Jaful de la Arad. Şoferului maşinii i s-a deschis dosar penal pentru neglijenţă în serviciu

Jaful contracronometru de la Arad s-a lăsat cu mai multe anchete. Poliţiştii, dar şi Poşta fac verificări. Nu se ştie deocamdată cum a fost posibil ca hoţii să fugă cu aproape 100.000 de euro în doar câteva minute, chiar din faţa Poştei. Şoferul şi însoţitorul său sunt cercetaţi pentru neglijenţă în serviciu, informează România TV.
Filip Stan
28 ian. 2014, 09:10
Jaful de la Arad. Şoferului maşinii i s-a deschis dosar penal pentru neglijenţă în serviciu

Deocamdată, poliţiştii nu au reuşit să recupereze banii, în pofida filtrelor organizate în întregul judeţ Arad. Plata pensiilor în Chişineu Criş a fost făcută cu o zi întârziere din cauză că banii furaţi erau destinaţi plăţii pensiilor.

O maşină a Poştei Române a fost jefuită, luni, în centrul oraşului Arad. Hoţii au reuşit să fugă cu 385.000 de lei, aproximativ 100.000 de euro.

Angajaţii din Arad ai Poştei Române au încărcat, luni dimineaţă, câţiva saci cu bani, în autoutilitara aflată în faţa sediului central al instituţiei, au încuiat uşa maşini şi au intrat în clădire pentru a aduce alţi saci cu bani, potrivit Agerpres. Când s-au întors, au constatat că toţi sacii cu bani în care se aflau 385.000 de lei, dispăruseră fără urmă, fară ca uşa maşinii să prezinte urme de forţare.

Furtul a fost anunţat de către un agajat al Poştei Române la telefonul unic 112, acesta afirmând că maşina a rămas nesupravegheată doar câteva minute, timp în care însă a fost jefuită.

„Din primele informaţii culese de anchetatori s-a stabilit că şoferul a parcat autoturismul în faţa sediului central al Poştei Române din Arad, situat în zona Staţiei CFR, a încărcat banii, a încuiat autovehiculul, după care a intrat în clădirea instituţiei. Iar când s-a întors a observat că banii dispăruseră. Maşina nu prezintă semne de forţare. În prezent sunt organizate filtre atât în municipiu cât şi în judeţ, cu scopul depistării autorului sau autorilor furtului”, a declarat luni, comisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

În municipiul Arad şi în tot judeţul Arad au fost organizate filtre pentru prinderea autorilor furtului.

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
De ce te mușcă țânțarii, de fapt. Motivul pentru care unele persoane nu sunt afectate, deși stau lângă tine
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
Playtech.ro
Zodiile care pot câștiga sume colosale de bani începând din 25 iulie 2024. Norocul e de partea lor
DailyBusiness
Românii vor avea parte de noi zile libere de la Guvern!
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Rețete rapide și ieftine. Două preparate pe bază de orez care sunt gata în 20 de minute
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Noi bombardamente la granița României cu Ucraina! În Tulcea a fost panică generală, după ce autoritățile au emis un mesaj RO-Alert
Capital.ro
Simona Halep a suferit cumplit. Adevărul despre divorțul de Toni Iuruc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
„Era un psihopat” Bunica și mătușa Dianei, tânăra ucisă cu toporul de soț din gelozie, mărturisiri șocante despre călăul nepoatei lor! Ireal ce a făcut imediat după ce și-a ucis soția
substantial.ro
Alerte de drone rusești în Tulcea: Avioane F-16 au fost ridicate în aer
MediaFlux
DOLIU IMENS! Din păcate A MURIT ASTĂZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!