CS U Craiova a primit OK-ul pentru LICENŢĂ. Ce susţine RAPORTUL FINAL al FRF

Viorel Duru, şeful Departamentului de Licenţiere al FRF, a propus ca CS U Craiova să obţină licenţa pentru sezonul 2014-2015 al Ligii I în cazul promovării. Gruparea din Bănie îndeplineşte toate cele cinci criterii din cadrul licenţierii, respectiv sportiv, infrastructură, personal administrativ, juridic şi financiar.
Filip Stan
15 mai 2014, 11:01
CS U Craiova a primit OK-ul pentru LICENŢĂ. Ce susţine RAPORTUL FINAL al FRF

În raportul trimis către Comisiile FRF de licențiere, Viorel Duru notează că la Craiova „sunt îndeplinite cerințele minime ale criteriului sportiv din Regulamentul național de licențiere a cluburilor (nr. RNLC)”, dar și că „sunt îndeplinite cerințele minime ale criteriului de infrastructură din RNLC”.

Veștile bune continuă pentru echipa din Bănie, care a „îndeplinit cerințele minime ale criteriului juridic din RNLC”, iar Viorel Duru a mai constatat că „sunt îndeplinite cerințele minime ale criteriului financiar din RNLC”.

Documentul redactat de Viorel Duru are următoarea concluzie: „Având în vedere că sunt îndeplinite cerințele minime ale criteriilor de licențiere din Regulamentul național de licențiere a cluburilor, ediția 2013, propun acordarea licenței de participare la campionatul național Liga I, pentru sezonul competițional 2014/2015, Clubului Sportiv U Craiova SA”.

Iată raportul integral:

Comisia pentru acordarea licenţei cluburilor

RAPORT FINAL

Privid documentaţia prezentată de Clubul Sportiv U Craiova SA pentru obţinerea licenţei în sezonul 2014/2015

1. Criteriul Sportiv

După studierea raportului expertului sportiv – domnul Dan Apolzan şi verificarea aspectelor importante din documentaţia aflată în dosar  am constatat că sunt îndeplinite cerinţele minime ale criteriului sportiv din regulamentul naţional de licenţiere a cluburilor  (RNLC)

2. Criteriul de Infrastructură

Citind raportul expertului de infrastructură + domnul Gheorghe Cristoloveanu şi verificând aspectele importante din documentaţia aflată în dosar, am constatat că că sunt îndeplinite cerinţele minime ale criteriului sportiv din regulamentul naţional de licenţiere a cluburilor  (RNLC)

3. Criteriul de Personal şi Administraţie

Analizănd raportul expertului de personal + doamna Alina Gabor şi verificând  aspectele importante din documentaţia aflată în dosar, am constatat că că sunt îndeplinite cerinţele minime ale criteriului sportiv din regulamentul naţional de licenţiere a cluburilor  (RNLC)

4. Criteriul juridic

În urma studierii raportului expertului juridic + doamna Mariana Trandafir şi verificării documentaţiei aflate în dosar, am constatat că că sunt îndeplinite cerinţele minime ale criteriului sportiv din regulamentul naţional de licenţiere a cluburilor  (RNLC)

5. Criteriul financiar

Analizând raportul expertului financiar + firma BDO, reprezentată de domnul Cristian Iliescu şi verificând aspectele mai importante din  documentaţia aflată în dosar, am constatat că că sunt îndeplinite cerinţele minime ale criteriului sportiv din regulamentul naţional de licenţiere a cluburilor  (RNLC)
 
În concluzie, având în vedere că sunt îndeplinite cerinţele minime ale criteriilor de licenţiere din regulamentul naţional de licenţiere a cluburilor, ediţia 2013, propun acordarea licenţei de participare la Campionatul Naţional Liga I, pentru sezonul competiţional 2014+2015 Clubului Sportiv U Craiova SA.

Viorel Duru,
Director licenţiere

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Horoscop bani Camelia Pătrășcanu. Zodiile care își vor umple buzunarele în luna august!
Capital.ro
Ungurii iau banii românilor. Au acordul BNR. Mutare istorică în 2024: A venit vremea
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Litoralul românesc în anii '80, marea piață neagră a Europei de Est. Ce averi făceau bișnițarii polonezi în vacanțele la Marea Neagră
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
De ce îl urăsc Harry și Meghan pe Prințul William. Culisele marii gelozii din Familia Regală
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Ce a primit Andreea din Sibiu, după ce a comandat meniul zilei, la 28 de lei, într-un restaurant din Neptun
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Copiii dispăruți la Constanța au fost găsiți! În ce stare se află și care e motivul pentru care au plecat de acasă: „Acum sunt în siguranță”
Capital.ro
Șoferii cu mașini pe motorină vor fi taxați în plus. Anunț oficial în România chiar azi, 28 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
Marcel Ciolacu ia apărarea premierului ungar Viktor Orban după discursul de la Băile Tușnad
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!