DEZVĂLUIRI despre starea lui Gigi Becali. A avut piciorul semiparalizat şi a făcut atac de panică

Presedinte PSDM, Miron Cozma, a declarat, la România TV că Gigi Becali a avut timp de două ore piciorul semiparalizat, din această cauză a făcut un atac de panică şi astfel a fost dus la Spitalul Judeţean Constanţa. În ciuda problemelor sale de sănătate, i-a fost respinsă cerea de întrerupere a pedepsei de către Tribunalul Constanţa.
Iulian Tudor
23 feb. 2014, 14:04
DEZVĂLUIRI despre starea lui Gigi Becali. A avut piciorul semiparalizat şi a făcut atac de panică

Raportul de la IML arată cum starea omului de afaceri Gigi Becali s-a deteriorat de la o zi la alta după gratii. Din cele nouă luni de când a fost încarcerat, Becali şi-a petrecut aproape o lună pe patul de spital. Astfel, raportul IML a confirmat versiunea avocaţilor, şi anume că Becali trebuie să iasă din penitenciar pentru a fi operat la coloană.

Mai mult, Miron Cozma a declarat, la România TV, că Becali a făcut un atac de panică după ce timp de două ore a avut un picior semiparalizat. Astfel, omul de afaceri a fost transportat la Spitalul Judeţean Constanţa.

„Două ore a avut piciorul semiparalizat. A făcut atac de panică. L-au dus la Spitalul Judeţean din Contanţa. I-au făcut injecţii şi i-au administrat un medicament derivat din morfină pentru durere. A avut dureri teribile. A fost scos şi dus la spitalul judeţean. Două ore a fost la spital şi apoi dus în penitenciar”, a declarat Miron Cozma.

Medicul UPU Iaşi, Tudor Ciuhodaru, a explicat că medicamentul care i-a fost administrat lui Becali „este un drog derivat din opiacee care e folosit pentru durerile de intensitate medie şi acuta”. „Nu este de folosinţă uzuală. Pentru pacientul obişnuit, efectele sunt mai greu de stăpânit”, a spus acesta.

Citeşte şi GIGI BECALI, gest de o jumătate de MILION de EURO. Donaţie INCREDIBILĂ a patronului Stelei

Miron Cozma a precizat că acest episod de semiparalizie „poate fi un început de paralizie în final, dacă nu se intervine într-un timp relativ scurt”.

„Medicii i-au administrat nişte calmate pentru că nu puteau să îl reţină. Dacă Agenţia Naţională a Penitenciarelor consideră că Becali e un subiect mult prea greu pentru ei, puteau să ceară ajutor. De ce în continuare se menţine poziţia de a fi ţinut în detenţie? Şi de ce nu este în spital?”, a adăugat Cozma.

Gigi Becali nu a primit acceptul judecătorilor de a părăsi Penitenciarul Poarta Albă pentru a se opera de hernia de disc cervicală cu care a fost diagnosticat. Pentru omul de afaceri decizia judecătoarei Iulia Cezara Suciu, pe care a aşteptat-o în faţa televizorului, a picat ca un trăsnet.

GIGI BECALI suferă de mai multe boli grave. RAPORTUL MEDICO-LEGAL – EXCLUSIV

Raportul medicilor legişti a arătat că finanţatorul Stelei suferă de hernie de disc cervicală şi că trebuie operat de urgenţă, în caz contrar riscând să paralizeze. De asemenea, raportul arată că intervenţia chirurgicală nu se poate face în spitalele din sistemul penitenciar.

Avocata Maria Vasii apreciază că se impune ca clientului său să i se permită efectuarea tratamentului de specialitate, fără pază, într-o clinică din România sau din străinătate, în condiţiile în care acesta este încarcerat în regim deschis.

Expertiza făcută de Serviciul de Medicină Legală (SML) Constanţa a arătat că Gigi Becali trebuie să fie supus unei intervenţii chirurgicale, altfel viaţa îi va fi pusă în pericol, acesta dorind să se opereze la o clinică din Viena, a declarat pentru România TV avocatul Daniel Ionaşcu.

GIGI BECALI a cerut întreruperea pedepsei din motive medicale şi a declarat că vrea să se opereze în străinătate, motivând că nu vrea să fie măcelărit şi să paralizeze în puşcărie.

Citeşte şi Demnitar apropiat lui Băsescu: Gigi Becali NU va fi graţiat pentru că umblă cu Biblia în mână

Spynews
Momente de groază în Satu Mare! A fost descoperită o bombă neexplodată într-o zonă foarte circulată | FOTO
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Cutremur în România. Ion Iliescu a primit decizia. Procurorii n-au avut milă
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Star Matinal. Cum se simte Mihai Leu, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate serioase. A ajuns la spital de trei ori în prima parte a anului
Spynews
Marina, femeia găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, a luptat pentru viață până în ultima secundă. Detalii tulburătoare despre crima din Brăila
Evz.ro
Șoșoacă ne aruncă în lumea a treia. Niciodată nu s-a mai întâmplat așa ceva
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Cum arăta Iustina Loghin de la Insula Iubirii, înainte de operațiile estetice făcute cadou de Cornel 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Peste 2,5 milioane de români primesc 250 de lei în luna august. Categoria de persoane ce se bucură de mai mulți bani de la stat
Capital.ro
Vor plăti mai puțin. Decizie pentru cei care alimentează cu motorină. Ordin la Guvern azi, 18 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Scrisoarea de garanție bancară – un instrument financiar din ce în ce mai popular în România
MediaFlux
REDUCERI la facturile de ENERGIE ELECTRICĂ
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'