Dansatoarea săracă de step de la Românii au Talent este în sfârşit FERICITĂ. Vezi cum s-a schimbat viaţa ei

Românii au Talent 2014. Dansatoarea de step de la Românii au Talent, Camelia Duta, a făcut tot ce este omeneşte posibil pentru a-şi îndeplini visul. S-a împrumutat de bani să îşi cumpere pantofi de step, dar acum are în sfârsit motive să zâmbească.
Alina Costache
28 feb. 2014, 08:41
Dansatoarea săracă de step de la Românii au Talent este în sfârşit FERICITĂ. Vezi cum s-a schimbat viaţa ei

Românii au Talent 2014Dansatoarea de step de la Romanii au Talent, Camelia Duta, este mandra nevoie mare, deoarece de Ziua Indragostitilor a tinut primul spectacol din viata sa. Emotiile au fost cat casa, dar odata ce a vazut reactia publicului tot tracul i-a disparut.

„Pe 14 februarie am avut un spectacol intr-un club, fara melodie, ca sa inteleaga omul ca pot sa bat si singura. Acapella si ceva Michael Jackson, ambele le-am invatat de pe youtube”, a spus, cu glasul tremurand de fericire, Camelia Duta, potrivit cancan.ro . Ea a mai adaugat ca mai avea un pic sa planga cand a vazut ca toti s-au ridicat in picioare cand a inceput sa danseze.

ROMÂNII AU TALENT. Săptămâna trecută, o concurentă care presta un număr de striptease pe scena „Românii au talent” a rămas fără o sanda şi a fost nevoită să se oprească din dans. Smiley a sărit în ajutorul ei.

VEZI ŞI ROMÂNII AU TALENT. Femeile vor pica din picioare. Uite cum dansează acest bărbat la bară FOTO

Citeşte şi: ROMÂNII AU TALENT. Rămâi mut de uimire când vezi în ce poziţii stă o contorsionistă FOTO

ROMANII AU TALENT 2014. Prima ediţie a celui de-al patrulea sezon a debutat în forţă pe 14 februarie. Un pensionar de 65 de ani a reuşit să îi inducă în eroare pe cei trei juraţi, aceştia nereuşind să ghicească talentul bărbatului. Deşi bătrânul a urcat pe scenă cu mari speranţe, la plecare omul avea lacrimi în ochi. VEZI: Moment JENANT pe scena de la Romanii au talent. Un bătrân a fost UMILIT de juraţi

ROMANII AU TALENT 2014. De asemenea, Andrei Mihnea Cerbu, în vârstă de 11 ani, este un mare talent. Acesta a reuşit să ridice sala în picioare la Românii au Talent.

Eu, cu o chitară în braţe, devin chitarist. Dar drumul spre un chitarist adevărat e lung, foarte lung. Idolul meu e Gary Moore, dar eu vreau să cânt în stilul meu, nu în al lui„, a spus puştiul.

Juraţii au fost fascinaţi de momentul băiatului.

Romulus a fost printre primii concurenţi care a urcat pe scena de la „Romanii au talent”. Vezi şi: ROMANII AU TALENT. Juriul nu a ştiut dacă este femeie sau bărbat: „Doamne ajută, să nu te visez la noapte”

ROMANII AU TALENT 2014: Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu vor ramane fara cuvinte, în cel de-al 4-lea sezon, cand vor da din nou ochii cu unii dintre cei mai perseverenti candidati la titlul de “cel mai talentat roman”.

ROMANII AU TALENT 2014: În noul sezon, concurentii urmează să dea tot ce pot pentru a castiga marele premiu in valoare de 120.000 de euro, dar si premiul pentru originalitate, de 10.000 de euro. Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu vor avea rolul de a-i alege pe cei mai talentati dintre romani.

ROMANII AU TALENT 2014Din acest an, publicul din fata micilor ecrane va avea parte de o experienta totala marca „Romanii au talent”: se va bucura atat de spectacolul de pe scena, cat si de ceea ce se petrece in culise. Telespectatorii vor putea urmari ce fac juriul si prezentatorii in pauzele dintre show-uri, ce au facut pe drum, in deplasari si in timpul liber, precum si discutiile spumoase dintre acestia.

Mai mult decat atat, din sezonul acesta, concurentii care vor reusi sa ii lase fara cuvinte inca din etapa preselectiilor pe Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre au sansa sa intre direct in semifinale. Juriul le va acorda celor mai buni „biletul verde”, care ii va trimite in penultima faza a concursului.

Citeşte şi ROMANII AU TALENT, sezonul 4. Marea surpriză făcută de Andi Moisescu: Mergeţi DIRECT ÎN SEMIFINALĂ!

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Satul din România cu plaje fine, liniște și mâncare bună. Ideal pentru cei care s-au săturat de aglomerația și serviciile de pe litoral
Capital.ro
Decizie pentru cei care locuiesc în case sau blocuri vechi. Statul va plăti banii
Playtech.ro
Stațiunea din România unde turiștii nu vor să meargă. E foarte populară, dar condiții sunt oribile
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cum au fost păcăliți pensionarii. Abia acum s-a aflat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”
Capital.ro
Vestea care a distrus-o pe Simona Halep: A fost ca și cum mi-ai înfipt un cuțit în piept și mi-ai luat respirația
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Mușchiul Syntrichia caninervis, Candidat Promițător pentru Colonizarea Planetei Marte
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR TOTAL după DEMISIA LUI BIDEN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!