EUROVISION 2014: Scena cântăreşte 40 de tone

EUROVISION 2014: Show-ul de anul acesta, ce va avea loc la Copenhaga, prezintă o desfăşurare impresionantă de forţe, organizatorii reuşind să transforme un fost şantier naval de pe o insulă într-un spaţiu de concerte care are în mijloc o scenă cu un schelet de oţel de 40 de tone, potrivit informaţiilor oficiale. Finala internaţionala a concursului Eurovision va avea loc pe 10 mai.
Romania TV
29 apr. 2014, 07:29
EUROVISION 2014: Scena cântăreşte 40 de tone

EUROVISION 2014:Echipa de producţie a spectacolului, care este împărţit în două semifinale (6 şi 8 mai) şi finala (10 mai), este formată din aproximativ 700 de persoane, fără a adăuga echipa de voluntari.

Organizatorii au dat publicităţii informaţii referitoare la spectacolul EUROVISION 2014 ce sunt rezumate astfel:

* O structură de oţel ce cântăreşte 40 de tone şi are o înălţime de 20 de metri a fost construită pe scena EUROVISION 2014  din Copenhaga.

* Podeaua scenei este creată din leduri iar fiecare plăcuţă de led poate suporta o greutate de 1 tonă.

* Un ecran special a fost montat în fiecare cub din decor iar pe acest ecran pot fi proiectate, individual, filme sau imagini statice.

* Scena EUROVISION 2014 este înconjurată de 32 de proiectoare.

* Spaţiul de spectacol beneficiază de 10 mixere de sunet, ce pot fi operate pe 100 de canale wireless de o echipă de 30 de specialişti. Sunetul va fi stereo, 5.1 Dolby Surround.

* 11.424 kg de boxe şi amplificatoare sunt suspendate de tavanul sălii.

* 22 de camere, inclusiv două macarale, 5 camere operate pe şine, sisteme 3D şi 2D şi 2 steadicamuri vor fi folosite pentru filmarea show-ului.

*EUROVISION 2014 este cel de-al 59-lea eveniment de gen consecutiv, care anul acesta este produs de DR – televiziunea publică daneză, sub auspiciile European Broadcasting Union (EBU).

* Anul acesta, 37 de ţări sunt înscrise în competiţie.

* Este a treia oară când Eurovisionul este găzduit de Danemarca. Spectacolele anterioare au fost în 1964 şi 2001.

* Aproximativ 1.600 de jurnalişti din 80 de ţări s-au acreditat la acest eveniment; aceştia sunt aşteptaţi la 45 de manifestări dedicate presei.

* O echipă de 700 de persoane este implicată în producţia EUROVISION 2014; acestora li se alătură 500 de voluntari.

* Organizatorii EUROVISION 2014 estimează că aproximativ 180 de milioane de telespectatori din lumea întreagă vor vedea cele trei show-uri live.

* Se estimează că pagina oficială a Eurovision (eurovision.tv) va avea 100 de milioane de vizualizări.

EUROVISION 2014 România este reprezentată anul acesta la Eurovision de Paula Seling şi Ovi, cu piesa ‘Miracle’. Aceştia concurează în cea de-a doua semifinală, pe 8 mai, cu numărul 15. Delegaţia oficială a României la Eurovision pleacă marţi după-amiază spre Danemarca. Miercuri, artiştii români vor avea primele repetiţii pe scena de la Copenhaga.

EUROVISION 2014. Marţi, Paula Seling şi Ovi vor pleca încrezători spre Copenhaga pentru a reprezenta România la Eurovision, scrie ziarulring.ro. Deşi nu vor fi însoţiţi de partenerii de viaţă, aceştia li se vor alătura înainte de semifinală.

Citeşte şi EUROVISION 2014: Câştigă Romania ediţia din acest an? Paula Seling şi Ovi, lăudaţi de site-ul competiţiei

„Soţia mea va veni în Danemarca pe 7 mai, iar Radu (soţul Paulei Seling – n.r.) va veni şi el la câteva zile după noi. Plecăm încrezători în şansa noastră, mai ales că în acest an avem şi sprijinul Guvernului şi suntem şi favoriţi să câştigăm. Avem un feedback bun. La Londra, în cadrul turneului de promovare, fanii Eurovision ne ştiau piesa, iar noi am încheiat show-ul”, a spus Ovi.

Citeşte şi Ovi sparge topurile în Belgia cu o nouă piesă. Melodia lui detronează piese cântate de Katy Perry sau Avicii

Artistul a povestit şi că în 2010, când a reprezentat România la Eurovisionul de la Oslo alături de Paula Seling, a pariat pe piesa interpretată de ei, „Playing with Fire”. „Am pariat atunci vreo 300 de euro şi am câştigat peste 2.000. Nu sunt un parior profesionist, dar am crezut în şansa noastră, iar cota de câştig a fost mare. În acest an, avem o cotă mică, fiind favoriţi la câştigarea trofeului”, a mai spus Ovi.

Citeşte şi EUROVISION 2014: Paula Seling şi Ovi, show la Amsterdam pe 5 aprilie

EUROVISION 2014. Paula Seling si Ovi vor să aducă ţării noastre trofeul, cu piesa Miracle, pe care o vor interpreta la Copenhaga. Cei doi artisti s-au pregatit intens pentru a face cea mai buna impresie la Eurovision 2015, iar duminică au lansat si videoclipul mult aşteptat.

EUROVISION 2014. Filmarile au avut loc in studiourile Media Pro, din Buftea, in regia talentatului Alex Ceausu

„Îmi place mult viziunea lui Alex Ceauşu. Clipul vorbeşte despre miracolul vieţii, venit din alt miracol, al iubirii. În camera goală renaşte natura dintr-un alt miracol, apa, sursa vieţii.”, declara Paula Seling.

Pentru materialul video s-au folosit aproape 5 tone de iarba, pentru a asigura decorul perfect al clipului, multa apa, in care atat interpretii cat si dansatorii au indurat temperaturile scazute, si au stat cateva ore bune, pentru a se trage cele mai bune cadre. Eforturile nu au fost in zadar, iar videoclipul „Brand-ul Romaniei” a iesit cum nu se putea mai bine, scrie click.ro!

Guvernul Romaniei a alocat un buget total de 259.250 de lei, din care s-a realizat si videoclipul artistilor.

Vezi şi: EUROVISION 2014: Câştigă Romania ediţia din acest an? Paula Seling şi Ovi, lăudaţi de site-ul competiţie

Ovi a colaborat cu nume mari precum Simone, En Vogue, Preston Glass, Simen Eriksrud, Morten Stjernholm, Philip Halloun, Beyond51, Mike Raw, Espen Berg, D’sound, Thomas Shulz, Adam Powers. Românul este artist al daWorks ce are sediul în Oslo şi este compozitor Warner Chapell Scandinavia.

Citeşte şi Ovi sparge topurile în Belgia cu o nouă piesă. Melodia lui detronează piese cântate de Katy Perry sau Avicii

Paula Seling şi Ovi sunt pentru a doua oară în competiţia Eurovision după ce, în 2010, s-au clasat pe locul al treilea cu melodia „Playing With Fire”. Ei vor concura, la Copenhaga, în cea de-a doua semifinală, pe 8 mai, şi intră în concurs cu numărul 15.

EUROVISION 2014: Cu doar o lună înainte de marea finală de pe 10 mai, şefa Delegaţiei României la Eurovision a dezvăluit, pentru „ring”, de ce în acest an avem şanse mai mari să câştigăm concursul. „În premieră, vom fi sprijiniţi de guvern, căruia doresc să-i mulţumesc. E vorba de imaginea României, dar să nu credeţi că sunt bani mulţi. Spectaculos e că avem parte de susţinere. Delegaţia României va fi una normală, în jur de 12-14 oameni, inclusiv Paula şi Ovi. Avem doi artişti care pot cânta orice, oricând şi oriunde, beneficiem de sprijinul autorităţilor, aşa că anul acesta avem premise interesante pentru a câştiga”, a declarat Liana Stanciu.

EUROVISION 2014: O şansă în plus: intrăm pe scenă ultimii În urma tragerii la sorţi, s-a stabilit ca show-ul României să fie susţinut pe 8 mai, în a doua semifinală, ultimul înaintea votării. „România închide spectacolul, iar asta ne avantajează, gândiţi-vă că în doar câteva clipe după noi se va spune «Europa, votează!»”, a explicat Liana Stanciu. Până atunci, se lucrează la imagine… „Săptămâna trecută am filmat în Parcul «Al. I. Cuza» clipul de prezentare a ţării noastre. Show-ul încă nu e gata. Aşteptăm o regie finală a scenariului, iar între 14 şi 16 aprilie se filmează Romanian Act şi toate celelalte 36 de prestaţii cu ajutorul unor actori profesionişti, pentru a vedea decupaj, lumini etc. Pe 16 aprilie, cei de la EBU ne vor da ce au filmat”, a adăugat şefa delegaţiei României, scrie ziarulring.ro.

EUROVISION 2014. Conform unuia dintre cele mai active site-uri dedicate EUROVISION, melodia Paulei Seling şi a lui Ovi are mari şanse să ajungă cel puţin pe podium, scrie click.ro. Wiwibloggs.com a organizat un sondaj în care îi întreba de cititori cine va câştiga semi-finalele de la Copenhaga.

Citeşte şi EUROVISION 2014. S-a stabilit ordinea în care artiştii vor intra în concurs. Pe ce loc este România

Paula şi Ovi sunt daţi drept câştigatorii celei de-a doua semi-finale de pe 8 mai, în cadrul căreia vor cânta. Melodia lor are 20% din voturile internauţilor, iar pe locurile doi şi trei se află Grecia, cu 11%, respectiv Slovenia, cu 9%.

Citeşte şi Eurovision 2014. Paula Seling şi Ovi: Ţintim sus, ţintim miracole

Paula şi Ovi au fost aleşi să reprezinte ţara noastră în urma finalei naţionale care a avut loc la Braşov. Cei doi au fost preferaţii juriului de specialitate, dar publicul a ales-o pe Mireala Boureanu-Vaida drept căştigătoare, lucru care a dat naştere unor discuţii aprinse.

 

Paul Seling şi Ovi, reprezentanţii României la Eurovision 2014, vor intra în a doua semifinală a concursului, care se va desfăşura pe 8 mai, la Copenhaga, în Danemarca. România va avea numărul 15 în concurs.

Paula Seling şi Ovi vor reprezenta România la Eurovision cu melodia „Miracle”.

Citeşte şi: EUROVISION 2014: Participarea României, în pericol

Finala internaţionala a concursului Eurovision va avea loc pe 10 mai.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Lege pentru românii care locuiesc la CASĂ. Vor scăpa de obligație
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Laura Giurcanu și-a făcut de cap la mare. Influencerița se bucură de viața de femeie singură
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Nu e iluzie optică! Ce și-a construit în balconul apartamentului acest bărbat din Cluj-Napoca
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Pericol în piețe! Legume și fructe contaminate cu pesticide periculoase pentru oameni
Capital.ro
Pensionarii care vor PLĂTI MAI MULT. A intrat în vigoare la 1 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Cel mai valoros schelet de dinozaur vândut vreodată atinge suma record de 44,6 milioane de dolari
MediaFlux
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'