Elevii care şi-au violat colega la Constanţa se întorc la şcoală

S-au distrat, apoi s-au lăudat pe internet, au urmat percheziţiile domiciliare, arestul şi, în cele din urmă, arestul la domiciliu. Vorbim despre orgia sexuală cu minori, derulată la mijlocul lunii decembrie 2013. Numai că, de când au revenit la casele lor, micii inculpaţi au început cu solicitările la instanţe, de a le permite să părăsească domiciliile pentru a merge la cursuri. În momentul de faţă, patru tineri şi-au reluat studiile, dar unii dintre ei solicită şi schimbarea măsurii arestului la domiciliu, cu controlul judiciar.
Filip Stan
21 mart. 2014, 09:12
Elevii care şi-au violat colega la Constanţa se întorc la şcoală

După ce, la începutul lunii martie, Judecătoria Constanţa a acceptat cererea a doi dintre inculpaţii ce apar în dosarul orgie sexuală cu liceeni de a părăsi domiciliul pentru a merge la cursuri, şi asta pentru că sunt arestaţi la domiciliu, iată că alţi doi le-au urmat exemplul. Sever Tekin A. a depus o solicitare la Judecătoria Constanţa, iar magistraţii au acceptat-o la data de 19 martie.

ŞOCANT: Elevă din Constanţa, îmbătată, drogată, filmată în timp ce făcea sex cu şase colegi la Balul Bobocilor

Minorul are voie să părăsească domiciliul strict pentru a se deplasa şi participa la cursurile de învăţământ ale clasei a IX-a C din cadrul Liceului Teoretic Decebal Constanţa, anul şcolar 2013-2014, ce se desfăşoară după următorul program: în fiecare zi de luni, între orele 13.30 – 18.20, în fiecare zi de marţi, între orele 13.30-19.20, în fiecare zi de miercuri, între orele 12.30-19.20 şi în fiecare zi de joi şi vineri, între orele 12.30-18.20. Al doilea este Flavius Evelin Ş., căruia magistraţii i-au acceptat cererea, la data de 18 martie, de părăsire a imobilului, pentru a se deplasa şi participa la cursurile de învăţământ ale clasei a X-a din cadrul Liceului Tehnologic Nicolae Dumitrescu Cumpăna. În cazul lui, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a depus deja contestaţie, fiind înregistrată pe rolul Tribunalului. Ceilalţi doi, care deja merg la cursuri, sunt Floris G., ce a fost transferat de la Liceul George Călinescu, la Colegiul Agricol Poarta Albă, pe când Răzvan Claudiu Sîrbu este student în anul II la UMC.

Numai că studentul vrea şi mai multă libertate, motiv pentru care a venit cu noi cereri, şi anume de a scăpa de arestul la domiciliu. Menţionăm că în dosarul penal de viol apar: Cristian Floris G., Dan Cristian I., zis Binki (cel care şi apare în filmuleţul ce redă actul sexual – n.r.), Severius Alexandru V., Sever Tekin A., Flavius Evelin Vasile S. şi Răzvan Claudiu Sîrbu, care are 23 de ani şi care este acuzat de şantaj şi favorizarea infractorului. Reamintim că spectacolul sexual a avut loc în noaptea de 14 spre 15 decembrie 2013, la victimă acasă, Roxana B., elevă a Liceului Internaţional de Informatică, după o petrecere organizată într-un pub din Constanţa, respectiv Inter. Au plecat de acolo, au mers acasă la un băiat şi apoi la fată acasă, la insistenţele ei, după cum au specificat acuzaţii. Aici au întreţinut relaţii sexuale cu ea, fata aflându-se în stare avansată de ebrietate, au filmat şi clipurile video au ajuns pe internet. Mama fetei ar fi dat peste imagini şi a depus plângere la Poliţie. Cei cinci, dar şi al şaselea, se consideră nevinovaţi.

IPOTEZĂ ŞOC în cazul elevei violate de 5 colegi la Constanţa. S-ar fi folosit „drogul violului” VIDEO

În rechizitoriul prin care au fost trimişi în judecată suspecţii, procurorii spun că, în noaptea de 14 spre 15 decembrie 2013, prima oprire a tinerilor a fost la locuinţa unuia dintre ei, Severius Alexandru V., unde minora Roxana B., care era într-o stare în care nu-şi putea exprima consimţământul, a fost violată de Dan Cristian I., Sever Tekin A., Flavius Evelin Vasile Ş. şi Severius Alexandru V., cu toţii dezbrăcând-o pe fată şi încurajându-se, unul pe celălalt, pentru comiterea faptelor ilegale. 

Mărturii incredibile în cazul elevei DROGATE şi VIOLATE de colegi la Constanţa. Totul a fost filmat

Ulterior, cu toţii au pornit spre locuinţa minorei, unde au intrat fără acordul acesteia şi unde, în lipsa consimţământului tinerei, Cristian Floris G. a întreţinut acte sexuale cu ea, în timp ce amicii îl încurajau.

„Totodată, s-a reţinut că ceilalţi inculpaţi i-au acordat acte de ajutor moral şi material, constând în încurajarea faptei, în dezbrăcarea şi ulterior în spălarea părţii vătămate în cada din baia locuinţei”, se mai precizează în actul parchetului. La rândul lui, Răzvan Claudiu Sîrbu este acuzat că, recomandându-se drept vărul lui Severius Alexandru V., i-a ameninţat pe Dan Cristian I. şi Cristian Floris G., pe o pagină de socializare, pentru ca aceştia să-şi asume vina comiterii faptelor şi să-l exonereze de răspundere pe Alexandru Severius V. Dosarul a fost trimis spre soluţionare Judecătoriei Constanţa. „Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, au atras atenţia anchetatorii.

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Greșeala banală care a costat-o pe o familie de români 150 de euro în vacanță. “A mai pățit cineva așa ceva”
Capital.ro
Amendă de 825 lei dacă nu ai asta în mașină. Legea obligă toți șoferii din România
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Mare atenție! Au apărut primele cazuri de West Nile
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Vine o nouă minivacanță pentru români. Sunt mai multe zile libere ca în 2023
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Interzis pentru proprietarii de apartamente. Cei care stau la bloc trebuie să le desființeze
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Fraudă uriașă de peste 120 milioane de dolari în criptomonede investigată în România
MediaFlux
CREȘTE vârsta de PENSIONARE. GRAFICE din noua LEGE a pensiilor
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!