate trece peste anumite lucruri pe care eu le-am făcut.

Sunt şanse de împăcare?

Bianca Drăguşanu: Sper că da. Însă acum cel mai probabil vom divorţa. Victor aşa a hotărât. Un act nu poate ţine doi oameni legaţi. Poate după un timp vom fi din nou împreună. Nu ştii niciodată ce surprize îţi poate rezerva viaţa. Dacă vom ajunge la concluzia că nu putem unul fără celălalt, nu exclud împăcarea.

Pe Cristea îl mai iubeşti?

Bianca Drăguşanu: Aş prefera să nu răspund la întrebare. Şi aşa oamenii mă judecă prea mult. Ştii ce nu înţeleg eu? Toată lumea spune despre mine că sunt o curvă. Nu sunt o curvă, am iubit în viaţa mea doar trei bărbaţi, asta nu înseamnă că sunt curvă. Sunt femei care s-au culcat cu mult mai mulţi bărbaţi şi nu le mai arată nimeni cu degetul.

Cătălin Botezatu, Adrian Cristea şi Victor Slav

Totuşi, de ce te ascunzi?

Bianca Drăguşanu: Nu doresc nimănui să treacă prin ce trec eu. Nu pot să ies din casă fără paparazzi pe urmele mele. Fug de ei din instinct. Am reacţii pe care nu le mai pot controla. Nu doresc nimănui să trăiască aşa. M-a oprit la mall o fetiţă de câţiva ani, care a vrut să facă o poză cu mine, şi mi-a spus că ea ştie cine sunt şi că vrea să fie ca mine. I-am spus să nici nu-i treacă prin cap. Am rugat-o pe mama ei să aibă grijă de ea, să nu o încurajeze. Nu am o viaţă uşoară… Nu înţeleg nici eu de ce îmi fac singură rău.

Ce vei face în continuare?

Bianca Drăguşanu: M-am implicat în mai multe proiecte. Acum două zile am semnat un contract cu un club, în interiorul căruia o să-mi deschid un butic cu haine. Mai am si un contract de imagine. Vreau să-mi pun afacerile la punct şi apoi să plec din ţară. O să o iau pe urmele Monicăi Gabor şi îmi voi cumpăra bilet de avion doar dus.

Poate în Dubai?

Bianca Drăguşanu: Exclus în Dubai. Acolo sunt mulţi români şi risc să fiu recunoscută. O să plec, probabil, în SUA, de unde îmi voi coordona afacerile.

Părinţii tăi îţi sunt aproape?

Bianca Drăguşanu: Tata e bine, e alături de mine. În schimb, mama e foarte bolnavă, mi-a spus sora mea. Trebuie să am grijă de ea, să o menajez. I s-a agravat boala şi din cauza supărărilor. Nu îi face bine tot ceea ce aude şi citeşte în presă despre mine.

«Nu m-am culcat cu Adrian Cristea la Paris»

Bianca Drăguşanu a acceptat invitaţia lui Cristea la Paris, însă nu bănuia că întâlnirea lor, la ceas de taină, îi va aduce divorţul de Victor: “Am vrut pur şi simplu să stau cu un prieten, să vorbesc, să fac o schimbare. Nu m-am culcat cu Adrian. Doar am mers cu el la Paris, fără să mă gândesc la consecinţe. Mi se întamplă să fac astfel de lucruri impulsiv, fără să stau prea mult pe gânduri. Acum îmi pare rău. Dacă ştiam că voi ajunge la divorţ, nu mai plecam. E prea târziu acum ca să mai regret”. Este o mare prostie! Cum să mă sinucid? Nici prin cap nu mi-a trecut. Atâţi oameni apropiaţi, prieteni, familia, au nevoie de mine şi depind de mine… În plus, am atâtea planuri pe care vreau să le împlinesc, am afaceri de făcut, am până la urmă o viaţă de trăit… De acord, am încheiat un capitol al vieţii, dar asta nu înseamnă sfârşitul. Când se spunea că am încercat să mă sinucid, eu eram la shopping de cinci ore…

În ce relaţie eşti cu soţul tău, Victor Slav? E adevărat că şi-a luat lucrurile de la tine?

Cu Victor încerc să am o relaţie de prietenie. Dacă ne-am certat şi el a decis să divorţăm, asta nu înseamnă că nu putem rămâne prieteni. Victor mai are lucruri la mine, mai are şi cheile casei. Va fi oricând binevenit. Eu îl mai iubesc, cred că şi el mă mai iubeşte, însă are un orgoliu mult prea mare şi nu poate trece peste anumite lucruri pe care eu le-am făcut.

Sunt şanse de împăcare?

Sper că da. Însă acum cel mai probabil vom divorţa. Victor aşa a hotărât. Un act nu poate ţine doi oameni legaţi. Poate după un timp vom fi din nou împreună. Nu ştii niciodată ce surprize îţi poate rezerva viaţa. Dacă vom ajunge la concluzia că nu putem unul fără celălalt, nu exclud împăcarea.

Pe Cristea îl mai iubeşti?

Aş prefera să nu răspund la întrebare. Şi aşa oamenii mă judecă prea mult. Ştii ce nu înţeleg eu? Toată lumea spune despre mine că sunt o curvă. Nu sunt o curvă, am iubit în viaţa mea doar trei bărbaţi, asta nu înseamnă că sunt curvă. Sunt femei care s-au culcat cu mult mai mulţi bărbaţi şi nu le mai arată nimeni cu degetul.

 

Citeşte interviul integral pe libertatea.ro

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Domnitorul român care a fost căsătorit cu propria mătușă. A avut 4 soții de-a lungul vieții
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
S-au trimis ordine de încorporare. Sute de tineri, chemați în Armată
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Procedura de deficit excesiv rămâne deschisă pentru România, anunță Consiliul Uniunii Europene
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!