Laurenţiu Reghecampf, OFERTĂ fabuloasă: Anunţul care-i va întrista pe fanii Stelei

Laurentiu Reghecampf a reactionat dupa ce presa araba a anuntat o oferta pentru el din partea clubului Al-Nassr. Reghecampf sustine ca nu intentioneaza sa dea curs acestei oferte deoarece vrea sa ramana la Steaua si din vara.
Filip Stan
18 apr. 2014, 16:33
Laurenţiu Reghecampf, OFERTĂ fabuloasă: Anunţul care-i va întrista pe fanii Stelei

Interesul manifest al lui Reghecampf de a se ocupa in paralel de Steaua si de echipa nationala a atras reactii pro si contra dinspre mediul fotbalistic intern. Riscurile implicate de o eventuala dubla asumare a tehnicianului trebuie evitate in opinia presedintelui FRF, Razvan Burleanu, insa antrenorul campioanei en-titre ramane la parerea ca o selectionata pe scheletul formatiei  din Ghencea ar reprezenta un avantaj pentru fotbalul romanesc.

“Nu vreau sa mai vorbesc despre nationala, sunt multi oameni rautaciosi … Am mai spus, pot face fata in ambele parti, dar numai dintr-un singur aspect: selectionarea jucatorilor, pentru ca multi din echipa mea ar putea juca fara probleme la nationala si pentru mine ar fi un avantaj”, a declarat Laurentiu Reghecampf in exclusivitate pentru Sport Total FM, in emisiunea “11 metri”.

LAURENŢIU REGHECAMPF, dedicaţie specială pentru Gigi Becali şi Mihai Stoica

Steaua este aproape de a-si reconfirma statutul de campioana, fiind favorita la castigarea titlului, al 25-lea din istoria clubului. Dupa doi ani in care a dominat campionatul intern la timona “ros-albastrilor”, cu performante notabile in cupele europene, Reghecampf nu-si face planuri de schimbare, desi admite ca oferta potrivita l-ar putea indrepta catre o alta destinatie inainte de incheierea intelegerii cu gruparea din Ghencea.

“Discutii sunt si vor fi in continuare, dar mai am contract un an. Clauza de reziliere este de 1 milion de euro in cazul in care vreo echipa ma doreste pana atunci. Financiar mi-e bine la Steaua, am parte de o echipa buna, care creste an de an si nu am motive sa plec. Probabil ca voi continua si in ultimul an in Ghencea”, a declarat Laurentiu Reghecampf in exclusivitate pentru Sport Total FM, in emisiunea “11 metri”.

Acomodat cu echipa si increzator ca elevii sai pot repeta performantele ultimilor doi ani, tehnicianul nu crede ca ar putea fi tentat de o eventuala oferta venita chiar din Bundesliga, atat timp cat obiectivul ar fi unul modest.

„Steaua este echipa care va incerca in urmatori ani sa joace in grupele Ligii Campionilor, poate chiar de la anul si ma indoiesc ca vreo echipa de la noi din tara ne-ar putea invinge. In conditiile astea este foarte greu sa renunt pentru una din Bundesliga, care s-ar bate pentru evitarea retrogradarii. Pentru mine nu conteaza banii, conteaza sa merg cu Steaua cat mai departe in Liga Campionilor”, a precizat Reghecampf.

Pana la revenirea in festivalul fotbalistic din UEFA Champions League, Steaua trebuie sa-si duca la bun sfarsit misiunea in campionat. Infangerea suferita in ultima etapa, pe teren propriu, cu FC Vaslui incurca, insa, fie si intr-o mica masura, calculele “ros-albastrilor”, Reghecampf recunoscand ca determinarea echipei moldave i-a prins pe stelisti pe picior gresit.

“Cu Vasluiul am facut un meci slab, am ramas surprinsi de replica loc, in conditiile in care au mari probleme cu banii, plus alte evenimente care s-au petrecut pe langa acest meci. Pentru noi a fost o lectie! Duminica vom sarbatori impreuna Sarbatorile de Pasti, pentru ca vom fi in cantonament”, a mai spus Reghecampf.

Cu sapte etape inainte de finalul sezonului, Steaua este lider in clasament cu 62 de puncte, la sase lungimi distanta de Astra, formatie cu care isi va disputa si trofeul Cupei Romaniei in finala competitiei.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Pericolul ascuns de pe plaje. Lucrul banal care poate duce la tragedii
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
Playtech.ro
Ce spune Ciprian Marica despre incendiul pornit în incinta academiei sale din Pipera. Fanii nu se așteptau la asta!
DailyBusiness
Armata devine obligatorie în România!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Propunerea care-l scoate pe Geoană din turul II. Putere absolută pentru funcționarii ANAF
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Nuntă cu final tragic! O șoferiță și-a condus mama spre MOARTE, după ce s-a răsturnat într-o râpă.
Capital.ro
Mașinile interzise pe șosele. Ordinul UE pentru cei care alimentează cu motorină. Când devine lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Joe Biden se retrage din cursa prezidențială: decizie luată pe fondul presiunilor și sondajelor nefavorabile
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!