Ce scoruri îşi propun filialele PNL la europarlamentare. Ce judeţe îi decid soarta lui Crin Antonescu

Seful campaniei electorale a PNL, Marian Petrache, a negociat scorurile la europarlamentare cu fiecare filiala judeteana a partidului. Tinta oficiala a PNL este de 25%, dar din discutiile cu sefii de organizatii se prefigureaza mai degraba un scor de circa 22%, arată o analiză realizată de stiripesurse.ro.
Romania TV
17 mart. 2014, 10:47
Ce scoruri îşi propun filialele PNL la europarlamentare. Ce judeţe îi decid soarta lui Crin Antonescu

Analiza prezintă situatia tuturor filialelor PNL, asa cum a fost ea negociata la centru. In functie de scorul la europarlamentare, Crin Antonescu ar putea pleca din fruntea partidului. Liderul PNL a anuntat ca isi da demisia daca PNL ia sub 20%.

In Moldova, Cristian Adomnitei si-a asumat cea mai mare ţintă, de circa 40 % din partea PNL Iasi. Multe voturi s-au angajat sa aduca si Romeo Stavarache de la Bacau (circa 30%) dar si Florin Turcanu de la Botosani (cca 30%). Cele mai modeste performante vor fi la Suceava si la Neamt, intre 11-13%, in timp ce Vasluiul va fi undeva in media nationala de 23-25%.

In Sud-Est (Dobrogea), in afara de Vrancea, teritoriul lui Oprisan, liberalii au promis sa scoata peste 20%. Varfurile de lance de aici vor fi Buzaul si Galatiul, unde Cristinel Bigiu si Victor Paul Dobre spun ca vor aduce, fiecare, undeva la 30%. O surpriza vrea sa produca PNL si in Constanta, fieful lui Mazare, de circa 25%. Filialele PNL din Braila si Tulcea au comunicat ca pot sa scoata undeva la 20-21% si nu-i vor da astfel lui Crin Antonescu motive sa-si dea demisia.

In Muntenia, filiala din Giurgiu si-a asumat un scor urias, de peste 50%, iar Calarasiul bate si el spre 48%. Prahova si Teleorman vor trece de pragul de 20%, dar probleme mari sunt in Ialomita si in Arges, unde liderii judeteni au spus că nu prea pot scoate mai mult de 14-16%. In Dambovita se prefigureaza un dezastru, filiala fiind aproape inexistenta.

In Oltenia, cele mai multe voturi a promis ca le va aduce organizatia judeteana din Valcea, in jur de 45%. Gorjul va fi şi el peste medie, cu circa 23%. În schimb, Mehedintiul si Oltul se vor bate serios sa aduca 20%, in timp ce la Dolj va fi un scor modest, de circa 17%.

In Vest, Hunedoara si Caras-Severin trebuie sa ia peste 40%, cel putin din ceea ce s-au angajat. De cealalta parte, in Timis si in Arad, liberalii vor transpira pentru un modest 15%.

In Nord-Vest, cele mai bune scoruri au promis Bihorul si Maramuresul, undeva la 30%. Clujul trebuie sa treaca si el de media nationala impusa, si sa ia spre 25%, in timp ce in urma plutonului se vor chinui Bistrita-Nasaud, Satu Mare si Salajul, care se vor invarti pe la 14-15%.

In Centru, Brasovul va duce steagul PNL cu aproape 40% pe care i-a promis conducerii centrale. Sibiul si Muresul vor avea scoruri slabe, de circa 13-14%, respective 16-17%. Se mai spera la o prestatie buna a filialei Alba, spre 24%.

In Ilfov, seful campaniei electorale a PNL se bazeaza pe un 40%, in timp ce in Bucuresti, toate sperantele sunt pe primarul sectorului 6, Rares Manescu, insa scorul pe Capitala va fi sub 20%.

Ştiripesurse.ro prezintă şi topul celor mai puternice organizaţii liberale.

Iată care ar fi top 10 al filialelor PNL:

1.Iasi
2.Buzau
3.Galati
4.Giurgiu
5.Calarasi
6.Valcea
7.Hunedoara
8.Caras-Severin
9.Brasov
10.Botoşani/Bacau

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Toți șoferii, la control. Se rețin permisul și talonul auto. Nu se mai acceptă încălcarea acestor reguli
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
S-au găsit etichete FALSE la Kaufland! O româncă a spus adevărul! Răspunsul companiei
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Nu ai chef să gătești? Află cum poți prepara rapid un sandvici cu halloumi și gem de caise
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Un tânăr de 19 ani și-a găsit sfârșitul în lacul Colibița. Se afla cu prietenii la scăldat când s-a dezechilibrat și a căzut de pe ponton
Capital.ro
Interzis pentru românii care stau în chirie. Proprietarii îi pot da afară imediat. Trebuie să aibă acest document
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
ȘOC în SUA! Mișcare DISPERATĂ a lui TRUMP să o BATĂ pe KAMALA HARRIS
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...