PROGNOZA METEO pe trei zile: Vremea rămâne caldă, dar norii lasă ploi slabe

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă o vreme frumoasă în continuare, cu temperaturi primăvăratice, ce pot ajunge până la 14 grade. Norii vor fi prezenţi pe cer în următoarele zile, însă vor lăsa doar ploi slab cantitativ.
Filip Stan
12 feb. 2014, 14:15
PROGNOZA METEO pe trei zile: Vremea rămâne caldă, dar norii lasă ploi slabe

PROGNOZA METEO. Deşi joi valorile termice vor marca o scădere îndeosebi în jumătatea de nord-vest, cu până la 12…14 grade, acestea rămân totuşi mai ridicate decât cele normale pentru jumătatea lunii februarie în aproape toată ţara. Vor fi mai mulţi nori prin nordul, centrul şi estul ţării, unde pe alocuri vor scutura ploi slabe. În restul zonelor vremea va fi destul de însorită, iar cei câţiva nori ce se vor arăta în răstimpuri vor lăsa numai izolat ploi inofensive. Pe crestele montane precipitaţiile vor fi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul are uşoare răbufniri nervoase pe ici pe colo, dar numai la munte este mai alert. Temperaturile maxime vor pleca de la 3 grade în nordul Moldovei şi estul Transilvaniei şi se opresc la 13 grade în Dobrogea.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pe două săptămâni

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Meteorologii anunţă vreme caldă pentru joi. După înnorările din primele ore când este posibil ca trecător să plouă slab, spre amiază norii se risipesc şi cerul va fi mai mult senin. Vântul adie din când în când, iar termometrele strand in jur de 10 grade. Presiunea atmosferică variază uşor în jurul valorii de 751 mm Hg.

PROGNOZA METEO. Vineri vorbim tot despre o vreme mai caldă la scara întregii ţări. În orele amiezii termometrele vor arăta valori cuprinse între 4 grade în Moldova şi 14 grade în extremitatea de sud. Norii stau grămadă peste regiunile vestice, nord-vestice şi central unde lasă ploi pe arii destul de extinse, dar neînsemnate cantitativ. În zona de munte precipitaţiile vor fi mixte. În schimb, în restul teritoriului se arată soarele, iar şansele de ploaie vor fi reduse. Vântul nu are excese, iar dimineaţa vine cu puţină ceaţă prin sud şi est.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Locuitorii Capitalei se bucură şi vineri de o vreme mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Soarele domină cerul şi ridică mercurul în termometre până la 11…12 grade. Nu este exclus ca în orele dimineţii să se formeze ceaţă.

PROGNOZA METEO. Ziua de sâmbătă aduce în continuare mai caldă decât în mod obişnuit la mijloc de februarie. Soarele ţine genda zilei, mai puţin în centrul şi estul ţării, unde dimineaţa vor mai fi câţiva nori şi numai izolat va ploua slab, iar în zona Carpaţilor Orientali vor mai fi precipitaţii mixte. Vântul este agitat pe crestele montane, precum şi în regiunile estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 grade în estul Transilvaniei şi nordul Moldovei şi 13…14 grade în vestul Olteniei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Sâmbătă vă puteţi face planuri de petrecere a timpului în aer liber pentru că vremea se anunţă frumoasă şi caldă pentru mijlocul lunii februarie. Amiaza vine cu mult soare, vânt liniştit şi în jur de 10 grade în termometre, vreme numai bună de plimbare.

PROGNOZA METEO. Începând de duminică temperaturile încep din nou să crească aşa că vom începe săptămâna viitoare cu vremea deosebit de caldă, în cea mai mare parte a ţării. Soarele va fi destul de generoas deşi, mai ales în cursul nopţilor, cu precădere în zonele joase din sud şi est, se va forma ceaţă.  Probabilitatea pentru precipitaţii, în general slabe cantitativ, va fi mai mare începand de marţi în regiunile vestice, nordice şi centrale. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 şi 18 grade.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cel mai periculos obicei de la plajă, dar și piscină. Medicul Vlad Ciurea spune că poate fi fatal: ”Se poate întâmpla o nenorocire”
Capital.ro
Ungurii lovesc chiar în inima Transilvaniei. Ungaria acuză România
Playtech.ro
Se aplică de la 1 septembrie pentru românii cu pensii între 2.000 și 3.000 de lei. Veste bună venită direct de la Casa Națională de Pensii, vizând impozitarea
DailyBusiness
De ce economia țării nu este stabilă? Radu Crăciun: „Asigurăm prosperitatea altora și iluziile noastre”
Adevarul
Cine sunt cei doi britanici condamnați la închisoare după ce au atacat mașina unor români în Hull. Dezvăluiri incendiare din sala de judecată
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Aleră nucleară la Moscova. Panică la metroul și oameni blocați în stații
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Roberta și-a pierdut viața la volanul autospecialei de poliție pe care o conducea! Avea doar 21 de ani
Cancan.ro
Răspunsul lui David Popovici pentru Marcel e viral: 'Medalionur de AUR 😂
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Cosmin, bărbatul care și-a salvat fiica de la înec în Jupiter, a fost găsit mort de scafandri. Trupul a fost recuperat după 48 de ore de căutări
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Românii trebuie să depună în fiecare an acest document
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
ALERTĂ NUCLEARĂ FALSĂ ÎNTR-UN PASAJ DIN METROUL MOSCOVEI A PROVOCAT PANICĂ
MediaFlux
RĂSTURNARE în TENTATIVA de ASASINAT a lui TRUMP! S-A AFLAT ACUM
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...