Greii fotbalului, prima noapte la puşcărie. Unde au ajuns condamnaţii în dosarul transferurilor VIDEO

Prima noapte în închisoare pentru greii fotbalului,condamnaţi definitiv de judecătorii de la Curtea de Apel, în dosarul Transferurilor. Cea mai mare lovitură au primit-o Cristi Borcea şi Giovani Becali, care vor sta la închisoare 6 ani şi patru luni. Nici măcar cei pentru care procurorii au cerut pedepse cu suspendare nu au scăpat. Fraţii Becali, Borcea, Copos, Neţoiu, Gică Popescu, Mihai Stoica şi Jean Pădureanu sunt acum în penitenciar.
Romania TV
05 mart. 2014, 06:51
Greii fotbalului, prima noapte la puşcărie. Unde au ajuns condamnaţii în dosarul transferurilor VIDEO

DOSARUL TRANSFERURILOR. Cristi Borcea şi Giovani Becali au primit cele mai mari pedepse. Îi aşteaptă 6 ani şi 4 luni de închisoare.

Fostul acţionar dinamovist Cristi Borcea s-a predat la IPJ Constanţa. A venit însoţit de fosta şi actuala soţie, dar şi de fiul lui. De acolo a fost dus la Penitenciarul Poarta Albă, unde este încarcerat şi finanţatorul Stelei, naşul lui de cununie Gigi Becali. Tot acolo au ajuns şi fraţii Becali. Victor Becali a fost condamnat definitiv la patru ani şi opt luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători.

Chiar înainte de decizia definitivă a instanţei în dosarul Transferurilor, Borcea şi fraţii Becali şi-au schimbat domiciliul din Ilfov la Constanţa.

Meme Stoica a postat un mesaj pe Facebook, imediat ce a aflat despre pedeapsa de 3 ani şi jumătate.

„Ce contează dacă procurorii nu cer pedeapsa, contează ce ordine se primesc. Mulţumesc, România… Keep calm & go for the double! Steaua forever”, a scris Meme pe pagina de socializare.

Vestea a picat ca un trăsnet pentru anteronul şi jucătorii Stelei, dar şi pentru familia managerului general al Stelei. Tatăl lui Meme Stoica a făcut un atac de panică în momentul în care şi-a văzut fiul ridicat în cătuşe de la domiciliul său din Bucureşti şi a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale. MM Stoica a fost ridicat de acasă de o maşină a poliţiei şi dus în cătuşe la penitenciarul Rahova.

Fanii Rapidului şi-au văzut dorinţa împlinită după decizia judecătorilor Curţii de apel. 3 ani şi 8 luni de închisoare este pedeapsa primită de George Copos. El a fost primul care s-a predat şi a ajuns la Rahova.

Tot la Rahova a ajuns şi Jean Pădureanu. Lordul fotbalului a fost luat cu o ambulanţă, din Spitalul Elias, unde era internat. 3 ani şi 4 luni de închisoare i-au dat judecătorii, chiar dacă procurorii au cerut suspendarea pedepsei.

Gigi Neţoiu a fost condamnat şi el la 3 ani şi 4 luni de închisoare. Neţoiu s-a predat la Craiova, nu înainte de a lua masa la un restaurant.

„Sunt pregătit să intru în joc, în teren, dacă doamna judecătoare aşa a hotărât. Din punctul meu de vedere e o hotărâre nedreaptă. Acum sunt jucător, nu mai sunt preşedinte. Este un mare regret pentru mine. Mă consider nevinovat”, a declarat Neţoiu.

Cea mai mică pedeapsă a primit-o Gică Popescu, 3 ani, o lună şi 10 zile. Condamnarea a venit însă exact cu o zi înaintea alegerilor pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal, poziţie pentru care Gică Popescu era favorit. Poliţiştii l-au ridicat de acasă şi l-au dus la Rahova. 

Citeşte şi: ALEGERI FRF. Mircea Sandu este sceptic: În maxim 6 luni vor fi alegeri anticipate la FRF

Închisoarea nu este însă singura problemă a celor 8 condamnaţi. Ei trebuie să plătească acum şi prejudiciul creat prin transferurile ilicite de jucători pe care le-au făcut. Cel mai mult are de plătit Giovani Becali, peste 5 milioane de dolari, urmat de Cristi Borcea şi Victor Becali, fiecare cu peste 2 milioane de dolari. 

Gică Popescu, condamnat cu EXECUTARE cu o zi înaintea alegerilor de la FRF

CRISTI BORCEA, şase ani şi patru luni de închisoare CU EXECUTARE. Povestea „Playboy-ului” din fotbal

GIOVANI BECALI, şase ani şi patru luni de închisoare CU EXECUTARE. Afacerile DUBIOASE care l-au făcut MILIONAR

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!