DRUMURI INCHISE: Lista DRUMURI BLOCATE actualizată în timp real UPDATE

DRUMURI INCHISE, DRUMURI BLOCATE: Ninsoarea şi viscolul au pus din nou stăpânire pe ţara noastră. Meteorologii au emis noi atenţionări cod portocaliu şi cod galben de ninsori viscolite, valabile până miercuri la ora 23.00. Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, autorităţile au decis să închidă tronsonul Lehliu - Feteşti al autostrăzii A2, autostrada A3 şi mai mult drumuri naţionale.
Romania TV
29 ian. 2014, 12:26
DRUMURI INCHISE: Lista DRUMURI BLOCATE actualizată în timp real UPDATE

DRUMURI INCHISE. UPDATE ora 16.00

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă utilizatorii reţelei de drumuri naţionale că, din cauza fenomenului de viscol cu vizibilitate redusă, ninsoare abundentă și zăpadă troienită, circulația rutieră a fost închisă pe DN 2C între localitățile Tovărășia – Slobozia, km 48+000 – km 79+000 și pe sectorul DN 2A între localitățile Malu – Giurgeni, km 16+720 – km 112+000.
Rugăm participanții la trafic să respecte indicațiile și restricțiile semnalate de Poliția Rutieră. 



DRUMURI INCHISE, masura fara precedent anuntata de CNADNR

Măsurile pentru asigurarea controlată a traficului prevăd: monitorizarea permanentă a locului în care se află convoaiele; asigurarea permanentă a întreţinerii pe timp de iarnă cu utilajele specializate din dotare şi materiale antiderapante, pe traseul convoaielor; monitorizarea permanentă a condiţiilor meteo rutiere pentru asigurarea condiţiilor de siguranţă pentru deplasarea convoaielor; asigurarea în cadrul DRDP a unei echipe de monitorizare a deplasării convoaielor în trafic controlat, care să cunoască în permanenţă locaţia, timpii de deplasare şi problemele tehnice şi logistice care pot interveni; comunicarea permanentă între agenţii Poliţiei Rutiere, ISCTR, ARR şi responsabilii CNADNR SA, pentru asigurarea coordonării convoaielor.

DRUMURI INCHISE: TRAFICUL rutier, BLOCAT pe A2, A3 şi pe mai multe drumuri naţionale

În cazul închiderii unor sectoare de drum, convoaiele vor fi adăpostite în locuri care să asigure siguranţa şi securitatea participanţilor la trafic. De asemenea, va fi asigurată permanenţa personalului care asigură securizarea accesului vehiculelor pe sectoarele închise.

Potrivit metodologiei de aplicare a managementului de trafic controlat, autovehiculele care vor însoţi convoaiele vor fi poziţionate astfel: în prima linie – vehiculele specializate pentru deszăpezire ale CNADNR, în linia a doua – autoturismul inscripţionat al Poliţiei Rutiere şi în spatele convoiului de vehicule – autoutilitara cu girofar galben a CNADNR.

DRUMURI INCHISE: Trasee pentru deplasarea controlată a traficului

Metodologia mai prevede deplasarea controlată a convoielor dinspre Bucureşti. Astfel, convoaiele se vor deplasa controlat dinspre Bucureşti spre şapte direcţii: Piteşti – pe A1, Lehliu – pe DN3, Ploieşti – pe DN1A, Urziceni – pe DN2, Olteniţa – pe DN4, Alexandria – pe DN6 şi Giurgiu – pe DN5.

Punctele de stocare a convoaielor sunt: A1 – kilometrul 13, Centura Bucureşti intersecţie cu A2, Mogoşoaia, Afumaţi, Popeşti Leordeni, Bragadiru, de la Centura Bucureşti către district Jilava.

CNADNR a stabilit şi localităţile în care se formează punctele de stocare, altele decât Bucureşti, respectiv: Piteşti, Lehliu, Ploieşti, Urziceni, Olteniţa, Alexandria, Giurgiu, Buzău, Râmnicu Sărat, Mizil, Feteşti, Constanţa, Slobozia, Hârşova, Brăila, Tulcea, Călăraşi, Focşani, Bârlad, Râmnicu Vâlcea şi Braşov.

DRUMURI INCHISE, UPDATE 14.30: Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă utilizatorii reţelei de drumuri naţionale că, începând cu ora 14:30, circulația rutieră este închisă pe rețeaua de drumuri naționale din județele Călărași, Brăila, Constanța și Tulcea. Rugăm participanții la trafic să respecte indicațiile și restricțiile semnalate de Poliția Rutieră. Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA recomandă participanţilor la trafic să evite zonele afectate de zapadă şi viscol. Dacă totuşi nu se poate evita deplasarea în aceste zone, recomandăm ca participanţii la trafic să nu plece la drum fără a avea autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţiile de iarnă (anvelope de iarnă, lanţuri antiderapante, combustibil, paturi, săculeţ cu material antiderapant, alimente, apă, etc.).


DRUMURI INCHISE, DRUMURI BLOCATE. Circulaţia este întreruptă, miercuri, pe două autostrăzi şi pe mai multe drumuri naţionale, astfel:

  • A2 București – Fetești
  • A3 București – Ploiești
  • DN 1D Urziceni – Adâncata (de la limita cu județul Prahova)
  • DN 2 tronsoanele Sinești – Ciocârlia (în județul Ialomița) și Buzău – Mihăilești – Gologanu (în județul Buzău)
  • DN 22 tronsoanele Râmnicu Sărat (județul Buzău) – Brăila și Tulcea – Mihai Viteazul – Ovidiu (din județul Constanța)
  • DN 22A Hârșova – Saraiu (județul Constanța) – Cataloi (județul Tulcea)
  • DN 22D Măcin – Horia
  • DN 22E Garvăn – I.C. Brătianu
  • DN 23B Măicănești – Ciorăști (județul Vrancea)
  • DN 24D Bălăbănești – Tulucești (din județul Galați)
  • DN 2A Giurgeni – Constanța (județul Constanța)
  • DN 2C Slobozia (județul Ialomița) – Buzău (în județul Buzău)
  • DN 2N Dumbrăveni – Căiata (județul Vrancea)
  • DN 3 Belciugatele (județul Călărași) – Călărași
  • DN 3A Lehliu-Gară (județul Călărași) – Fetești-Gară (județul Ialomița)
  • DN 31 Oltenița – Mănăstirea   (județul Călărași)


DRUMURI INCHISE. Pe patru drumuri naționale sunt instituite restricții de tonaj :

  • DN 31 Mănăstirea (județul Călărași) – Călărași , peste 7,5 tone
  • DN 41 Dăița (județul Giurgiu) – Oltenița (județul Călărași), peste 7,5 tone
  • DN 5B Giurgiu – Ghimpați (din județul Giurgiu), peste 7,5 tone
  • DN 7C între kilometrii 57 și 104 (în zona localității argeșene Arefu) , peste 7,5 tone. De precizat că pe acest drum, sectorul cuprins între km 104 (Piscu Negru) și km 130+800 (Bâlea Cascadă) este închis, în fiecare an, în perioada 1 noiembrie – 31 iunie. 

 

DRUMURI INCHISE, DRUMURI BLOCATE: Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA recomandă participanţilor la trafic să evite zonele afectate de zapadă şi viscol. Dacă totuşi nu se poate evita deplasarea în aceste zone, este necesar ca participanţii la trafic să nu plece la drum fără a avea autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţiile de iarnă (anvelope de iarnă, lanţuri antiderapante, combustibil, paturi, saculeţ cu material antiderapant, alimente, apă, etc.).

Participanţii la trafic să se informeze înainte de plecarea la drum asupra stării reţelei de drumuri naţionale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360 sau de pe pagina de web a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA (www.cnadnr.ro/ Situaţia Drumurilor Naţionale), cât şi de la Dispeceratele DRDP Bucureşti (021-318.66.97), DRDP Craiova (0251-408.700), DRDP Timisoara (0256-246.620).

Bucureştiul şi 14 judeţe, respectiv Ilfov, Giurgiu, Prahova, Teleorman, Călăraşi, Ialomiţa, Constanţa, Tulcea, Brăila, Buzău, Vrancea, Galaţi şi jumătatea de sud a judeţelor Argeş şi Dâmboviţa, sunt miercuri, până la ora 23.00, sub avertizare cod portocaliu de viscol.

De asemenea, judeţele Iaşi, Vaslui, Bacău, Covasna, Braşov, Vâlcea, Olt, Gorj, Dolj şi Mehedinţi, precum şi jumătatea de nord a judeţelor Dâmboviţa şi Argeş sunt miercuri sub avertizare cod galben de viscol.

DRUMURI INCHISE doar cu ACORDUL LUI DRAGNEA

Vicepremierul Liviu Dragnea a solicitat reprezentanţilor Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR) şi Poliţiei Rutiere să nu ia absolut nicio decizie de închidere a vreunui drum fără acordul său, spunând că vrea ca drumurile să fie blocate doar dacă nu există altă soluţie.

 „Intenţia mea este ca, dacă se va mai lua decizia de închidere a unui tronson de drum, ea să fie luată dacă şi numai dacă ajungem la concluzia fără dubii că acolo riscul este uriaş”, a spus Dragnea, la comandamentul de iarnă reunit, marţi seara, la Guvern. El a precizat că i-a convocat în biroul său pe reprezentanţii CNADNR pentru a stabili planul pentru miercuri.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce pensie primești dacă nu ai muncit nicio zi. Suma pe care o vei lua de la stat
Capital.ro
Se oprește mașina la ITP. Îți reține talonul și actele: Dacă te prinde, nu poți să pleci
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ de la șeful Casei de Pensii! Trebuie să afle toți pensionarii
Adevarul
Armata ucraineană a publicat înregistrări video cu operaţiunile din primele ore ale ofensivei în provincia Kursk VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Greșeala care îi costă pe șoferi. Pierd tot ce au în mașină și primesc amendă
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Regizorul Bogdan Budes și-a PREVESTIT moartea?! Ce a postat cu câteva zile înainte de tragedie: „Aerul unor funeralii…”
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Românii nu vor primi toți banii câștigați în mod corect. Legea peste care nici judecătorii nu au putere
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Ursă agresivă pe Transfăgărășan: turiști străini atacați după ce i-au dat de mâncare
MediaFlux
Cum îți dai seama dacă PENISIA a fost RECALCULATĂ GREȘIT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...