Peste 35 de magazine Penny Market vor fi deschise în următorii doi ani

Prezentă de peste zece ani pe piața românească, prin rețelele de magazine Penny Market și XXL Mega Discount, compania REWE România SRL şi divizia de Real Estate (REWE Projektentwicklung România SRL) au înregistrat, în 2013, o cifră de afaceri de peste o jumătate de miliard de euro.
Filip Stan
22 mai 2014, 16:59
Peste 35 de magazine Penny Market vor fi deschise în următorii doi ani

La finalul anului 2013, cifra de afaceri înregistrată de compania REWE România SRL a fost de 2.194.126.524 lei, reprezentând o creştere de 12,9% faţă de anul anterior, iar cea a diviziei de Real Estate (REWE Projektentwicklung România SRL) a ajuns la 61.705.288 lei.

De asemenea, la finalul anului 2013, în România, rețeaua REWE număra 156 de magazine (149 magazine Penny Market și 7 magazine XXL Mega Discount) și avea un număr de 3.212 de angajați. Cel mai nou magazin XXL Mega Discount a fost deschis la Ploiești, în luna aprilie 2014.

Peste 35 de noi magazine Penny Market vor fi deschise în următorii doi ani

Grație rezultatelor financiare pozitive de pe piața românească, de-a lungul anului 2014 compania REWE România SRL continuă investițiile în dezvoltarea reţelei de magazine, atât prin deschiderea de noi unităţi, cât şi prin definitivarea procesului de modernizare a magazinelor existente, după conceptul Penny Ambiente.

În perioada 2014-2015, REWE România SRL urmează să deschidă între 35 și 45 de noi unităţi Penny Market și o a treia platformă logistică, în zona Moldovei, după cele două deja existente, în Turda și Ștefăneștii de Jos, din județul Ilfov.

„Piaţa de retail din România are în continuare un enorm potenţial pentru dezvoltare, dat fiind că ponderea numărului de magazine aferente comerţului modern pe cap de locuitor esta abia la 25% din media europeană”, a declarat conducerea REWE România.

Acesta este şi unul din principalele motive pentru care România se află în focusul Grupului Rewe și în următorii ani.

Toate aceste proiecte vor fi puse în practică de noul management, Consiliu de Administrație al companiei REWE România având de acum următoarea structură: Dennis Biernatzki, Administrator pentru departamentele: Achiziţii, Asigurarea Calității, Marketing/ Shopper Marketing; Daniel Gross, Administrator pentru departamentele: Audit, Controlling, Construcții, Expansiune, Financiar, Resurse Umane, IT, Juridic, Logistică; Oliver Eifler, Administrator pentru departamentele: XXL Mega Discount şi Vânzări.

Grupul REWE este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de comerț și turism din Germania și Europa. În 2013 a înregistrat o cifră de afaceri de circa 51 miliarde de euro. Fondat în 1927, în prezent, Grupul REWE are 15.000 de magazine și 330.000 de angajați în 12 țări europene. În 2013, în Germania, Grupul REWE avea 10.000 de magazine, 226.000 de angajați și o cifră de afaceri de 36 miliarde de euro. În România, este prezent prin rețeaua de magazine Billa, XXL Mega Discount și Penny Market.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Horoscop bani Camelia Pătrășcanu. Zodiile care își vor umple buzunarele în luna august!
Capital.ro
Ungurii iau banii românilor. Au acordul BNR. Mutare istorică în 2024: A venit vremea
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Litoralul românesc în anii '80, marea piață neagră a Europei de Est. Ce averi făceau bișnițarii polonezi în vacanțele la Marea Neagră
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
De ce îl urăsc Harry și Meghan pe Prințul William. Culisele marii gelozii din Familia Regală
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Ce a primit Andreea din Sibiu, după ce a comandat meniul zilei, la 28 de lei, într-un restaurant din Neptun
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Copiii dispăruți la Constanța au fost găsiți! În ce stare se află și care e motivul pentru care au plecat de acasă: „Acum sunt în siguranță”
Capital.ro
Șoferii cu mașini pe motorină vor fi taxați în plus. Anunț oficial în România chiar azi, 28 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
Marcel Ciolacu ia apărarea premierului ungar Viktor Orban după discursul de la Băile Tușnad
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!