PROGNOZA METEO. Vremea continuă să fie instabilă în weekend

PROGNOZA METEO. Ultimele zile ale săptămânii nu aduc mari schimbări în regimul termic, precipitaţiile continuând să ne dea mari bătăi de cap. Din fericire, meteorologii anunţă o încălzire treptată de duminică.
Filip Stan
15 mai 2014, 13:07
PROGNOZA METEO. Vremea continuă să fie instabilă în weekend

PROGNOZA METEO. Vineri tot instabilă va fi vremea. Cerul va fi temporar noros şi vor fi averse şi descărcări electrice pe arii extinse în Muntenia, Transilvania, Maramureş, Moldova, precum şi în zona montană şi doar pe alocuri în rest. Izolat, cantităţile de apă vor depăşi 15…20 l/mp şi vor fi condiţii de grindină. La munte, la altitudini mari, trecător vor mai fi precipitaţii slabe şi sub formă de lapoviţă sau ninsoare. Vântul va avea usoare intensificări în Banat, în regiunile estice, sud-estice şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 grade in Dealurile de Vest şi 24 de grade in estul tarii.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vineri mai rătăcesc nori pe cer şi, mai ales dupa-amiaza şi seara, vor fi averse şi descărcări electrice. Vântul va fi mai sprinten pe aproape tot parcursul zilei, dar fără rafale puternice, iar la amiază termometrele vor indica 19…20 de grade.

PROGNOZA METEO. Sâmbătă aversele cu tunete şi fulgere îşi fac apariţia pe arii extinse în regiunile intracarpatice ale ţării noastre, ca şi în zonele de deal şi de munte, dar numai pe alocuri în restul teritoriului. Vântul doar pe la munte şi, trecător, prin regiunile estice mai dă semne de agitaţie, iar maximele zilei pornesc de la 15 grade în Dealurile de Vest şi ating 24 de grade în estul ţării.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Sâmbătă doar temporar se adună norii, cel mai probabil după-amiază şi seara când vor fi averse, însoţite de descărcări electrice. Vântul însă nu se înteţeşte, iar la amiază vor fi 20…21 de grade în termometre.

PROGNOZA METEO. Duminică ne mai încălzim, ajungem la temperaturi normale pentru mijlocul lunii mai, de la 18 grade în vest şi în depresiuni până la 25 de grade în regiunile estice. Iar la această încălzire contribuie şi soarele, destul de generos mare parte din zi, căci îndeosebi după-amiaza şi seara îşi fac apariţia norii purtători de averse, ce vin însoţite de tunete, fulgere şi vânt în rafale, care se vor manifesta local în regiunile noastre intracarpatice şi în zona de munte şi numai izolat în restul teritoriului.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Va fi timp frumos duminică, dupa-amiază se ating temperaturi plăcute, de 23….24 de grade, şi va fi prea puţin probabil ca cei câţiva nori ce apar după prânz să lase vreun strop de ploaie.

PROGNOZA METEO. Încălzirea vremii continuă şi la începutul săptămânii viitoare, meteorologii ne asigură că luni vom avea temperaturi de peste 20 de grade în toată ţara, până la 27 în sudul extrem, iar în zilele următoarele încă mai cresc puţin. Cât despre ploi, acestea îşi fac apariţia local, dar vor fi de scurtă durată, mai ales în orele după-amiezelor şi cu precădere  în centrul, în estul ţării şi in zonele de deal şi de munte.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cine este patronul lanțului de patiserii Luca. Simigeriile au împânzit Bucureștiul și au ajuns chiar și în Polonia
Capital.ro
Ungaria e blocată. Viktor Orban a dat ordinul peste graniță. Este oficial
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
Lovitură pentru bărbaţii cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani. ARMATA DEVINE OBLIGATORIE!
Adevarul
Armata ucraineană a publicat înregistrări video cu operaţiunile din primele ore ale ofensivei în provincia Kursk VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Mulți români fac asta și riscă. Amenda e de 45.000 de lei
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Cauza morții regizorului Bogdan Budes. Ce s-ar fi întâmplat cu el, în timpul nopții. Detalii
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Serviciul militar se reintroduce din ianuarie 2025. Vor fi recrutați bărbații de peste 18 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Tragedie în Masivul Parâng: O tânără de 15 ani a murit într-un accident de ATV
MediaFlux
A ÎNCEPUT DISTRIBUIREA PENSIILOR MAJORATE! Vine POȘTAȘUL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...