Întrebări riscante, dar importante, pentru femeile măritate

O femeie maritata, in special cea care si este mama, traieste o viata segmentata in care trebuie sa rezolve o multime de lucruri. O astfel de femeie marturiseste: "Nu am timp sa ma gandesc la casnicia mea. Viata mea este ca o banda de alegat, niciodata nu ma opresc din fuga si din ganduri. Trec de la una la alta in functie de ce trebuie sa rezolv. Copiii si job-ul au prioritate in fata sotului, asa ca el are parte de atentia mea ultimul".
Alina Costache
05 mart. 2014, 20:45
Întrebări riscante, dar importante, pentru femeile măritate

Cand viata este „salbatica” oamenii nu se mai opresc, fie si pentru cateva minute, sa se gandeasca si sa-si stabileasca prioritatile. Nu mai stiu ce este cu adevarat important.

O sotie nu trebuie sa astepte pentru ca viata sa-si incetineasca ritmul pentru a se gandi la propria casnicie. Insa ar trebuie sa gaseasca timp si sa raspunda, cat se poate de onest, la urmatoarele intrebari:

Ce este cu adevarat important pentru mine?

Realizezi ca alegerile tale dezvaluie ce este cu adevarat important pentru tine? Chiar si cand ai copii, ai putea realiza ca alegerile tale ar trebui sa spuna ca sotul tau este prioritatea numarul 1. Ai putea sa pui relatia de cuplu pe hold pana cand viata devine mai usoara, insa ai putea decide ca viata normala inseama agitatie, normal inseama ca timpul este nepretuit, si ca nu exista timp pentru a fi petrecut in cuplu. Poti decide sa traiesti viata la intamplare sau sa ti-o proiectezi singura. Este deciza ta.

Poti decide sa fii recunoscatoare pentru copiii tai, sa nu te mai gandesti la propria casnicie si sa alegi sa ai o casnicie asa cum tu ti-o proiectezi.

CITEŞTE ŞI: Ce vor de fapt femeile? Află cum arată ziua PERFECTĂ a unei femei

Cum ma simt cand sunt langa sotul meu?

„Imi critic sotul tot timpul”, sustine o femeie care este casatorita de 17 ani. Comentariile de acest tip ti se potrivesc? Daca da, atunci ar trebuie sa schimbi ceva. Nu uita ca Solomon a spus o data urmatorul lucru: „Femeia cicalitoare este ca o streasina care pica intruna. Sa incerci sa o faci sa nu se mai planga este ca si cum ai incerca sa prinzi vantul cu mainile goale”. Insa poti schimba asta.

Incearca sa te plangi lui Dumnezeu si nu barbatului tau. Astfel sotul tau nu se va mai simti criticat si enervat de tine, iar casnicia voastra nu se va mai afla pe o panta descendenta.

Sunt dispusa sa-mi schimb atitudinea?

Unul dintre cele mai dulci cuvinte care exista este: „Multumesc”. Iar femeile au nevoie sa-si schimbe atitudinea. Nu ti-ai dori mai degraba sa fii cunoscuta ca o sotie recunoscatoare, decat una cicalitoare, careia nu-i place niciodata nimic si careia nimic nu-i poate intra in voie? Daca raspunsul este da, atunci ar trebui sa cauti noi modalitati pentru a-ti creste recunostinta.

Cum este sa faci dragoste cu mine?

Oare exisa vreo sotie care ar dori sa raspunda sincer la o intrebare de acest gen? Cum ar raspunde sotul? Specialistii in relatii si sex au descoperit ca foarte multe sotii sunt dezamagite de intimitatea sexuala, le este teama de sex, se simt vinovate, nu stiu cum ar trebui sa arate viata lor sexuala.

Insa fiecare femeie ar trebuie sa se abandoneze pasiunii, sa se bucure de intimitatea sexuala si de placerea pe care aceasta o genereaza. Doar asa relatia de cuplu se afla pe drumul cel bun.

Citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Localitatea din apropierea României cu o istorie impresionantă. Este cel mai vechi oraș din Europa locuit continuu
Capital.ro
Ilegal pentru proprietarii de mașini. N-ai voie să o împrumuți. Faci închisoare
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! E mult prea FIERBINTE, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
Cine îi va lua locul lui Iohannis la prezidențiale. PSD anunță azi
Adevarul
Afacerea clandestină care i-a transformat pe securiști în milionari. „Mulți oameni și-au vândut casa pentru asta” INTERVIU
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
Doliu în lumea muzicii. Un artist de muzică populară s-a stins din viață
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Amantlâc pe față în showbiz-ul românesc! E iz de scandal! Soția sportivului cu amantă a decis să se răzbune pe spărgătoarea de căsnicii: „Scai obosit”
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Top 12 cele mai scumpe insule din Grecia: Care este insula care te poate lăsa cu buzunarul gol în vacanță
Capital.ro
Cod Rutier 2024. NU mai treci de RAR. Rămâi fără plăcuțe de înmatriculare pe loc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Simona Halep, în doliu! A dat vestea cumplită a morții cu puțin timp în urmă! O persoană la care ținea enorm s-a stins din viață
substantial.ro
Operație minim invazivă de rezecție a prostatei realizată cu succes la Spitalul Clinic SANADOR
MediaFlux
ÎNCEPE RĂZBOIUL! Atacurile vor fi LANSATE în 24 DE ORE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!