Geografia modernă a postulat ipoteza că la început Pământul era format dintr-un singur continent, scrie lovendal.ro. Dilema era cum a fost posibilă fragmentarea uscatului în şapte platforme continentale, cum există ele astăzi?. Răspunsul există. În urmă cu milioane de ani Pământul se învârtea invers, iar anul prezenta 480 de zile.
Schelete de URIAŞI, descoperite în România. MĂRTURII incredibile ale celor care le-au văzut VIDEO
Gravitaţia fiind mai redusă, şi oamenii din străvechime erau puţin diferiţi de imaginea noastră de azi, mai înalţi–de unde se poate face legătura cu uriaşii pomeniţi în Biblie şi cei din legendele greceşti vechi.
Citeşte şi Dacă nu ar fi existat viaţă, Pământul nu ar fi avut continente
Giganţii nu erau reprezentanţi ai altor civilizaţii galactice, ci primii oameni. La un moment dat, un corp ceresc venind din direcţia Centrului Galaxiei a lovit Pământul în zona unde acum este fundul Oceanului Pacific, un spaţiu foarte mare şi adânc. Astfel s-a perturbat însăşi evoluţia planetei noastre, în sensul că din cauza acelui impact extraordinar de puternic, Pământul acum se învârte în sens invers.
Citeşte şi Descoperire astronomică incredibilă: În sistemul nostru solar mai există încă o planetă FOTO
Cataclismul cosmic a dat o nouă configuraţie a Terrei. Continentul unic Pangeea s-a fragmentat ceva mai târziu, iar supravieţuitorii s-au retras în zona cunoscută sub numele de Atlantida. Aici s-a format din nou un nucleu de civilizaţie. Supravieţuitorii continentului dispărut s-au răspândit în toate direcţiile, aceasta întâmplându-se după ce Pămîntul a fost lovit de un corp ceresc.
De aici înainte se cunoaşte relativ bine evoluţia civilizaţiilor următoare, în speţă mayaşă, incaşă, mai târziu sumeriană, egipteană, romană, civilizaţia dacilor şi grecilor.