Liberalii invită PDL să fuzioneze după alegerile europarlamentare

Senatorul liberal Teodor Atanasiu a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că speră ca după europarlamentare democrat-liberalii să înţeleagă că trebuie să fuzioneze cu Partidul Naţional Liberal pentru a putea construi un proiect de dreapta puternic. 
Romania TV
29 mart. 2014, 15:31
Liberalii invită PDL să fuzioneze după alegerile europarlamentare

„După rezultatul de la europarlamentare, eu sper ca cei de la PDL, care s-au delimitat frumos de Traian Băsescu, să înţeleagă că trebuie să vină alături de PNL într-o fuziune, ca să îşi menţină aleşii locali şi parlamentarii şi pentru a putea construi un proiect de dreapta puternic. Fiindcă altfel o să continue hemoragia la ei”, a opinat Teodor Atanasiu, citat de Agerpres.

Liberalul a susţinut că în PDL „a început o mică hemoragie, stopată de faptul că vin europarlamentarele’, dar care se va accentua după scrutinul din mai. Atanasiu crede că plecările din PDL ar putea fi masive, fiindcă ‘oamenii nu văd o perspectivă”.

Senatorul liberal de Alba mizează şi pe sprijinul democrat-liberalilor în reuşita unei moţiuni de cenzură a PNL-ului.

Teodor Atanasiu a susţinut că cei de la putere ‘trebuie opriţi cât de curând’. ‘Eu sper ca anul ăsta să reuşim să dăm jos cu o moţiune de cenzură acest Guvern, fiindcă altfel, de la anul, o să asistăm la ceea ce ne temeam, (…), la renunţarea la cota unică şi la revenirea la impozitul progresiv în România. Atunci şi ultima urmă de atracţie pentru investitori va dispărea’, a declarat parlamentarul liberal.

Senatorul a menţionat că PNL mizează pe sprijinul întregii opoziţii, dar şi pe cel al unor ‘traseişti politici’, care trebuie convinşi că actualul Guvern ‘trebuie să pice’.

‘Trebuie să încercăm să lămurim cât mai mulţi parlamentari astfel încât, în momentul oportun pe o moţiune de cenzură, acest guvern să pice. Aşa cum a picat şi guvernul Ungureanu, că e un guvern făcut la fel, din traseişti politici’, a declarat Atanasiu.

El a spus că PSD şi UDMR au în Parlament în jur de 41-42%, restul fiind ‘traseişti politici care, aşa cum au plecat odată, pleacă şi a doua oară, şi a treia oară’.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Statul cere banii de la români. Obligația, trecută direct în lege. Poliția intervine imediat
Playtech.ro
Dovada că Bianca și Robert de la Insula Iubirii s-au împăcat. Unde au plecat împreună în vacanță
DailyBusiness
CREȘTE prețul apei calde cu 50%. Cum motivează autoritățile decizia
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Revine o escrocherie celebră în România. A făcut furori acum două decenii
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Incendiu violent la un azil de bătrâni din Tulcea. A fost activat Planul Roșu de Intervenție
Capital.ro
Maghiarii ne dau lecții. Au făcut anunțul chiar în România. Umilința e prea mare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Donald Trump va fi intervievat de FBI în ancheta privind tentativa de asasinat din Pennsylvania
MediaFlux
BANI de la Guvern pentru nevoiași. ROMÂNII primesc echivalentul a 50 de EURO
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!