PROGNOZA METEO: ANM anunţă NINSORI în următoarele ore

PROGNOZA METEO: ANM realizează o prognoză aplicată din trei în trei ore pentru zonele aflate sub avertizări meteo.
Romania TV
27 ian. 2014, 15:48
PROGNOZA METEO: ANM anunţă NINSORI în următoarele ore

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU MOLDOVA, ÎN INTERVALUL ORAR 20  – 23

În următoarele 3 ore, va ninge pe arii relativ extinse, depunându-se un nou strat de zăpadă. Vântul va prezenta intensificări locale în județele Vrancea, Vaslui, Iași, Bacău și Galați de până la 50..55 km/h spulberând și viscolind zăpada. În zona montană înaltă, vântul va sufla tare, cu intensificări de până la 80 km/h, viscolind zăpada.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU MUNTENIA, ÎN INTERVALUL ORAR 20  – 23

În următoarele 3 ore, aria ninsorilor se va restrânge, acestea îşi vor face apariţia pe arii restranse în extremitatea estică a regiunii şi izolat în rest, iar stratul de zăpadă nou depus mai poate depăşi izolat 4cm. Vântul va mai avea intensificari în estul regiunii si va sufla cu viteze ce vor mai depăşi temporar la rafala 55 km/h, viscolind şi troienind zăpada.

 

PROGNOZA METEOLuni continuă să ningă în est şi în sud-est, unde pe arii restranse echivalentul in apa mai depaseste 10, 15 l/mp asa ca stratul de zapada va mai creste. Vantul sufla inca destul de puternic in Dobrogea, dar in primele ore si in sudul Moldovei si in estul Munteniei, cu viteze ce pot depasi 50, 60 km/h, viscolind sau spulberand zapada. In celelalte regiuni ninge slab pe arii restranse. Vremea ramane rece, maximele pleaca de la doar -7 grade in Moldova si ajung la cel mult 0 grade in zone Deltei.

PROGNOZA METEO. În Bucureşti, saptamana debuteaza cu vreme inchisa si rece. Mai ninge slab indeosebi primele ore, iar vantul continua sa scada in intensitate. Va fi insa foarte frig pentru data din calendar, mercurul din termometre nu trece de minus 5, minus 4 grade.

PROGNOZA METEO. Marti mai ninge slab in nord si in nord-est, iar vantul nu mai sufla cu putere in nicio regiune a tarii. In noaptea de marti spre miercuri insa, ninsorile revin si spre dimineata se extind in regiunile sudice, odata cu intensificarea vantului. In sudul Dobrogei vor fi precipitatii mixte si conditii de polei. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre minus 8 grade in nordul Moldovei si 1..2 grade in Transilvania si in Maramures.

HARTA STRATULUI DE ZĂPADĂ în România: Vezi unde atinge stratul 135 cm

Vreme rece şi in Capitala, marti, cu cerul mai mult noros si vant suportabil. Maximele nu vor trece de minus 4, minus 3 grade.

PROGNOZA METEO. Miercuri ne vom confrunta din nou cu ninsori insemnate cantitativ si vant puternic. Asadar va ninge temporar, mai abundent in sudul si in sud-estul tarii, dar si in Carpatii Meridionali si de Curbura, unde echivalentul in apa al precipitatiilor va depasi pe arii restranse 10, 15 l/mp si se va depune un nou strat de zapada consistent. In Dobrogea asteptam si precipitatii mixte, asa ca e posibil sa se depuna polei. Vantul prinde din nou putere si va viscoli ninsorea cu viteze ce temporar pot depasi 60 km/h in estul Munteniei, in Dobrogea si in sudul Moldovei. Vremea ramane mult mai rece decat in mod obisnuit, geroasa chiar dimineata in est si in nord-est,  precum si in depresiunile din estul Transilvaniei. Maximele se vor situa intre – 8 grade in nordul Moldovei si 4, 5 grade in sudul litoralului.

Iarna revine in forta miercuri si in Bucureşti, cu ninsoare, posibil abundenta dupa-amiaza si seara. Vantul sufla tot mai tare si ajunge la 40, 45 km/h, viscolind sau spulberand zapada. Maixmele vor fi in jur de -3 grade.

PROGNOZA METEO. Joi mai ninge local, slab, in in sudul si in estul tarii si tot aici vremea se mentine rece. In celelalte regiuni norii se mai risipesc si doar izolat ninge. Vantul mai sufla destul de tare in sud si in sud-est precum si la munte. Maximele pleaca de la doar minus 12, minus 11 grade nordul Moldovei  si ajung la 4,5 grade in dealurile de Vest. In weekend vremea se incalzeste treptat, maximele ajung la valori normale pentru aceasta perioada. Sanse mai mari de precipitatii, slabe cantitativ insa, vor fi mai mari in sud si in sud-vest.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Mașinile interzise în România. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 18 iulie
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Codul Rutier. Verificați în documente această dată. Este obligatoriu
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Mega-scandal la 'Insula Iubirii'! Dezvăluiri terifiante despre Cornel: 'O bătea golănește pe Ada!' 😲 ⤵️
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Detectarea fosfinei și amoniacului pe Venus sugerează posibilitatea existenței vieții
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'