HOPA MITICĂ! Cum I-A FRAIERIT Dumitru Dragomir pe membrii LPF

DUMITRU DRAGOMIR. Fostul şef al LPF, DUMITRU DRAGOMIR, anchetat pentru săvârşirea infracţiunilor de delapidare, evaziune fiscală şi spălare de bani în dosarul drepturilor TV ale Ligii I, i-a jucat pe degete pe cei care au votat în Adunarea generală. DUMITRU DRAGOMIR şi-a minţit partenerii din LOF şi a recurs chiar la acte măsluite, aşa cum reiese din dosar.
Filip Stan
10 apr. 2014, 06:08
HOPA MITICĂ! Cum I-A FRAIERIT Dumitru Dragomir pe membrii LPF

DUMITRU DRAGOMIR. Din dosarul iese la iveală modul incredibil în care DUMITRU DRAGOMIR a obţinut acordul Adunării Generale a Ligii Profesioniste de Fotbal pentru comisionul de 5% din drepturile TV ale Ligii I. DUMITRU DRAGOMIR şi-ar fi minţit permanent colegii de breaslă. Mai mult, potrivit procurorilor, DUMITRU DRAGOMIR a măsluit actele LPF.

Potrivit procurorilor, „în perioada 2011- 2013, inculpatul DUMITRU DRAGOMIR, în calitate de preşedinte al LPF, în baza înţelegerii cu inculpatul Corbu Mihai – administrator al SC Capital Properties SRL, cu intenţie, a determinat membrii LPF să aprobe acordarea/plata unui comision în valoare de 12.102.648 lei (aproximativ 2.800.000 euro) în favoarea SC Capital Properties SRL – drept contravaloare a unor servicii de intermediere care, în realitate, nu s-au prestat niciodată – în scopul însuşirii sumei anterior menţionate”.

Lovitură DE TEATRU în dosarul lui DUMITRU DRAGOMIR

Detalii mai multe despre „ingineriile” lui DUMITRU DRAGOMIR pe SpyNews.

Un lucru incredibil s-a petrecut după şedinţa din 21 iunie 2011. Potrivit procurorilor, ca să acopere faptul că a împuternicit SC Capital Properties SRL, fără ştirea LPF, DUMITRU DRAGOMIR a măsluit procesul verbal întocmit la finalul Adunării Generale.

„Deşi în cadrul şedinţei din 21.06.2011 a Adunării Generale Extraordinare a LPF, nu s-a pus în discuţie apelarea de către LPF la serviciile unor intermediari pentru negocierea şi atragerea a cel puţin o ofertă de achiziţionare a drepturilor de televizare, inculpatul DUMITRU DRAGOMIR a încheiat un proces-verbal de şedinţă în care a consemnat în mod contrar realităţii că această chestiune a fost decisă de adunare. Pentru a crea impresia de autentic a ataşat procesului-verbal semnat doar de el şi de un avocat LPF, lista de prezenţă de la adunare. Aşadar, membrii care au participat la Adunarea Generală Extraordinară din 21.06.2011 nu au votat şi nu au ştiut de intenţia desemnării unui intermediar”, se precizează în dosarul lui DUMITRU DRAGOMIR.

Mutare BOMBĂ a lui DUMITRU DRAGOMIR în dosarul DREPTURILOR TV

Curtea de Apel Bucureşti urmează să decidă dacă DUMITRU DRAGOMIR va fi cercetat în libertate sau în stare de arest preventiv. În urmă cu trei zile, Tribunalul Bucureşti a considerat că DUMITRU DRAGOMIR nu reprezintă un pericol public.

„Am avut încredere în justiţia din România şi uite că s-a făcut dreptate. I am very strong (n.r – sunt foarte puternic)”, a declarat DUMITRU DRAGOMIR.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a traversat noaptea Bulgaria pentru a ajunge în vacanță în Turcia. Coșmar la ora 03.00: “Au ieșit două mașini, ne-au urmărit 10 km, ne depășeau și puneau frână bruscă”
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
Playtech.ro
Cum îți dai seama dacă ai luat virusul West Nile după o înțepătură de țânțar
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
S-au trimis ordine de încorporare. Sute de tineri, chemați în Armată
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Noi detalii în ancheta crimei din Brăila! Dentista Marin Gavril ar fi fost ucisă pentru că nu i-a tratat suspectului măseaua care îl durea
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de apartamente, case și mașini. Toți vor fi verificați
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Două treimi din cetățenii UE îngrijorați de securitatea Uniunii Europene, relevă un sondaj
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!