Fratele vitreg al actorului Leonardo DiCaprio, arestat pentru posesie de droguri şi furt

Adam Farrar, fratele vitreg al actorului Leonardo DiCaprio, a fost arestat în statul american Texas, unde a fost pus sub acuzare pentru posesie de droguri şi furt, potrivit Mediafax.
Romania TV
29 ian. 2014, 18:08
Fratele vitreg al actorului Leonardo DiCaprio, arestat pentru posesie de droguri şi furt

Potrivit site-ului RadarOnline.com, Adam Farrar a fost încarcerat în închisoarea din Collin County, informează dailymail.co.uk.

Ambele capete de acuzare au fost formulate pe baza unor mandate de arestare emise de Procuratura din Los Angeles. Totodată, presa americană afirmă că fratele vitreg al actorului american este acuzat de hărţuire prin telefon.

Dacă va fi găsit vinovat, Adam Farrar, în vârstă de 43 de ani, riscă să primească mulţi ani de închisoare.

Iubita sa, Charity Moore, în vârstă de 38 de ani, a fost la rândul ei arestată cu o săptămână înainte de Farrar, fiind acuzată de posesie de droguri, furt şi încălcarea legislaţiei parentale, după ce fiica ei nu s-a mai prezentat la şcoală, potrivit documentelor oficiale furnizate de penitenciarul din Collin County.

Adam Farrar şi Charity Moore sunt încarceraţi în aceeaşi închisoare, a precizat purtătorul de cuvânt al şerifului din acea regiune americană.

Cuplul are împreună o fiică, Normandie, în vârstă de şase ani, iar locul în care se află aceasta în prezent nu este cunoscut de familia actorului Leonardo DiCaprio.

DiCaprio şi Farrar erau destul de apropiaţi în trecut, fiind adeseori fotografiaţi împreună la meciurile disputate de echipa de baschet Los Angeles Lakers şi pe covorul roşu, la premierele unor filme produse la Hollywood. În ultimii ani, însă, relaţiile dintre cei doi fraţi s-au deteriorat.

Potrivit presei americane, Leonardo DiCaprio a început să îşi dorească să devină actor după ce l-a văzut pe fratele lui vitreg construindu-şi o carieră de succes jucând în reclame, filme şi producţii de televiziune în anii ’80.

Adam Farrar este cunoscut pentru rolurile interpretate în serialul ştiinţifico-fantastic „Battlestar Galactica” şi în comedia cu accente dramatice „Eight is Enough”, produsă de postul ABC.

Citeşte şi Fundaţia lui Leonardo DiCaprio a donat 3 milioane de dolari pentru tigrii nepalezi

Totuşi, după ce cariera lui DiCaprio „a decolat”, la sfârşitul anilor ’90, iar aceea a lui Farrar a cunoscut o traiectorie descendentă, lucrurile au evoluat în mod diferit pentru cei doi fraţi, care au crescut împreună la Los Angeles, după ce mama lui Farrar, Peggy, s-a căsătorit cu tatăl lui DiCaprio, creatorul de benzi desenate George DiCaprio.

Din 2010, Adam Farrar a fost implicat în numeroase scandaluri şi a ajuns de multe ori la tribunal, fiind acuzat de hărţuire, posesie de droguri şi medicamente prescrise, conducerea automobilului fără permis valabil şi violenţă domestică.

În 2000, când DiCaprio se bucura de succesul filmului „Titanic”, Farrar era arestat şi pus sub acuzare pentru tentativă de omor asupra iubitei sale de atunci şi pentru proferarea unor ameninţări cu tentă teroristă. Adam Farrar a fost însă eliberat după 48 de ore, iar acuzaţiile care îi erau aduse au fost retrase.

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Stațiunea celebră perfectă pentru pensionari în august. E ferită de aglomerație, aici sunt cele mai mici prețuri și ai parte de liniște totală
Capital.ro
Lege pentru românii care au casă la curte. Vecinii sunt obligați. Trebuie să aibă aprobare
Playtech.ro
Of, Doamne, cât ești de frumoasă. Elena Ionescu, apariție de TOP pe plajă. A arătat TOT
DailyBusiness
Avertisment de la ANAF! SE SCHIMBĂ LEGEA
Adevarul
Prețurile din SUA care l-au șocat pe un cunoscut vlogger român. „Ceva nu-i bine cu magazinul ăsta, mai ieftin ca în București” VIDEO
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
Salată de roșii coapte. Rețeta care adună aromele verii în farfurie
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
💣 de la ”Insula Iubirii”! Au divorțat, dar încă locuiesc împreună cu Tanța Blonda! 😲
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Drama ascunsă de regretatul Nicu Covaci. Mama solistului a fost ucisă cu sânge rece în urmă cu 22 de ani
Capital.ro
Proprietarii de apartamente sunt obligați să anunțe. Trebuie să obțină neapărat acest document
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
De ce a murit, de fapt, Nicu Covaci: Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că...
substantial.ro
Dolce & Gabbana lansează primul său parfum pentru câini
MediaFlux
CUTREMUR în ALEGERILE din SUA! TRUMP, învins deja de KAMALA
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?