JAF ARMAT la o bancă din Bacău

O bancă din Bacău a fost jefuită, informează România TV. Casiera băncii a fost ameninţată cu o armă de un bărbat care a furat apoi o sumă de bani.
Iulian Tudor
20 feb. 2014, 12:47
JAF ARMAT la o bancă din Bacău

Un bărbat înarmat a intrat în sediul unei bănci din Bacău. Chiar în acel moment o casieră număra o sumă de bani. Din primele informaţii, bărbatul i-a pus pistolul la tâmplă femeii şi i-a furat banii.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie şi de la Ambulanţă. Medicii îi acordă primul ajutor femeii, deoarece aceasta se află în stare de şoc, iar oamenii legii au împânzit zona pentru a-l prinde pe hoţ.

Oficiali ai BRD Bacău, bancă a cărei agenţie a fost jefuită joi după-amiază, susţin că bărbatul înarmat care intrase în imobil a reuşit să sustragă „doar o sumă mică de bani”.

Inventarul pagubelor produse în urma acestui incident fără precedent în Bacău s-a încheiat joi seară, în jurul orei 19,30.

„Potrivit politicii BRD de gestiune a numerarului, în unităţile băncii se afla doar sumele strict necesare desfăşurării operaţiunilor curente cu clienţii. Nicio persoană nu a fost rănită, însă casiera a suferit o intoxicaţie locală după ce jefuitorul i-a pulverizat un spray lacrimogen spre ochi. Ancheta asupra acestui incident a fost preluată de Poliţie”, a declarat pentru AGERPRES un reprezentant al conducerii sucursalei băcăuane a BRD.

Primelor cercetări efectuate de poliţişti atestă că jaful s-a produs în mai puţin de un minut şi jumătate. Individul, având o vârstă estimată între 30 şi 40 de ani, după ce pătrunsese în sediul agenţiei bancare, a scos un pistol pe care i l-a pus casierei la tâmpla, apoi a somat-o să-i dea toţi banii pe care îi are în sertar şi seif. Pentru ca femeia să nu aibă răgazul necesar de a apăsa butonul de panică, individul i-a pulverizat în faţă spray lacrimogen. Până ce vreun alt angajat să se sesizeze agresorul a luat o parte din banii aflaţi la vedere şi a dispărut.

Din spusele celor aflaţi în preajma incidentului agresorul ar fi intrat în scara vecină a blocului unde se afla sediul agenţiei, una cu acces şi în curtea interioară, pentru a nu fi văzut de eventualii martori, mulţi la număr, aflaţi pe strada Ştefan cel Mare.

După ce bărbatul a părăsit agenţia una dintre angajatele băncii a apăsat butonul de panică, iar un client al băncii care tocmai intrase în incintă a anunţat jaful la serviciul de urgenţă 112. Imediat la faţa locului au sosit poliţişti şi agenţi de pază, iar criminaliştii au început cercetarea cazului, prelevând probe ADN şi amprente.

Casiera a fost preluata de medicii de pe Ambulanţă, care i-au acordat primele îngrijiri, apoi au transportat-o la spital, deoarece acuza dureri la ochi şi la faţă după ce fusese împroşcată cu jetul de la spray-ul lacrimogen. Potrivit medicilor Spitalului Judeţean de Urgenţă starea de sănătate a femeii nu este în pericol.

În opinia anchetatorilor, cea mai bună pistă pentru identificarea agresorului sunt camerele de luat vederi instalate în afara şi în interiorul agenţiei bancare, care au surprins fiecare moment al jafului. Pe lângă cercetarea tuturor împrejurimilor, poliţiştii şi jandarmii au organizat filtre în mai multe puncte din municipiu, precum şi la intrările şi ieşirile din Bacău.

Citeşte şi JAF la o benzinărie din Maramureş. Hoţii au folosit spray lacrimogen

Spynews
Cadavrul unui bărbat, găsit în cuptorul din bucătăria spitalului unde era internat. Polițiștii au pornit o anchetă
Bzi.ro
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru se căsătoresc! Horia Brenciu a spus tot!
Fanatik.ro
Cum se scrie corect gramatical: deloc sau de loc? Mulți români greșesc
Capital.ro
Se schimbă legea la granița cu ungurii. Ungaria va fi obligată să schimbe regulile
Playtech.ro
Antonia, apariție de INFARCT. A dansat la bară provocator. Numai Velea o vede așa.
DailyBusiness
Îți iei concediu în octombrie? Iată cum va fi vremea
Adevarul
E gata Zelenski să cedeze teritorii în schimbul păcii? Expert în securitate internațională: „Asta e toată problema”
Spynews
Când este recomandat să pui castraveții la murat. Perioada ideală pentru a-i pregăti pentru iarnă
Spynews
Bianca Drăgușanu a primit amendă! Vedeta a răbufnit: ”Tupeu ordinar” | FOTO
Evz.ro
Cu Nicolae Ceaușescu la vrăjitoare. Oana Zăvoranu ar trebui să ia lecții
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Ultimul mesaj cutremurător lăsat de Ana-Maria, soția lui Gabriel Vasiliu de la „Puterea dragostei”, înainte să fie ucisă cu sânge rece! Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc: „Doamne ferește”
Cancan.ro
Soția lui Gabriel Vasiliu de la Puterea dragostei și-a PREVESTIT sfârșitul?! Mesajul cutremurător publicat înainte să fie ucisă, fără pic de milă
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Cine sunt Denisa și Delia, cele două femei ucise de Șacalul! Denisa era mama unui copil de doar cinci ani: „Mami va veghea mereu asupra ta”
Capital.ro
Schimbare uriașă la ITP. Este o premieră în România. Totul va fi înregistrat și monitorizat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas
substantial.ro
Relocarea urșilor cerșetori de pe Transfăgărășan a început
MediaFlux
CUTREMUR în SUA în ALEGERILE PREZIDENȚIALE! S-a aflat după DEZBATERE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...