Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, decizie INCREDIBILĂ după divorţ. Nimeni nu mai înţelege nimic

BIANCA DRĂGUŞANU pare dispusa sa faca orice ca sa repare relatia cu Victor Slav, iar faptul ca au depus actele de divort la notariat nu face decat sa o indarjeasca!
Alina Costache
08 feb. 2014, 11:34
Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, decizie INCREDIBILĂ după divorţ. Nimeni nu mai înţelege nimic

Bianca Dragusanu si Victor Slav au depus actele de divort in ciuda carcotasilor care jurau ca prezentatorul de la meteo bate in retragere dupa ce a declarat public ca roscata este „viitoarea fosta sotie”. Cu toate acestea, relatia dintre ei este departe de a se fi incheiat.

Dimpotriva! Fosta asistenta tv si partenerul ei de viata petrec tot timpul liber impreuna, iar cea mai mediatizata femeie din Romania pare dispusa sa faca orice ca sa recastige increderea lui Victor.

Ba mai mult, „furtuna” starnita de escapada ei cu Adi Cristea la Paris a determinat-o pe protagonista noastra sa-i propuna sotului sa mearga intr-o… luna de miere exotica. Iar ca destinatie, s-a gandit la Insulele Maldive, locatie superba de unde tocmai s-au intors amicele ei Ana Radu si Vika Jigulina. Si daca destinatia va fi una prea indepartata pentru timpul limitat de care dispune Victor, sotul ei, atunci roscata este dispusa sa se miltumeasca si cu o miniluna de miere, insemnand cateva zile intr-o capitala europeana pe care sa o cutreiere mana in mana, numai ei doi, scrie WOWbiz.ro.

Imediat dupa nunta, Bianca a ales sa plece cu prietenele ei intr-o vacanta de o saptamana in Dubai. Din cauza serviciului, Victor a fost nevoit sa nu o insoteasca si sa ramana in Bucuresti.

BIANCA DRAGUSANU şi VICTOR SLAV au divorţat. Prietenul cel mai bun al lui Victor Slav, Bogdan Vladau, a comentat decizia acestuia de a divorţa de Bianca Dragusanu. Vlădău este de parere ca prietenul sau a luat cea mai buna decizie din viata lui. El crede ca Victor Slav nu avea niciun motiv sa se mai impace cu Bianca, desi o iubea. Vladau a mai declarat ca este sigur ca si Bianca va fi mult mai fericita fara Slav, scrie wowbiz.ro.

„Nu stiam ca au divortat. Eu si Aureliu, cei mai vechi prieteni ai lui Victor, am decis sa nu il mai batem la cap cu acest subiect. E un subiect mai sensibil. Eu i-am expus toate variantele posibile. Atunci cand cineva te insala, chiar daca ierti si treci peste, de fiecare data cand vei avea o alta banuiala iti vei aduce aminte de trecut si daca ramaneau impreuna nu faceau decat sa lungeasca ceea ce oricum se va intampla pana la urma. Cred ca Victor a luat cea mai buna decizie. Si cred ca e bine si pentru Bianca ce se intampla acum. Victor a fost foarte marcat de ce a facut Bianca la Paris. El chiar o iubea pe Bianca„, a spus Bogdan, la Antena 1.

Bianca şi Victor Slav au luat o decizie tranşantă în ceea ce priveşte căsătoria lor. Cei doi au mers miercuri la notar pentru a divorţa. Cei doi au depus actele de divorţ, dar divortul nu a fost pronunţat. Cei doi au la dispoziţie 30 de zile să se împace şi să retragă actele.

ADRIAN CRISTEA, REACŢIE incredibilă în ziua în care Bianca Drăguşanu a DIVORŢAT de Victor Slav

Bianca Drăguşanu a postat recent pe contul său de Facebook un mesaj prin care anunţă clar că este singură. „Singură, că aşa-i frumos”, a scris fosta asistenta TV.

Bianca Drăguşanu a fost scoasă din minţi: „E inadmisibil aşa ceva”. Vezi ce a enervat-o atât de rău

Divorţul dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-a produs după întoarcerea roşcatei de la Paris, unde a petrecut în urmă cu o lună, un weekend cu Adi Cristea. Imediat, Victor Slav şi-a luat lucrurile şi s-a mutat la niște prieteni.

MESAJUL pe care „Prinţul” Cristea i l-a transmis Biancăi, înainte de a o părăsi DEFINITIV


Ce declarau protagoniştii divorţului

Bianca Drăguşanu, lovitură după lovitură

Bianca Dragusanu era anul trecut  in al noualea cer, avand semnat un contract cu trustul Intact, potrivit caruia ar fi urmat sa aiba propria emisiune la Antena Star. Insa de atunci Bianca a mers din ghinion in ghinion. Astfel, in prima faza, proiectul a fost respins de membrii CNA, iar apoi Bianca a fost implicata in scandalul privind escapada amoroasa de la Paris, cu Adi Cristea, iar cea mai noua lovitura a primit-o chiar din partea sefilor ei.

Surse din preajma sotiei lui Victor Slav sustin ca nu mai exista nicio sansa ca show-ul Biancai Dragusanu sa mai intre in grila de programe din primavara, a postului Antena Star.

„Bianca Drăguşanu s-a comportat extrem de aiurea cu sefii de la Antena si nu a respectat deloc termenii contractului. A dat declaratii pe la alte posturi de televiziune fara acordul conducerii si a refuzat sa participe la cateva emisiuni din ograda lor. Aceste ‘derapaje’ nu i-au adus nimic bun, dimpotriva. Ea a fost, initial, amendata, apoi, s-a considerat ca nu mai este cazul sa faca parte din proiectul Antena Stars. Desi se spunea ca emisiunea ei , ‘Academia Biancai’, va fi cea mai importanta din grila, ei bine, acum, totul s-a sistat, basca, fetele care au venit la casting in decembrie au fost trimise acasa. Unele au mai fost oprite pentru a face figuratie la show-ul lui Bahmu, dar pe o perioada scurta”, a povestit o sursa din anturajul roscatei

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Castelul din România care a ajuns o ruină. A apărut într-un film celebru, a fost cumpărat de un lanț hotelier și de ani de zile așteaptă să fie renovat
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
S-au trimis ordine de încorporare. Sute de tineri, chemați în Armată
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Procedura de deficit excesiv rămâne deschisă pentru România, anunță Consiliul Uniunii Europene
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!