Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au divorţat. Motivul incredibil al divorţului

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au divorţat. S-a decis! Între o soţie adulteră şi un loc de muncă respectat, Victor Slav a ales varianta a doua! Click! a aflat care este adevăratul motiv pentru care băiatul de la Meteo nu şi-a iertat soţia şi a dus-o la notar ca să divorţeze. Prezentatorul tv s-a temut că va fi pus pe liber de Pro Tv din cauza scandalului în care l-a târât Bianca.
Alina Costache
07 feb. 2014, 09:29
Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au divorţat. Motivul incredibil al divorţului

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav nu mai formează un cuplu. Data de 29 septembrie nu va fi uitată niciodată de Victor Slav şi Bianca Drăguşanu. A fost ziua în care cei doi şi-au jurat, în biserică, credinţă şi iubire veşnică. Din păcate, roşcata a încălcat jurământul, gustând prima din fructul oprit.

Bianca Drăguşanu a fost înşelată de Victor Slav

La trei luni de la nuntă, mai precis după Anul Nou, a fugit la Paris cu fostul iubit, Adrian Cristea. Victor Slav nu a rămas indiferent şi, după o lună de frământări, a luat cea mai importantă hotărâre din viaţa lui. În mare secret, băiatul de la Meteo şi Bianca Drăguşanu au depus, miercuri, la notar, actele prin care au solicitat desfacerea căsătoriei, scrie Click.

Aşadar, peste aproape 30 de zile, Slav va fi din nou liber pentru domnişoare. Totuşi, la decizia de a divorţa nu a ajuns de unul singur.

Bianca Drăguşanu este liberă să-şi facă de cap în cluburi

După modul în care s-a exprimat şi a acţionat, prezentatorul ar fi trecut cu vedere escapada soţiei şi ar fi iertat-o, însă deasupra capului a avut „sabia” şefilor de la PRO Tv. Victor s-a temut că va rămâne fără serviciu din cauza scandalului cu soţia, aşa că s-a văzut nevoit să aleagă între căsnicie şi locul de muncă.

Bianca şi Victor au depus actele de divorţ. Nuntaşii îşi vor înapoi BANII şi darurile

„Victor a picat prost. A fost de râsul curcilor prin trust, pentru că era bărbatul a cărui nevastă a fugit cu fostul. Era în joc reputaţia lui şi risca să fie dat afară. Aşa că Victor a luat cea mai bună hotărâre din viaţa lui. Între nevastă şi job, a ales ultima variantă!”, ne-a spus un apropiat de-al acestuia. Şi psihologii spun că imaginea lui Slav a fost afectată.

Victor Slav s-a temut să nu-şi piardă slujba de prezentator Meteo la Pro tv

„Pentru Victor Slav va urma o perioadă de doliu destul de scurtă, pentru că relaţia cu Bianca a fost scurtă. În schimb, imaginea îi va fi afectată mult timp. A dat dovadă că nu are stimă de sine, este o persoană slabă, nu ai certitudinea că poate duce un lucru la bun sfârşit. Fiind tânăr, cu siguranţă că îşi va reface repede viaţa”, ne-a declarat psihologul Ilie Marinescu.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au luat o decizie tranşantă în ceea ce priveşte căsătoria lor. Cei doi au mers miercuri la notar pentru a divorţa. Cei doi au depus actele de divorţ, dar divortul nu a fost pronunţat. Cei doi au la dispoziţie 30 de zile să se împace şi să retragă actele.

ADRIAN CRISTEA, REACŢIE incredibilă în ziua în care Bianca Drăguşanu a DIVORŢAT de Victor Slav

Bianca Drăguşanu a postat recent pe contul său de Facebook un mesaj prin care anunţă clar că este singură. „Singură, că aşa-i frumos”, a scris fosta asistenta TV.

Bianca Drăguşanu a fost scoasă din minţi: „E inadmisibil aşa ceva”. Vezi ce a enervat-o atât de rău

Divorţul dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-a produs după întoarcerea roşcatei de la Paris, unde a petrecut în urmă cu o lună, un weekend cu Adi Cristea. Imediat, Victor Slav şi-a luat lucrurile şi s-a mutat la niște prieteni.

MESAJUL pe care „Prinţul” Cristea i l-a transmis Biancăi, înainte de a o părăsi DEFINITIV


Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Castelul din România care a ajuns o ruină. A apărut într-un film celebru, a fost cumpărat de un lanț hotelier și de ani de zile așteaptă să fie renovat
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
S-au trimis ordine de încorporare. Sute de tineri, chemați în Armată
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Procedura de deficit excesiv rămâne deschisă pentru România, anunță Consiliul Uniunii Europene
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!