REAL MADRID – ATLETICO MADRID 4-1 după prelungiri, REAL CÂŞTIGĂ LIGA CAMPIONILOR 2014

REAL MADRID - ATLETICO MADRID 4-1 după două reprize de prelungiri
Filip Stan
24 mai 2014, 16:19
REAL MADRID - ATLETICO MADRID 4-1 după prelungiri, REAL CÂŞTIGĂ LIGA CAMPIONILOR 2014

Final de meci, Real câştigă Liga Campionilor 2014

REAL MADRID – ATLETICO MADRID LIVE Min. 119: Penalty, goool Ronaldo, 4-1

REAL MADRID – ATLETICO MADRID LIVE Min. 117: 3-1, Marcelo decide finala

REAL MADRID – ATLETICO MADRID LIVE Min. 111: GOOOOOOOOOOL. 2-1, Gareth Bale

REAL MADRID – ATLETICO MADRID LIVE: Real forţează desprinderea. dar Atletico reuşeşte să închidă jocul

REAL MADRID – ATLETICO MADRID LIVE Min. 93: GOOOOOOOOOOL. 1-1, SERGIO RAMOS EGALEAZĂ

REAL MADRID – ATLETICO MADRID LIVE Min. 90: Cinci minute de prelungire, asalt ineficient al Realului.

REAL MADRID – ATLETICO MADRID LIVE Min. 84: Mingea NU VREA să intre în poarta celor de la Atletico, formaţie aproape de o performanţă istorică

REAL MADRID – ATLETICO MADRID LIVE Min. 79: real Madrid ratează din toate poziţiile.

REAL MADRID – ATLETICO MADRID LIVE Min. 69: Di Maria, ratare, îl imită Garteh Bale

REAL MADRID – ATLETICO MADRID LIVE Min. 66: Isco, aproape de egalare!

REAL MADRID – ATLETICO MADRID LIVE Min. 63: Atletico, periculoasă pe contraatac.

REAL MADRID – ATLETICO MADRID LIVE Min. 55: Ronaldo, TREI OCAZII succesive, tribunele îi scandează numele.

REAL MADRID – ATLETICO MADRID LIVE Min. 46: A început repriza secundă

REAL MADRID – ATLETICO MADRID LIVE Min. 45: Pauză, 1-0 pentru Atletico

REAL MADRID – ATLETICO MADRID LIVE Min. 36. 1-0, GOOOOL ATLETICO MADRID, Godín înscrie pentru Atletico după ce Bale ratase o ocazie uriaşă pentru Real.

URMĂRIŢI LIVE VIDEO AICI

REAL MADRID – ATLETICO MADRID LIVE Min. 33: Meciul se încinge, ocazii importante la ambele porţi

REAL MADRID – ATLETICO MADRID LIVE Min. 27: Primul cartonaş galben iscă o busculadă, şansă ratată pentru Cristiano Ronaldo, care şutează slab.

REAL MADRID – ATLETICO MADRID LIVE Min. 25: Real Madrid, aproape de autogol

REAL MADRID – ATLETICO MADRID LIVE Min 20: Atmosferă superbă la Lisabona, fanii Realului domină tribuna

REAL MADRID – ATLETICO MADRID LIVE Min. 15: Nicio ocazie importantă de gol

REAL MADRID – ATLETICO MADRID LIVE Min. 13: Casillas are probleme, respinge însă cu siguranţă.

REAL MADRID – ATLETICO MADRID LIVE Min. 10: Ronaldo abia reuşeşte să atingă mingea, este marcat strict de fundaşii lui Atletico.

REAL MADRID – ATLETICO MADRID LIVE Min. 5: Nicio echip nu-şi asumă riscuri, dar jocul promite.

REAL MADRID – ATLETICO MADRID LIVE Min. 1: A început finala LIGII CAMPIONILOR 2014. 

URMĂRIŢI LIVE VIDEO AICI

REAL MADRID – ATLETICO MADRID LIVE, echipe de start

Real Madrid: Casillas – Carvajal, Sergio Ramos, Varane, Coentrao – Modrici, Khedira, Di María – Bale, Cristiano Ronaldo, Benzema. Antrenor: Carlo Ancelotti

Atletico Madrid: Courtois – Juanfran, Godín, Miranda, Filipe – Gabi, Tiago – Koke, Raul García – Villa, Diego Costa. Antrenor: Diego Simeone. 

REAL MADRID este cea mai prolifica formatie din Champions League, cu 9 trofee, ultimul obtinut insa in 2002. ,,Galacticii’’ au terminat, pentru prima oara in ultimele 10 sezoane, in afara primelor doua in Primera Division. Tot 10 este si numarul antrenorilor demisi de cand ,,galacticii’’ au cucerit ultima LIGA A CAMPIONILOR.

De 12 ori a jucat REAL ultimul act al acestei competitii pana acum. Interesant este ca, dintre aceste 12 adversare, 8 au fost in premiera intr-o finala Champions League, una singura impunandu-se in fata acestora. Este vorba de Inter Milano, in sezonul 1963-1964. Madrilenii au mai disputat o singura data o finala Champions League impotriva unei conationale. Se intampla in sezonul 1999-2000, cand au trecut de Valencia, scor 3-0.

Daca va marca, Cristiano Ronaldo va deveni al doilea golgheter all-time din CHAMPIONS LEAGUE, dupa o alta legenda a Realului, Raul. Astfel, Ronaldo il va depasi in clasament pe Messi, cei doi fiind in acest moment la egalitate, cu cate 67 reusite. Fiind la capitolul statistica, sa spunem ca Iker Casillas va urca pe 4 in topul celor mai multe prezente in aceasta competitie, depasindu-l, astfel, pe Paolo Maldini. In ceea ce priveste importanta acestei finale, Ancelotti declara ca nu simte presiune. Actualul tehnician al celor de la REAL MADRID a mai castigat doua Ligi ale Campionilor, pe vremea cand o antrena pe AC Milan. Sigur, italianul va continua indubitabil la Madrid si sezonul viitor, insa cu siguranta simte o oarecare presiune, cel putin din partea suporterilor, mai ales ca ,,galacticii’’ nu au mai ridicat trofeul Champions League deasupra capului de mai bine de un deceniu.

Toata lumea o vede favorita pe REAL MADRID in acest duel, mai putin Sergio Ramos, care isi crediteaza adversara cu prima sansa, datorita faptului ca aceasta a castigat Primera Division in acest sezon. Sigur, este destul de periculos ca ,,galacticii’’ sa se creada invingatori inca dinainte de a intra in teren. Nu mai putin de 37 goluri a marcat REAL MADRID in acest sezon de Champions League, 16 dintre ele purtand semnatura lui Cristiano Ronaldo. ,,Galacticii’’ au mai jucat in 3 randuri la Lisabona, remizand o data, suferind doua infrangeri.

REAL MADRID – ATLETICO MADRID LIVE DIGI SPORT, DOLCE SPORT ŞI TVR ÎN FINALA LIGII CAMPIONILOR 2014

Xabi Alonso a fost avertizat, mai mult sau mai putin just, in returul semifinalei cu Bayern Munchen, neavand drept de joc pentru finala. Un alt absent este Pepe, accidentat. In locul sau va intra Varane. Incert la inceputul saptamanii, Cristiano Ronaldo si-a linistit fanii in urma cu doua zile, aparand la antrenament. Nici Bale nu va lipsi de la finala, acesta accidentandu-se usor saptamana trecuta, in ultima etapa a Primerei Division. Si Benzema le da emotii ,,galacticilor’’, neantrenandu-se cu echipa din cauza unor mici dureri, insa se pare ca francezul va fi pe teren inca din primul minut.

REAL ATLETICO

ATLETICO MADRID este la a doua finala in LIGA CAMPIONILOR, dupa cea pierduta in 1974, contra lui Bayern Munchen, la rejucare. In aceasta editie, trupa lui Simeone se poate mandri cu faptul ca este singura formatie neinvinsa din Champions League, primind doar 6 goluri in 12 meciuri. Dupa cum se stie, ATLETICO si-a adjudecat titlul saptamana trecuta, in urma unei remize dramatice impotriva Barcelonei. Acest parcurs extraordinar este rodul muncii depuse de intreaga echipa pe parcursul ultimilor 3 ani, dupa cum chiar Simeone declara.

Daca Atletico se va impune maine, Simeone va deveni primul antrenor non-european ai ultimilor 49 ani care castiga acest trofeu. Evident, tehnicianul ,,indienilor’’ este dorit si pentru urmatoarele sezoane la Atletico, insa patronul lui Chelsea, Roman Abramovic, a pus ochii pe argentinian, rusul fiind nemultumit de rezultatele slabe pe care Mourinho le-a avut la echipa londoneza.

Accidentati in meciul din urma cu o saptamana cu Barcelona, Diego Costa si Arda Turan par sa fie apti in vederea finalei, cei doi participand la antrenamentele de joi. Dupa intinderea suferita atunci, se vorbea ca Diego Costa nu va reveni prea curand. Se pare insa ca brazilianul a mers la un vraci cunoscut si apreciat in lumea fotbalului, care l-a pus pe picioare imediat. Nu se stie insa daca acesta va fi titular.

Istoricul intalnirilor directe o favorizeaza clar pe Real Madrid, din precedentele 30 astfel de meciuri, ,,indienii’’ castigand doar o data, remizand in 7 randuri. Pe de alta parte, Atletico s-a impus in 4 din precedentele 5 finale ale Cupei Regelui in fata Realului. In acest sezon de Primera Division, Atletico a obtinut singura victorie de care vorbeam mai sus, castigand cu 1-0 pe Bernabeu. Nici in retur, Realul nu a invins, partida incheindu-se la egalitate, scor 2-2. Cele doua s-au intalnit si in Cupa Spaniei, ,,galacticii’’ castigand cu 3-0 pe teren propriu si 2-0 in deplasare.

In acest sezon ATLETICO a obtinut 4 puncte in cele doua meciuri cu Real Madrid. Este adevarat si faptul ca trupa lui Simeone este neinvinsa in aceasta editie de Champions League, obtinand 9 victorii si 3 remize. Real Madrid are insa 7 victorii din precedentele 8 partide.

REAL MADRID – ATLETICO MADRID LIVE DIGI SPORT, DOLCE SPORT ŞI TVR ÎN FINALA LIGII CAMPIONILOR 2014

REAL MADRID-ATLETICO MADRID live, ora 21:45, LIVE TEXTRomaniaTV.net

ECHIPE PROBABILE:

REAL MADRID (4-3-3): Casillas – Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo – Di Maria, Illaramendi, Modric – Bale, Benzema, Ronaldo

ATLETICO MADRID (4-4-2): Courtois – Juanfran, Miranda, Godin, Filipe Luis – Turan (M.Suarez), Tiago, Gabi, Koke – Villa, Costa (Garcia)

REAL MADRID – ATLETICO MADRID LIVE: Diferenţe uriaşe de buget

Un studiu realizat de cotidianul spaniol El Pais vine să releve înaintea finalei Champions League, care va avea loc sâmbătă, diferenţele financiare dintre cele două combatante, Real Madrid şi Atletico Madrid.

De regulă, la câştigarea celei mai importante competiţii continentale visează numai echipele ale căror patroni au investit milioane de euro în aducerea de jucători şi în plata salariilor colosale ale acestora. Adică, formaţiile din Top 10-le financiar al Europei. Doar o singură dată în ultimul deceniu, mai precis în 2004, s-a întâmplat ca două formaţii din afara acestei sfere să ajungă în finală. În urmă cu 10 ani, AS Monaco şi FC Porto ajungeau în ultimul act de la Gelsenkirchen, iar portughezii aveau să îşi adjudece trofeul. Niciuna dintre formaţii nu făcea parte din grupul marilor forţe finnciare ale Europei.

Real Madrid este în prezent clubul european care generează cele mai mari venituri, potrivit unui audit realizat de Deloitte după datele obţinute în sezonul 2012-2013. „Galacticii” facturează anual 519 milioane de euro, urmaţi de Barcelona, cu 483 de milioane, şi de Atletico, cu 120 de milioane. La nivel european, Real Madrid este urmată tot de Barcelona, apoi de Bayern Munchen, Manchester United, PSG, Manchester City, Chelsea, Arsenal, Juventus şi Milan.

FINALA LIGII CAMPIONILOR 2014, REAL MADRID – ATLETICO: Suporterii celor două echipe care nu au bilet pentru finală o vor putea vedea pe ecrane uriaşe instalate pe cele două stadioane, care vor fi pline. Pe stadionul Realului, ”Santiago Bernabeu” vor fi prezenţi 80.000 de suporteri, în timp ce doar 50.000 de ”plăpumari” vor asista la meci pe ”Vicente Calderon”, datorită capacităţii mult mai mici faţă de stadionul Realului.

FINALA LIGII CAMPIONILOR 2014, REAL MADRID – ATLETICO: REAL MADRID şi ATLETICO MADRID se vor înfrunta, sâmbătă, la Lisabona, în finala Ligii Campionilor la fotbal, ultim act ce opune formaţia care deţine recordul de trofee în competiţie şi o echipă care nu a mai câştigat Champions League (sau Cupa Campionilor Europeni).

REAL MADRID are cele mai multe trofee în Liga Campionilor/Cupa Campionilor Europeni, 9 la număr, urmată de Milan – 7, Liverpool, Bayern Munchen – 5, Ajax, FC Barcelona – 4 etc. Pe ţări, Spania are 13 trofee, Italia şi Anglia câte 12, Germania, 7, Olanda, 6, etc.

Citeşte şi REAL MADRID – ATLETICO, finala Ligii Campionilor. Marea invazie spaniolă, la Lisabona

FINALA LIGII CAMPIONILOR 2014, REAL MADRID – ATLETICO LIVE: Din 1992, de când există formatul Champions League, care permite participarea mai multor echipe din aceeaşi ţară, în patru rânduri finala a fost o afacere internă. În 2000 s-au înfruntat echipele spaniole Real Madrid şi Valencia (3-0 la Paris), în 2003 s-au întâlnit Milan şi Juventus (0-0, 3-2 la loviturile de departajare, la Manchester), în 2008 Manchester United a dispus de Chelsea cu 6-5 la loviturile de departajare (1-1 după prelungiri), la Moscova, iar anul trecut Bayern Munchen a trecut cu 2-1 de Borussia Dortmund, la Londra.

Rezultatele consemnate în finalele competiţiei:

ediţia finala oraşul gazdă
55/56 Real Madrid (Spania) – Stade de Reims (Franţa) 4-3 Paris
56/57 Real Madrid (Spania) – Fiorentina (Italia) 2-0 Madrid
57/58 Real Madrid (Spania) – AC Milan (Italia) 3-2, după prelungiri Bruxelles
58/59 Real Madrid (Spania) – Stade de Reims (Franţa) 2-0 Stuttgart
59/60 Real Madrid (Spania) – Eintracht Frankfurt (Germania) 7-3 Glasgow
60/61 Benfica Lisabona (Portugalia) – FC Barcelona (Spania) 3-2 Berna
61/62 Benfica Lisabona (Portugalia) – Real Madrid (Spania) 5-3 Amsterdam
62/63 AC Milan (Italia) – Benfica Lisabona (Portugalia) 2-1 Londra
63/64 Internazionale Milano (Italia) – Real Madrid (Spania) 3-1 Viena
64/65 Inter Milano (Italia) – Benfica Lisabona (Portugalia) 1-0 Milano
65/66 Real Madrid (Spania) – Partizan Belgrad (Iugoslavia) 2-1 Bruxelles
66/67 Celtic Glasgow (Scoţia) – Inter Milano (Italia) 2-1 Lisabona
67/68 Manchester United (Anglia) – Benfica Lisabona (Portugalia) 4-1 dp Londra
68/69 AC Milan (Italia) – Ajax Amsterdam (Olanda) 4-1 Madrid


69/70 Feyenoord Rotterdam (Olanda) – Celtic Glasgow (Scoţia) 2-1 dp Milano

70/71 Ajax Amsterdam (Olanda) – Panathinaikos Atena (Grecia) 2-0 Londra
71/72 Ajax (Olanda) – Internazionale Milano (Italia) 2-0 Rotterdam
72/73 Ajax (Olanda) – Juventus Torino (Italia) 1-0 Belgrad
73/74 Bayern Munchen (Germania) – Atletico Madrid (Spania) 1-1 Bruxelles


Bayern Munchen (Germania) – Atletico Madrid (Spania) 4-0 (rejucare) Bruxelles

74/75 Bayern Munchen (Germania) – Leeds United (Anglia) 2-0 Paris
75/76 Bayern Munchen (Germania) – AS St Etienne (Franţa) 1-0 Glasgow
76/77 Liverpool (Anglia) – Borussia Moenchengladbach (Germania) 3-1 Roma
77/78 Liverpool (Anglia) – FC Bruges (Belgia) 1-0 Londra
78/79 Nottingham Forest (Anglia) – Malmoe FF (Suedia) 1-0 Munchen
79/80 Nottingham Forest (Anglia) – Hamburger SV (Germania) 1-0 Madrid
80/81 Liverpool (Anglia) – Real Madrid (Spania) 1-0 Paris
81/82 Aston Villa (Anglia) – Bayern Munchen (Germania) 1-0 Rotterdam
82/83 Hamburger SV (Germania) – Juventus Torino (Italia) 1-0 Atena
83/84 Liverpool (Anglia) – Roma (Italia) 1-1 dp, 4-2 la penalty-uri Roma
84/85 Juventus Torino (Italia) – Liverpool (Anglia) 1-0 Bruxelles
85/86 Steaua (România) – FC Barcelona (Spania) 0-0 dp, 2-0 penalty-uri Sevilla
86/87 FC Porto (Portugalia) – Bayern Munchen (Germania) 2-1 Viena
87/88 PSV Eindhoven (Olanda) – Benfica (Portugalia) 0-0 dp, 6-5 penalty-uri Stuttgart
88/89 AC Milan (Italia) – Steaua Bucureşti (România) 4-0 Barcelona
89/90 AC Milan (Italia) – Benfica Lisabona (Portugalia) 1-0 Viena
90/91 Steaua Roşie (Iugoslavia) – Marseille (Franţa) 0-0 dp, 5-3 la penalty-uri Bari

Liga Campionilor

ediţia finala oraşul gazdă
91/92 FC Barcelona (Spania) – Sampdoria Genova (Italia) 1-0 dp Londra
92/93 Olympique Marseille (Franţa) – AC Milan (Italia) 1-0 Munchen
93/94 AC Milan (Italia) – FC Barcelona (Spania) 4-0 Atena
94/95 Ajax (Olanda) – AC Milan (Italia) 1-0 Viena
95/96 Juventus Torino (Italia) – Ajax (Olanda) 1-1 dp, 4-2 penalty-uri Roma
96/97 Borussia Dortmund (Germania) – Juventus Torino (Italia) 3-1 Munchen
97/98 Real Madrid (Spania) – Juventus Torino (Italia) 1-0 Amsterdam
98/99 Manchester United (Anglia) – Bayern Munchen (Germania) 2-1 Barcelona


99/00 Real Madrid (Spania) – Valencia CF (Spania) 3-0 Paris

00/01 Bayern Munchen (Germania) – Valencia CF (Spania) 1-1 dp, 5-4 penalty-uri Milano
01/02 Real Madrid (Spania) – Bayer Leverkusen (Germania) 2-1 Glasgow
02/03 AC Milan (Italia) – Juventus (Italia) 0-0 dp, 3-2 penalty-uri Manchester
03/04 FC Porto (Portugalia) – AS Monaco (Franţa) 3-0 Gelsenkirchen
04/05 Liverpool (Anglia) – Milan (Italia) 3-3 dp, 3-2 la loviturile de departajare Istanbul
05/06 FC Barcelona (Spania) – Arsenal Londra (Anglia) 2-1 Paris (St Denis)
06/07 AC Milan (Italia) – FC Liverpool (Anglia) 2-1 Atena
07/08 Manchester United (Anglia) – Chelsea (Anglia) 1-1 dp, 6-5 la penalty-uri Moscova
08/09 FC Barcelona (Spania) – Manchester United (Anglia) 2-0 Roma
09/10 Inter Milano (Italia) – Bayern Munchen (Germania) 2-0 Madrid
10/11 FC Barcelona (Spania) – Manchester United (Anglia) 3-1 Londra
11/12 Chelsea Londra (Anglia) – Bayern Munchen (Germania) 1-1 dp, 4-3 la penalty-uri Munchen
12/13 Bayern Munchen (Germania) – Borussia Dortmund (Germania) 2-1 Londra
13/14 Real Madrid (Spania) – Atletico Madrid (Spania) Lisabona

REAL MADRID – ATLETICO LIVE. Spania vibrează în aşteptarea marii finale a Ligii Campionilor, programate sâmbătă seara, la Lisabona. Entuziasmul este la cote maxime, iar pe stadionul Realului, Santiago Bernabeu, sunt aşteptaţi 80.000 de fani, pentru a urmări meciul pe ecrane uriaşe.

Norocoşii care au prins bilet pe Estadio da Luz, stadionul care se joacă finala, se află deja la Lisabona, iar presa vorbeşte deja de o invazie spaniolă în capitala Portugaliei. 120.000 de spanioli sunt în Lisabona, 80.000 dintre ei neavând nici măcar bilet la finală, anunţă ziarul Marca, iar AS anunţa că în drum spre Portugalia se află 15.000 de autoturisme proprietate personală şi 600 de autobuze.

Privitor la veştile din cele două tabere, ele sunt dintre cele mai bune. Diego Costa și Arda Turan s-au antrenat alături de colegii lor şi pot evolua din primul minut pentru Atletico, în timp ce la Real singurele semne de întrebare sunt legate de Karim Benzema, însă staff-ul Los Blancos este optimist cu privire la titularizarea sa.


Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Motivul pentru care nu trebuie să bei cafea sau ceai în avion. Te vei gândi de două ori înainte să mai faci asta
Capital.ro
Apare TAXA pe carbon. E un acord istoric. Cine o va plăti
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Uniformele, obligatorii în școli. Propunerea îi revoltă pe părinți: „Va ieși scandal”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Fel de mâncare tradițional popular mortal. În fiecare an mor aproximativ 20.000 de oameni
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Florin Salam a întrecut orice limită! După ce şi-a pierdut nevasta şi copiii, s-a aflat şi ce i-a făcut lui Tzancă Uraganu
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Adio, doamnă! S-a stins marea actriță. Toată lumea a iubit-o pe legendara regină
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
David Popovici s-a calificat în finala probei de 200 metri liber la Jocurile Olimpice cu cel mai bun timp
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!