HOROSCOP: Cum cucereşti pe cineva, caracterul amoros în pat şi compatibilităţi, în funcţie de zodie

Fiecare nativ din zodiac are un caracter al dragostei dictat de semnul zodiacal sub care s-a nascut. Tocmai de aceea preferintele in dragoste, performantele in dragoste si compatibilitatile dintre zodii au o foarte mare importanta atunci cand vine vorba de relatii. Astfel, potrivit astrologilor, fiecare nativ este caracterizat de un anumit caracter amoros care dicteaza felul in care se comporta in intimitate cu jumatatea sa.
Alina Costache
13 apr. 2014, 07:06
HOROSCOP: Cum cucereşti pe cineva, caracterul amoros în pat şi compatibilităţi, în funcţie de zodie

Horoscop Berbec

Daca vrei sa atragi un „berbec” trebuie sa-i arati ca poti fi independent, indraznet, spontan. Admira curajul si puterea la o persoana de sex opus. Adora provocarea, prin urmare, daca ii opui rezistenta, cucerirea i se va parea mai interesanta, ceea ce il va stimula si nu va renunta prea usor. Berbecii prefera parteneri foarte experimentati si nu se dau in laturi de la sex oral, practica pe care o efecuteaza pe baza de reciprocitate. Taria de caracter si incapatanarea specifica berbecilor, mai ales in cazul barbatilor, se manifesta si intre asternuturi, motiv pentru care, pentru un barbat berbec, o partida de sex oral trebuie sa contina tot „tacamul”, de la inceput pana la ejaculare.
Femeile berbeci sunt, la randul lor, in goana dupa orgasme rapide si explozive, pentru obtinerea carora nu se dau in laturi de la a fi satisfacute atat oral cat si prin autosatisfacere.

Zodii compatibile: Rac, Balanta.

Taur
Persoanele calme, afectuoase, vesele, carora nu le este teama sa-si arate sentimentele prin sarutari, mangaieri si alinturi sunt pe placul celor nascuti in aceasta zodie. Taurul se ataseaza de o persoana linistita, care are nevoie constant de sprijinul si ajutorul lui. Este gurmand si nicaieri nu se simte mai bine decat departe de oras, la munte sau la marginea marii. Taurii au fetisuri care implica cel putin un partener. Barbatii isi doresc deopotriva sa fie satisfacuti de doua femei in acelasi timp si peste tot. Pentru o partida de sex reusita este necesar ca femeia sa acorde atentie tuturor zonelor intime ale sale si sa lase, astfel, orice prejudecata la o parte.
In cazul femeilor taur, fetisul suprem pentru ele este sexul cu doi barbati sau un „menage a trois” cu un barbat si o femeie. Prejudecatile trebuie lasate, de asemenea, la usa dormitorului, liberatea de exprimare sexuala fiind esentiala pentru satisfacerea femeii taur.

Zodii compatibile: Leu, Scorpion.

Gemeni
Daca istetimea te caracterizeaza, ai sanse sa atragi atentia unui nativ in zodia Gemenilor. Asta pentru ca accepta foarte greu o relatie in care rutina isi face simtita prezenta. De aceea, le va placea sa ghiceasca mereu ce mai pui la cale. „Geamanul” va aprecia mai mult o persoana cu care are multe in comun.
Barbatii gemeni au fetisuri legate de tehnici de bondage sau mai multe partenere sexuale in acelasi timp. Le place sa se uite in timp ce doua femei se satisfac una pe cealalta. Totodata, iubesc sa fie „rezolvati” prin sex clasic de o partenera, dar ar fi intotdeauna incantati ca inca o femeie sa ia parte la „spectacol”, cel putin cu privirea, daca nu chiar direct implicata in actiune.
Sexualitatea femeilor nascute in gemeni nu are limite. Daca exista totusi restrictii, acestea vin doar din partea partenerului, nu din partea ei. O „geamana” surade la ideea de sex cu mai multi barbati, se lasa dominata si nu zice „pas” nici la sex oral, nici la sex anal si nici la jucarii erotice.
Zodii compatibile: Sagetator, Fecioara, Varsator, Rac

Rac
Cei nascuti sub semnul Racului prefera un partener care sa le asigure mult confort si care sa aiba grija de ei ca un parinte. Trebuie sa faci Racul sa se simta iubit si apreciat pentru ceea ce face.
Racii iubesc sexul ca la carte, doua persoane in pat in acelasi timp fiind suficiente. Atat femeile, cat si barbatii nativi ai acestui semn sunt buni cunoscatori ai KamaSutrei. Nu se dau in vant dupa sexul cu mai multi parteneri, insa sunt dispusi sa incerce unele dintre cele mai ciudate pozitii sexuale. Orice este permis atata timp cat se petrece doar in doi.
Pe de alta parte, racii (atat femeile, cat si barbatii) sunt mai amatori ai voaierismului. Se simt excitat la maxim daca au senzatia sau chiar certitudinea ca cineva ii priveste facand sex.
Zodii compatibile: Capricorn, Balanta, Gemeni

Continuarea pe Lyla.ro

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Cum poți păstra boabele de cafea proaspete timp de 12 luni. Trucul pe care trebuie să-l știe iubitorii de cafea
Capital.ro
Gestul complet ilegal în România. Ești condamnat pe loc la închisoare și îți pierzi drepturile
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Vești teribile de la meteorologi. Totul se schimbă brusc
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Un român a plătit 2.000 € pentru o săptămână la "all inclusive" în Turcia. Ce a primit să mănânce și să bea 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Elevii care au obținut nota maximă la Evaluarea Națională, dar și la BAC, vor fi răplătiți cu bani! Suma nu este deloc mică
Capital.ro
Statul va plăti câte 5.000 LEI de persoană. Guvernul a pregătit deja banii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Femeie din Belarus condamnată la şase ani de închisoare pentru finanţarea unui grup de voluntari în Ucraina
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR TOTAL după DEMISIA LUI BIDEN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!