HOROSCOP 20 MAI 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru marţi

HOROSCOP 20 MAI 2014: Marţi se spune că sunt trei ceasuri rele, ce au rezervat astrele pentru fiecare zodie. 
Alina Costache
19 mai 2014, 15:13
HOROSCOP 20 MAI 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru marţi

HOROSCOP 20 MAI 2014: BERBEC
Se anunta zarva mare in viata ta sociala, astazi. Bucuria te insoteste pretutindeni, iar prietenii-ti sunt cei mai buni sustinatori. Ceea ce tu ai de facut, insa, este sa fii cu zambetul pe buze, aducand fericirea in locurile pe unde umbli. Fii cu inima deschisa.

HOROSCOP 20 MAI 2014: TAUR
Chiar daca ziua pare a incepe cu stress la locul de munca si aparente neintelegeri cu cei care iti sunt colaboratori, pastreaza-ti, totusi, optimismul, deoarece in a doua parte a zilei lucrurile se “repara” de la sine. Incearca, doar, sa nu faci noi promisiuni inainte de a le onora pe cele facute anterior.

HOROSCOP 20 MAI 2014: GEMENI
Este bine sa insisti in atingerea unui tel sau scop numai daca esti sigur ca rezultatul obtinut este unul care sa te faca fericit. Este de preferat sa nu iei nici un fel de decizie astazi, in ceea ce priveste viitorul tau; preferabil este sa astepti pana maine pentru a alege ce cale urmezi de acum incolo.

HOROSCOP 20 MAI 2014: RAC
Nici pentru tine nu este o zi favorabila schimbarilor, indiferent de natura acestora. Ceea ce poti face, insa, este sa continui in aceeasi linie de gandire in care ai inceput saptamana, avand rabdare si fiind persuasiv. Pastreaza-ti atentia alerta si evita amplificarea conflictelor existente.

HOROSCOP 20 MAI 2014: LEU
Ai cerut ajutor si astazi beneficiezi de el. In viata ta apar oameni care sunt trimisi, parca, din viitor, veniti special pentru a-ti lumina gandurile si pentru a-ti arata cum sa actionezi punctual. Rezerva a doua parte a zilei fie pentru a-ti planifica concediul, fie pentru a o dedica persoanei iubita.

HOROSCOP 20 MAI 2014: FECIOARA
Nu te grabi sa iei decizii legate de cariera, astazi. Si asta deoarece inca nu ai toate datele necesare pentru a sti ce anume sa schimbi la acest capitol al vietii tale. De preferat este sa ii asculti pe cei carora le ceri sfaturile, acestia fiind capabili a avea o opinie obiectiva in ceea ce te priveste.

HOROSCOP 20 MAI 2014: BALANTA
Desi te simti in putere, capabil a face schibari drastice in viata ta, inca nu este momentul potrivit pentru a actiona in aceasta directie. Ceea ce poti face, insa, este sa pui pe hartie ideile pe care le ai si, in acest scop, sa iti alcatuiesti o strategie demna de invidia marilor generali de armata.

HOROSCOP 20 MAI 2014: SCORPION
Nu te simti in apele tale, astazi. Probabil ca este o zi in care preferi a-ti petrece timpul pe-afara, cu prietenii si in niciun caz alaturi de membrii familiei tale. Pot exista, intr-adevar, neintelegeri cu mama ta. Incearca, totusi, sa gasesti un echilibru intre aceste doua medii – familia si prietenii.

HOROSCOP 20 MAI 2014: SAGETATOR
Ai tendinta de a discuta in contradictoriu, astazi, indiferent cine sunt persoanele cu care interactionezi. Practic, spiritul tau de intelept incearca sa iasa la suprafata, insa nu intr-o maniera favorabila relationarii. Incearca, totusi, sa pastrezi o atitudine joviala, mai ales la locul de munca.

Citeşte mai mult pe curademiere.ro

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
De ce te mușcă țânțarii, de fapt. Motivul pentru care unele persoane nu sunt afectate, deși stau lângă tine
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
Playtech.ro
Zodiile care pot câștiga sume colosale de bani începând din 25 iulie 2024. Norocul e de partea lor
DailyBusiness
Românii vor avea parte de noi zile libere de la Guvern!
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Rețete rapide și ieftine. Două preparate pe bază de orez care sunt gata în 20 de minute
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Noi bombardamente la granița României cu Ucraina! În Tulcea a fost panică generală, după ce autoritățile au emis un mesaj RO-Alert
Capital.ro
Simona Halep a suferit cumplit. Adevărul despre divorțul de Toni Iuruc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
„Era un psihopat” Bunica și mătușa Dianei, tânăra ucisă cu toporul de soț din gelozie, mărturisiri șocante despre călăul nepoatei lor! Ireal ce a făcut imediat după ce și-a ucis soția
substantial.ro
Alerte de drone rusești în Tulcea: Avioane F-16 au fost ridicate în aer
MediaFlux
DOLIU IMENS! Din păcate A MURIT ASTĂZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!