BIANCA DRĂGUŞANU a cedat: reacţie incredibilă pe FACEBOOK

BIANCA DRĂGUŞANU a postat pe FACEBOOK o fotografie cu mesajul următor: "Vorbind despre mine, te descrii pe tine". Fanii au reacţionat dur. 
Alina Costache
17 ian. 2014, 10:42
BIANCA DRĂGUŞANU a cedat: reacţie incredibilă pe FACEBOOK

BIANCA DRAGUSANU îşi atacă fanii pe FACEBOOK. Bianca Drăgusanu s-a săturat de jignirile aduse de catre cei care o admirau până să afle de escapada de la Paris. Roşcata le-a dat replica pe Facebook. „Vorbind despre mine, te descrii pe tine”, a fost mesajul Biancai pe Facebook pentru toti cei care au jignit-o.

BIANCA DRAGUSANU, mesaje în cascadă pe Facebook

Bianca Drăguşanu postează fotografii cu diverse citate pe Facebook, parcă într-o încercare de a demonstra că şi-a învăţat lecţia şi că se căieşte pentru suferinţa pe care i-a provocat-o soţului ei. „În fiecare dimineaţă ne naştem din nou. Ce facem azi este ceea ce contează cel mai mult”, scrie pe cea mai recentă imagine postată de Bianca Drăguşanu pe Facebook. Nu este singurul mesaj în care sugerează că a rupt-o cu trecutul.

Bianca Drăguşanu pare să se fi resemnat în privinţa relaţiei cu Victor Slav şi priveşte spre viitor. „Fiecare sfant are un trecut şi fiecare pacatos are un viitor”, citează fosta asistentă „păcătoasă” din Oscar Wilde. 

Anterior, Bianca Drăguşanu postase un mesaj la fel de resemnat – „Sometimes you win, sometimes you … learn / Uneori câştigi, alteori… tragi învăţăminte”.

Replica lui Victor Slav nu s-a lăsat aşteptată. Prezentatorul de la PRO TV a publicat pe contul lui de Facebook un citat în care îi lasă de înţeles roşcatei că nu îi va ierta escapada amoroasă cu Adrian Cristea la Paris. „Sometimes you have to forget what you feel and remember what you deserve” („Câteodată trebuie să uiţi ceea ce simţi şi să-ţi aminteşti ce meriţi!”), a scris Victor Slav pe contul de socializare.

BIANCA DRAGUSANU vrea să plece în SUA

Bianca Drăguşanu dă semne că a ajuns la capătul puterilor, chiar dacă ultimele zile şi le-a petrecut mai mult prin mall, făcând terapie prin cumpărături, şi părea că îşi revine destul de repede după scandalul naţional pe care l-a iscat. În toiul nopţii, probabil cuprinsă de remuşcări, Bianca a postat un mesaj pe un site de socializare, prin care le mulţumeşte celor care nu aruncă în ea cu pietre. E drept, sunt puţini, dar sunt cei care contează cu adevărat pentru roşcată: familia şi prietenii.

„Mulţumesc prietenilor mei, familiei mele, celor care mă acceptă şi mă iubesc aşa cum sunt. Multumesc tuturor!”, a scris Bianca pe Facebook, în toiul nopţii.

Bianca Drăguşanu pleacă în Statele Unite ale Americii.Sătulă de tot scandalul iscat după despărţirea de Victor Slav, „Bianca Drăguşanu vrea să ajungă într-un loc unde să nu mai fie în centrul atenţiei. Greu de crezut, dată fiind goana ei după celebritate, dar fosta asistentă TV vrea să poată ieşi pe stradă fără să fie recunoscută şi fără să aibă mereu paparazzi pe urme.

Nu cred că vrea cineva să trăiască în acest moment în locul meu. Nu pot ieşi din casă fără să fiu urmărită de paparazzi. Nu mai ştiu cum să reacţionez. Când îi văd că vin spre mine o iau din instinct la fugă. Mă gândesc tot mai serios să-mi iau un bilet de avion doar dus. Vreau să-mi pun viaţa la punct aici şi să mă mut în Statele Unite, de unde să-mi coordonez afacerile din ţară. Cred că este cea mai bună alegere„, a spus Bianca.

Spynews
Ultima imagine cu Andrei Versace în viață. Cum s-a afișat și ce mesaj controversat a transmis cel căruia i se mai spunea și "Regele” fițelor | FOTO
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Funcția secretă pe care o are, de fapt, viziera mașinii. Se aplică indiferent de marca autoturismului. Puțini români știu ce poți face cu ea
Capital.ro
Mașinile interzise pe străzile din România. Nu mai au drept de circulație. Legea e lege
Playtech.ro
Primele imagini cu principalul suspect în cazul crimei din Brăila. Noi detalii ies la iveală
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Regele nordului, o perlă puțin descoperită a turismului românesc. Frumusețile nebănuite de la capătul României
Spynews
Adevărul despre averea lui Andrei Versace. Ce afaceri avea, de fapt, influencerul
Spynews
Cine a fost Andrei Versace. Cunoscut ca și ”Regele Fițelor”, tânărul se lăuda cu o viață de lux și locuia într-un apartament de 600.000 euro | FOTO
Evz.ro
Ce umilință! Șoșoacă, pusă la pământ din două vorbe
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune
Cancan.ro
BREAKING | Primele imagini din apartamentul lui Andrei Versace. Casa este deranjată încă de la intrare VIDEO
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce făcea dentista din Brăila cu pacienții în cabinet? Era singurul cabinet stomatologic fără camere de supraveghere
Capital.ro
SE VERIFICĂ buletinele de identitate. Legea care este deja OBLIGATORIE în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Principalul suspect în cazul crimei din Brăila a fost prins
MediaFlux
Schimbări majore privind voucherele sociale! Le scade valoarea și se acordă mai rar. Au anunțat acum
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'