Mihai Stoica face tâmplărie în închisoare, Gică Popescu se ocupă de sport

Mihai Stoica şi Gică Popescu îşi ispăşesc păcatele în penitenciarul Rahova, după ce judecătorii i-au condamnat pe nefasta  4 martie la 3 ani şi 6 luni, respectiv 3 ani, o lună şi 10 zile.
Filip Stan
10 apr. 2014, 21:22
Mihai Stoica face tâmplărie în închisoare, Gică Popescu se ocupă de sport

După ce au stat 21 de zile în carantină, de câteva zile cei doi au primit posibilitatea să iasă la muncă. E un fel de a spune “să iasă”, pentru că, de fapt, tot în interiorul închisorii se desfăşoară această activitate. Surse din anturajul celor doi condamnaţi “celebri” au dezvăluit pentru fanatik.ro ce activităţi şi-au ales aceştia.

Cristi Borcea, din penitenciarul Poarta Albă: „În cameră miroase oribil a urină şi a fecale”

Primul care a avut posibilitatea să iasă la muncă a fost Mihai Stoica. „Poate în libertate Meme pare şi chiar este o persoană arogantă, dar de cînd se află închis la Rahova a devenit alt om. Nu este atît de rău pe cît sar unii, şi nu puţini, să dea cu pietre. Nu face nazuri şi a acceptat fără probleme să iasă să muncească. A ales să îşi petrească cîteva ore pe zi în atelierul de tîmplărie al penitenciarului. Această activitate este şi un avantaj pentru el, deoarece, în condiţiile în care a primit o pedeapsă de trei ani şi şase luni, va avea posibilitatea să ceară eliberarea condiţionată la numai doi ani şi patru luni din pedeapsă. Pentru că o zi de lucru echivalează cu două zile de puşcărie. În plus, Meme poate chiar încasa legal bani pentru serviciile prestate! Nu vă gândiţi că e o sumă mare sau un salariu fix, e vorba de un comision pe care îl primeşte de la conducerea penitenciarului din suma totală încasată pe lucrările pe care le execută. Poate ajunge la 300 , maximum 400 de lei pe lună”, au dezvăluit sursele respective pentru fanatik.ro.

Celula de la Rahova nu i-a ucis pasiunea pentru sport lui Gică Popescu, aşa că fostul căpitan al echipei naţionale şi al Barcelonei şi-a găsit refugiul în acelaşi domeniu şi în mediul corecţional. “Aşa cum era normal, Gică a ales să se ocupe de activităţile sportive. Merge zilnic la sala de sport şi se ocupă de exerciţiile de fitness cu deţinuţii şi cu orele de fotbal pe terenul sintetic. Gică este ca un antrenor pentru deţinuţi, iar de nenumărate ori se bagă cu aceştia la fotbal. Băieţii l-au ales deja căpitanul lor şi aşteaptă să se înscrie cu o echipă la campionatul de fotbal dintre penitenciare”.

Citeşte şi Pelerinaj la Poarta Albă. Cine i-a vizitat pe fraţii Becali şi pe Cristi Borcea de când au ajuns în arest

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a traversat noaptea Bulgaria pentru a ajunge în vacanță în Turcia. Coșmar la ora 03.00: “Au ieșit două mașini, ne-au urmărit 10 km, ne depășeau și puneau frână bruscă”
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
Playtech.ro
Cum îți dai seama dacă ai luat virusul West Nile după o înțepătură de țânțar
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
S-au trimis ordine de încorporare. Sute de tineri, chemați în Armată
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Noi detalii în ancheta crimei din Brăila! Dentista Marin Gavril ar fi fost ucisă pentru că nu i-a tratat suspectului măseaua care îl durea
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de apartamente, case și mașini. Toți vor fi verificați
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Două treimi din cetățenii UE îngrijorați de securitatea Uniunii Europene, relevă un sondaj
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!