BIANCA DRĂGUŞANU a răbufnit: „Regret că m-am măritat…!”

BIANCA DRĂGUŞANU nu crede că soţul ei şi-a dat mesaje cu Anda Adam, roşcata susţine că Victor o iubeşte pe ea şi regretă enorm că va divorţa.
Alina Costache
12 feb. 2014, 21:55
BIANCA DRĂGUŞANU a răbufnit:

BIANCA DRĂGUŞANU a fost prima care a adus în discuţie divorţul, deoarece după nuntă roşcata a văzut nişte mesaje între soţul ei şi Anda Adam care au făcut-o să sufere enorm.

„Toate faptele cu Adi s-au întâmplat în urma unor sentimente, eram confuză, în urma unor trăiri am ajuns să fac aceste lucruri care nu mai pot fi reparate. Nu ştiu ce mi-a trecut prin cap să mă întâlnesc cu Cristea. Întâlnirile mele cu Adi constau în reproşuri, m-am întâlnit de două ori cu el, odată în parc şi a doua oară la finul meu acasă când nu s-a întâmplat nimic. În noaptea nunţii, telefonul meu a fost la Victor! Eu am fost filmată non-stop. În ziua cununiei am vorbit cu Adi, îmi spunea că nu trebuie să mă mărit, că mă iubeşte, că noi ne iubim, mi-a urat casă de piatră, cred că era afectat, el nu este un om ironic. Apoi a trecut o lună de zile, în ziua căsătoriei, nu am avut telefonul cu mine. Aveam probleme cu Victor, dar am făcut acest pas, m-am măritat deoarece am crezut că vom trece peste. El nefiind obişnuit cu scandalul, Victor era gelos pe bună dreptate, îmi lua telefonul, până să plec la Paris nu toate erau bune şi frumoase între mine şi Victor. La nunta mea, nici măcar nu m-am simţit ca la nunta mea. Îmi pare rău că nu m-am putut bucura de acea zi, pentru că ştiam că orice gest îmi va fi analizat. Am crezut că nunta ne va apropia. Regret că m-am măritat la televizor, acum aş vrea o nuntă pe plajă, îmbrăcată în alb şi desculţă. La aproximativ trei săptămâni de la nuntă, am văzut mesaje între Victor şi Anda şi m-au durut foarte tare. Eu nu am mai vorbit cu Adi de la nuntă. Eu am adus discuţia divorţului când am văzut mesajele lor”, a declarat Bianca la o emisiune de la Kanal D.

Bianca Drăguşanu nu crede că soţul ei şi-a dat mesaje cu Anda Adam, roşcata susţine că Victor o iubeşte pe ea şi regretă enorm că va divorţa.

„Ne-am grăbit în privinţa nunţii amândoi, mai aveam nevoie de timp. Cred că în momentul de faţă asist la povestea vieţii mele. Este un episod dezamăgitor, dureros, obositor, stânjenitor şi practic nu-mi mai găsesc energia necesară pentru a face faţă acestei lupte. Finalul căsniciei mele este inevitabil, este de aşteptat să se întâmple asta având în vedere faptele mele, că l-am rănit atât de tare. Da, am plâns astăzi, din păcate nu pot să rezolv nimic cu asta. Sunt dezamăgită de mine, sunt o persoană vulnerabilă, naivă, nu am fost o femeie matură. Am multe lucruri să-mi reproşez mie”, a declarat Bianca la o emisiune de la Kanal D.

Bianca Drăguşanu inventează mesaje pentru a rămâne în centrul atenţiei?

Răsturnare spectaculoasă de situaţie în cel mai mediatizat divorţ al momentului. Scandalul dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav ia o altă întorsătură. Dacă până acum Victor părea să fie victima în această poveste, o serie de mesaje publicate de revista Ciao! îl transformă pe prezentator în vinovat.

În cel mai nou număr al revistei sunt prezentate zeci de mesaje pe care, se presupune, şi le-au trimis Anda Adam şi Victor după ce acesta s-a căsătorit cu Bianca.

Potrivit cancan.ro, în timp ce Victor se plângea la televizor că Bianca i-a fost infidelă, prezentatorul TV păstra legătura cu fosta iubită, Anda Adam, căreia i-a dezvăluit cele mai ascunse gânduri. SMS-urile arată că Anda i-a cerut lui Victor să-şi ia hainele de la Bianca şi să se mute la ea. Există însă zvonuri că mesajele au fost inventate tocmai de Bianca din dorinţa de a-şi spăla imaginea publică.

Iată câteva dintre mesaje:
Victor: Vrei sa vin eu la tine să rămânem la tine peste noapte?
Anda: Nu ştiu de ce ne tot ferim atât
Victor: Nu o las eu pe asta aşa, îi arăt eu cine deţine controlul situaţiei
Anda: Ţi-ai luat hainele de la ea?

Anda: Ce faaaci????
Victor: Bine
Victor: Am avut o discuţie cu Bianca. Se întâmplă ceva, că e schimbată
Anda: Eşti tu foarte panicat, bby
Anda: Până acum de două luni, nu simţea ea?
Anda: Crezi că tocmai acum?

Anda Adam neagă însă că mesajele sunt autentice. Jurnalista Mara Bănică a declarat în cadrul emisiunii “Un Show Păcătos” că a vorbit cu Anda Adam care a negat faptul că mesajele prezentate de revista Ciao! sunt adevărate. Potrivit click.ro, Anda Adam a explicat că acele SMS-uri au fost transmise de pe Ymessenger for Facebook, aplicaţie pe care ea nu o are instalată pe telefon. Un alt argument invocat de cântăreaţă a fost faptul că se spune că acele mesaje au fost transmise de pe mobil, dar în capturile prezentate scrie “from web”. Un al treilea argument prezentat de Anda Adam face referire la softul telefonului de pe care s-ar zice că au fost transmise mesajele.

 

 

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Castelul din România care a ajuns o ruină. A apărut într-un film celebru, a fost cumpărat de un lanț hotelier și de ani de zile așteaptă să fie renovat
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
S-au trimis ordine de încorporare. Sute de tineri, chemați în Armată
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Procedura de deficit excesiv rămâne deschisă pentru România, anunță Consiliul Uniunii Europene
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!