Fosta gimnastă Corina Ungureanu a strâns semnăturile necesare pentru a candida ca independent la PE

Corina Ungureanu şi-a depus candidatura ca independent la alegerile europarlamentare care vor avea loc pe 25 mai. Ea şi-a anunţat mai demult intenţia de a candida, dar era incert dacă va reuşi să strângă cele 100.000 de semnături necesare unui candidat independent.
Filip Stan
24 mart. 2014, 11:41
Fosta gimnastă Corina Ungureanu a strâns semnăturile necesare pentru a candida ca independent la PE

Corina Ungureanu şi-a anunţat succesul cu o zi înainte printr-o postare pe contul său de Facebook.

„În demersul meu, mizez pe sprijinul miilor de oameni din toată ţara cu care am vorbit faţă în faţă în cele opt luni care au trecut de când mi-am anunţat intenţia de a candida şi, aşa cum am mai spus, mizez pe sprijinul tuturor românilor care gândesc liber şi care vor să arate că România are nevoie de Europa, exact în măsura în care şi Europa are nevoie de România”, a scris fosta campioană.

„Am fost campioana europeană. Candidez la Parlamentul European pentru că îmi doresc foarte mult că România să devină campioana Europei!”, susţine Corina Ungureanu.

Fosta campioană la gimnastică Corina Ungureanu, care este consilier pe probleme de sport al primarului Ploieştiului, Iulian Bădescu, a anunţat în august 2013 că va candida ca independent la alegerile europarlamentare.

Fosta sportivă spunea că doreşte să reprezinte interesele românilor în Parlamentul European şi să realizeze proiecte prin care sportul să fie pus în valoare.

„Îmi doresc să contribui la integrarea sportului în celelalte politici ale Uniunii Europene şi să realizez proiecte prin care să fie puse în valoare rolul social al sportului şi incontestabila sa dimensiune economică. (…) în opinia mea, atât la nivelul UE, cât şi, cu precădere, în România, mai sunt multe de făcut pentru accentuarea şi valorificarea deplină a rolului pe care sportul îl are în domenii precum turismul, sănătatea, educaţia, integrarea socială şi cultura. Cunosc lumea sportului şi cred cu sinceritate că îmi pot pune în aplicare proiectele în beneficiul ţării mele şi al cetăţenilor ei”, se precizează în comunicatul de presă.

Corina Ungureanu a fost membru al PSD Ploieşti din luna februarie a anului 2012, iar în campania electorală pentru alegerile locale de anul trecut l-a sprijinit pe actualul primar al municipiului, Iulian Bădescu. De altfel, după ce acesta a fost ales în funcţie, fosta sportivă a fost numită consilier pe probleme de sport al primarului.

Înainte de a deveni membru PSD, Corina Ungureanu a fost vicepreşedinte al filialei Prahova a UNPR.

 

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Vacanța i s-a transformat într-un coșmar. Ce a pățit o româncă într-un hotel din cea mai cunoscută stațiune din Bulgaria. “Se auzeau 2-3 voci. Am așteptat dimineața să pot ieși din cameră”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Decizie pentru toți proprietarii de case și apartamente
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Din iulie, ne așteaptă scumpiri MARI. Care sunt produsele pentru care vei plăti MAI MULT
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Un desert fabulos cu ciocolată. E gata în câteva minute
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather au modificat prognoza: Pe ce dată se întoarce canicula în România
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Interzis total pentru românii de la bloc. Ordin Raed Arafat. Nu mai faceți asta noaptea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Bugetarii vor avea o nouă minivacanță de patru zile în august
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!