Cuplul prezidenţial american se DESTRAMĂ? Barack Obama este acuzat că o ÎNŞALĂ pe Michelle

Speculaţiile pe seama unei posibile rupturi a cuplului prezidenţial american Barack şi Michelle Obama au început să apară tot mai des în ultmul timp, mai ales după ce Prima Doamnă a Statelor Unite a simţit nevoia să îşi prelungească de una singură vacanţa de iarnă.
Sânziana Stancu
26 apr. 2014, 08:48
Cuplul prezidenţial american se DESTRAMĂ? Barack Obama este acuzat că o ÎNŞALĂ pe Michelle

Cu ocazia vizitei preşedintelui american în Japonia au apărut noi speculaţii pe seama unui  „iminent” divorţ al cuplului de la Casa Albă. Astfel, un parlamentar nipon, care a observat că Barack Obama nu este însoţit în vizita oficială în Japonia de către soţia sa, a lansat, pe blogul său, ipoteza potrivit căreia divorţul lor este deja „un secret deschis” şi, mai degrabă, o chestiune de timp. Mai mult, parlamentarul nipon a sugerat chiar că Barack ar înşela-o pe Michelle.

Kazuyuki Hamada, membru al Camerei Superioare a Parlamentului nipon, a mai spus că familia prezidenţială americană ar urma să se despartă după ce Barack Obama îşi va încheia cel de-al doilea mandat prezidenţial, scrie Daily Mail, citând la rândul său publicaţia National Enquirer. De asemenea, parlamentarul a mai dezvăluit că soţia lui Obama ştie de aventurile lui extraconjugale şi că Serviciile Secrete îl ajută să şi le ascundă.

Hamada şi-a luat un doctorat la Washington, la Universitatea George Washington şi a scris, în 2009, o carte intitulată „Cine este Obama”, în care dezvăluie că Obama nu s-a născut pe teritoriu american.

Politicianul nipon, care a scris aproximativ 50 de cărţi, între care mai multe despre economia Statelor Unite, precum şi despre cele ale altor state, despre politică şi politici ca şi despre societate.

În ultima vreme, el a publicat o serie de articole de presă pe blogul său oficial. Într-unul dintre acestea el scrie că „Obama a fost criticat pentru faptul că nu are niciun  fel de viziune asupra rezolvării problemelor interne şi a celor legate de diplomaţie”, afirmând că unii chiar l-au ridiculizat şi au afirmat despre el că ar fi „cel mai prost preşedinte de după război”.

Împreună doar până la sfârşitul mandatului

Dar cel mai puternic motiv pentru reducerea dramatică a şefului Casei Albe ar fi, în opinia lui Hamada, „eşecul relaţiei cu soţia lui”. „Deja este un secret ştiut de toată lumea că perechea prezidenţială şi-a negociat divorţul şi că aşteaptă doar ca el (Barack Obama, n.r), să îşi încheie mandatul” la Casa Albă, „pentru a putea divorţa apoi”, spune politicianul nipon.

Scenariul continuă, Hamada susţinând că, după ce va părăsi casa Albă, Barack Obama se va retrage în Hawaii, iar Michelle va rămâne împreună cu fiicele lor la Washington, mai scrie tabloidul britanic, citând publicaţia National Enquirer.

Citeşte şi Michelle Obama, cu fusta în vânt: A fost salvată de Barack în ultimul moment VIDEO

Hamada a criticat-o şi pe Prima Doamnă a Americii pentru cheltuielile excesive pe care le face din banii publici, pentru confortul ei personal, mai ales anumite vizite în străinătate, cum a  fost prima vizită oficială a sa în China, luna trecută, unde a mers fără Barack, numai cu fiicele lor.

Dar dezvăluirile lui Hamada nu sunt neapărat noi. În ianuarie, tabloidul National Enquirer scria că Barack şi Michelle au dormitoare separate. Presa a mai sesizat ceva în neregulă şi cu ocazia ceremioniei de înmormântare a fostului preşedinte african Nelson Mandela, când, deşi stăteau unul lângă celălat, fiecare se concentr în altă parte. Barack, de pildă, vorbea şi râdea alături de o politiciană tânără, în timp ce Michelle era îmbufnată şi urmărea funeraliile.

Pe lângă clevetelile pe seama absenţei Primei Doamne a Americii de la vizita în Japona a soţului ei, acesta  a fost intepretată negativ şi din punct de vedere politic de către niponi. „Acesta este un semn deplorabil al regresului Japoniei din poziţiile superioare ca aliaţi ai Americii”, în timp ce LaFranchi speculează faptul că absenţa soţiei preşedintelui american ar putea sugera „dezaprobarea ei faţă de unele politici ale japonezilor sau chiar a realităţii nipone”.

O altă Primă Doamnă a Americii care a rămas acasă când soţul ei a mers în vizită oficială în Japonia a fost Betty Ford, în noiembrie 1974. 

Spynews
”Mai rămâneam împreună”. Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii, despre relația cu Claudia Florescu
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
”Amazonul Europei”, destinația din România, pe placul jurnaliștilor internaționali. Turiștii sunt fascinați
Capital.ro
Se poate rămâne imediat FĂRĂ PERMIS. Anunț venit astăzi, 7 IULIE: Prevederi imposibil de aplicat
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Investiții mamut în modernizarea României! Va avea loc o transformare radicală!
Adevarul
Rușii au lansat o ofensivă amenințătoare în est, unde ar putea cuceri o porțiune semnificativă de teritoriu
Spynews
E periculos să consumi ouă cu două gălbenușuri, sau ouă cu micuțe cheaguri de sânge? Ce spun specialiștii
Spynews
Un tată și-a aruncat de la etajul cinci cei doi copii de 2 și 5 ani, după ce s-a certat cu soția lui. Gestul cumplit s-a terminat tragic: ”A fost sfâșietor”
Evz.ro
Continuă scandalul la Saga Festival. Niki Minaj și-a anulat și ea prestația la concert
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet
Cancan.ro
Vali a murit la Costineşti, după ce şi-a presimţit sfârşitul: 'Să îmi reparaţi maşina şi...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 8 iulie. Ce temperaturi vom avea în Capitală
Capital.ro
Decizie pentru toți cei care mănâncă PEPENI românești. Se întâmplă de mâine, 8 IULIE
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Nicki Minaj și-a anulat concertul la festivalul SAGA din București
MediaFlux
VINE CRIZA! Va fi mai RĂU CA ÎN 2008
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!