HOROSCOP 2 aprilie 2014: Fereşte-te de acţiuni riscante

HOROSCOP 2 aprilie 2014: RomaniaTV.net vă prezintă ce au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte. 
Alina Costache
01 apr. 2014, 15:20
HOROSCOP 2 aprilie 2014: Fereşte-te de acţiuni riscante

HOROSCOP 2 aprilie 2014 BERBEC
Ai in minte o idee despre ce anume trebuie sa faci sa aduci mai multa siguranta in viata ta, inclusiv din punct de vedere material. Acest lucru te poate presa sa iei masuri radicale, sa schimbi total raporturile atat cu cei de acasa, cat si cu cei din sfera ta sociala. E bine sa nu te fixezi pe o solutie unica, asteptand prea mult de la ceilalti sau sa crezi ca iti poti asuma responsabilitati mai multe decat poti face fata efectiv. Ia lucrurile treptat si acorda timp planificarii.

HOROSCOP 2 aprilie 2014 TAUR
Astazi ar trebui sa te ocupi in mod special de propria persoana, acordand mai multa atentie starii tale de bine. Nu te preocupa de ce spun altii si incearca sa iesi cu ceva in evidenta, atragand simpatia unei persoane cu influenta. E recomandabil sa nu ramai rigid referitor la convingerile tale personale deoarece este posibil sa constientizezi din senin cauze aparent ascunse ale unor comportamnete dar si modalitati originale de a aborda domeniul spiritual.

HOROSCOP 2 aprilie 2014 GEMENI
Simti un puternic impuls de a-ti reorganiza resursele personale dar si cele provenite de la alte persoane cu scopul de a materializa un vis, un plan de viitor. In plus, ai inca puterea de a convinge, atragand de partea ta persoanele de care ai nevoie. Acorda-ti timp suficient sa-ti clarifici gandurile, eventual apeland la tehnici de relaxare, ca apoi sa analizezi realist care sunt limitele pana unde poti merge si pe cine te poti baza. Nu uita sa acorzi o atentie sporita vocii intuitiei.

HOROSCOP 2 aprilie 2014 RAC
Ziua ar fi potrivita petrecerii unor momente placute alaturi de prieteni, iesind in oras, savurand o mancare buna intr-o ambianta placuta. Nu esti intr-o dispozitie debordanta, propice experimentarii unor senzatii noi, dar ar fi bine sa fii totusi pe receptie daca lucrurile iau brusc o intorsatura neasteptata in cariera. De aceea, consolideaza relatiile cu parteneri de nadejde, asigura-te cu un plan B pentru orice eventualitate si fii sigur ca te vei putea adapta la situatie.

HOROSCOP 2 aprilie 2014 LEU
Nevoia de expansiune, de noi experinte personale devine imperioasa, cuprinzand atat locul de munca sau activitatile cotidiene cat si dezvoltarea catre noi dimensiuni ale spiritualitatii. Calmul pe care il vei afisa, gestionarea judicioasa a energiei pentru a putea face fata tuturor responsabilitatilor nu vor avea cum sa treaca neobservate. Insa, aceasta concentrare pe zona sociala poate defavoriza relatiile cu cei de acasa, acestia simtindu-se vitregiti de atentia ta.

HOROSCOP 2 aprilie 2014 FECIOARA
Daca nu te lansezi in actiuni speculative si nu-ti faci planuri exagerate de viitor poti reduce riscul unor surprize nu tocmai placute care implica investitii, imprumutuiri sau mosteniri. Mizeaza pe onestitate si vei putea atrage partenerii care sa te sustina. Daca ai posibilitatea, foloseste acest rastimp pentru o deplasare unde sa ai ocazia sa te conectezi cu natura, sa experimentezi senzatii si sa faci conexiuni intre creativitatea personala si idealurile tale.

HOROSCOP 2 aprilie 2014 BALANTA
Domeniul relational traverseaza o perioada tumultoasa, iar astazi in mod deosebit poti sa te confrunti cu sentimente de posesivitate sau cu lupte de putere in relatiile intime. Orice reactie a partenerului poate declansa din senin o stare conflictuala, de aceea ar fi de evitat manifestarile dominate de impulsivitate. Temerile si fobiile trebuie tratate in interiorul tau, nu doar sa lasi senzatia ca ai totul sub control. Ai puterea acum sa-ti clarifici ce doresti si sa-ti alegi partenerul de drum.

HOROSCOP 2 aprilie 2014 SCORPION
Ideile reformatoare exprimate dar si sustinerea cu tarie a conceptelor in care crezi poate deranja persoane care nu-ti vor binele. Astfel, fii mai atent la mediul in care lucrezi, aici surprizele avand sanse sa apara in orice moment, dandu-ti planurile dar si programul peste cap. Desi esti mai atent cu partenerul tau si dornic de a te bucura de momente de senzualitate, ramai totusi intr-o zona sigura, mergand mai degraba pe solutiile deja probate pana in prezent.

HOROSCOP 2 aprilie 2014 SAGETATOR
Multa energie dedicata locului de munca ar fi predispozitia zilei de astazi. Si, oricat te-ai dedica astfel incat lucrurile sa iasa cum vrei tu, fereste-te de actiuni riscante. Se poate sa traversezi o perioada in care, din dorinta de a da lovitura, sa fi tentat sa-ti faci planuri financiare fara acoperire. Nici excesele de natura alimentara nu trebuie neglijate, fiind greu sa rezisti tentatiilor. Cum corpul tau are nevoie de mai multa atentie, fereste-te de surmenare si alimente indigeste.

Citeşte mai mult pe curademiere.ro

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Aceasta este cea mai veche gară din lume. Are peste 200 de ani și sute de mii de turiști o vizitează
Capital.ro
Gestul complet ilegal în România. Ești condamnat pe loc la închisoare și îți pierzi drepturile
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cea mai mare dezamăgire din viața lui Ilie Năstase. Are sufletul bucăți
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Un român a plătit 2.000 € pentru o săptămână la "all inclusive" în Turcia. Ce a primit să mănânce și să bea 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Elevii care au obținut nota maximă la Evaluarea Națională, dar și la BAC, vor fi răplătiți cu bani! Suma nu este deloc mică
Capital.ro
Statul va plăti câte 5.000 LEI de persoană. Guvernul a pregătit deja banii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Femeie din Belarus condamnată la şase ani de închisoare pentru finanţarea unui grup de voluntari în Ucraina
MediaFlux
A EXPLODAT prețul la ENERGIE! Cât a AJUNS să COSTE un Kwh
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!