Horoscopul lunii iunie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

HOROSCOP IUNIE 2014. Vrei să ştii cum stai cu dragostea, sănătatea şi banii în această perioadă? Află ce ţi-au pregătit astrele şi cum vei fi influenţată, în funcţie de zodia ta!
Romania TV
29 mai 2014, 22:14
Horoscopul lunii iunie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Horoscop iunie Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Vei întâmpina probleme atât pe plan profesional, cât şi personal. Fie că vei fi înşelată, fie că vei fi concediată, o vei lua drept drama vieţii tale. Nu îţi plac shimbările majore, mai ales dacă acestea sunt negative. Păstrează-ţi calmul, întotdeauna ţi se va părea mult mai grav decât este de fapt.

E posibil să ai parte de o trădare sau o mare nemulţumire cu privire la viaţa ta de cuplu. Dacă ai un iubit nu se pune problema unei despărţiri, dar se pune însă problema unei perioade critice pe care v-a trebui să o depăşiţi. Dacă eşti singură trebuie să ai grijă să nu intri în depresie din această cauză, aşa că încearcă să socializezi mai mult.

Horoscopul lunii iunie: Află previziunile pentru zodia ta 

Situaţia ta financiară este una destul de fragilă. Trebuie să ai mare grijă pe ce dai banii şi în ce investeşti. Este foarte important să îţi achiţi toate datoriile, dacă acestea există, de genul facturi sau rate. Banii rămaşi trebuie organizaţi în aşa fel încât să nu îţi lipsească strictul necesar şi atât.

Horoscop iunie Rac (22 iunie – 21 iulie)

Vei avea unele momente delicate în această lună, şi în mare parte acestea vor fi de ordin profesional. Încearcă să socializezi mai mult şi să încerci să găseşti o rezolvare realistă. Din cauza stresului e posibil să îţi pierzi de tot energia şi să nu te mai poţi concentra.

Horoscopul lunii iunie 2014: Bani, dragoste, sănătate, carieră pentru toate zodiile

Dacă ai un iubit de ceva vreme, atunci ai toate şansele ca relaţia voastră să treacă la nivelul următor. Veţi face totul împreună şi vă simţiţi mai bine ca oricând. Dacă eşti singură, într-un anumit context, vei ajunge să cunoşti pe cineva care chiar îţi va pune capac. 

Va fi o lună cu suişuri şi coborâşuri, dar vestea bună este că totul se va termina cu bine. Chiar dacă nu îţi ies toate afacerile confrom planului, unele dintre ele vor compensa rateurile pe care le dai. Vei primi beneficii financiare spre sfârşitul lunii şi vei fi mai mult decât mulţumită.

Horoscop iunie Leu (22 iulie – 22 august)

Munca exagerată şi orele suplimentare te vor extenua în această lună. Dacă în prima parte vei avea cât de cât energie, spre sfârşitul lunii mai mult vei dormi decât să stai trează. Tot răul spre bine, însă ar trebui să găseşti un echilibru fără să fie nevoie să ajungi la extreme.

Horoscop: Cât de norocoasă vei fi în iunie, în funcţie de zodia ta

Nu eşti dornică să faci sacrificii în numele iubirii, şi poate că nici nu ar trebui. Îţi place să îţi meargă bine pe toate planurile şi să păstrezi un anumit echilibru. Luna aceasta însă e posibil să ai de suferit din cauză că nu îţi mai păstrezi constanţa. Încearcă să te relaxezi şi să nu te laşi influenţată de nimicuri personale.

Vei fi apreciată mult mai mult luna aceasta de către şefi, iar acest lucru îţi oferă încredere în tine şi în iniţiativele tale. Trebuie să fii prudentă, acest avânt bazat doar pe laude te poate lăsa fără resurse financiare importante.

Horoscop iunie Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Vei trece printr-o perioadă grea din punct de vedere sentimental şi vei fi nevoită să iei o decizie importantă. Dacă nu mai rezişti cu viaţa pe care o ai în acest moment, ar fi cazul să încerci să o schimbi. Dacă nu obţii o îmbunătăţire, atunci renunţă de tot.

Dacă ai unele nemulţumiri cu privire la iubitul tău, luna aceasta este momentul să deschizi subiectul şi să încercaţi împreună să vă rezolvaţi problemele. Nu va fi o perioadă uşoară şi nici nu te vei simţi împlinită în plan amoros. Evită certurile şi alege discuţiile civilizate cu un final fericit.

Nu stai rău cu banii, dar nu trebuie să îi iroseşti. În perioada ce va urma vei fi nevoită să faci unele investiţii, aşa că luna aceasta ar trebui să strângi cureaua. Onorează-ţi obligaţiile şi în rest încearcă să nu faci lucruri din obligaţie sau doar pentru că cei din jurul tău le fac.

Horoscop iunie Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Chiar dacă nu simţi că este ceva în neregulă cu tine, luna iunie îţi va aduce unele probleme de sănătate. Totul se va întâmpla spontan, aşa că ai grijă şi încearcă să fii mai precaută. Poate fi vorba de accidente în trafic sau pur şi simplu să descoperi că ai o anumită afecţiune de care nu ştiai până acum.

HOROSCOP IUNIE 2014: Ce ţi-au rezervat astrele în luna lui Cireşar

Luna aceasta ai nevoie de afecţiune mai mult ca oricând şi faci orice pentru a avea pe cineva alături de tine care să ţi-o ofere. Fie că eşti singură sau nu, vei găsi pe cineva pe umărul căruia să plângi. În felul acesta vei atrage atenţia bărbaţilor din jur şi îi vei prinde în capcană. Senzaţia predominantă pe care o vei avea în această perioadă va fi cea de satisfacţie.

Numai veşti bune pentru tine în această lună, ceea ce înseamnă satisfacţie maximă. E posibil să îţi cumperi o maşină, un apartament sau poate doar un telefon. Indiferent despre ce e vorba te vei simţi fericită şi împlinită. Încearcă să nu rămâi fără rezerve financiare!

Horoscop iunie Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Ai grijă cu sănătatea şi mergi din când în când la un control medical chiar dacă nu te simţi rău. E posibil să apară unele probleme strict feminine de care ar trebui să ai mare grijă. Dacă ţi-ai propus să faci un copil, atunci acordă o atenţie deosebită stilului tău de viaţă.

Faci orice pentru persoana iubită, dar nu o faci gratis. Din momentul în care vezi că nu primeşti ceea ce meriţi, decizi că trebuie să iei măsuri. Dacă eşti mulţumită de viaţa ta, atunci vei avea în continuare parte de fericire şi multă veselie. Încearcă să fii sinceră că cei dragi ţie!

Chiar dacă ai proiecte din care poţi scoate bani frumoşi, luna aceasta nu vezi niciun prim rezultat. Nu este de speriat, trebuie să ai răbdare. Din această cauză trebuie să faci economii şi să îţi chibzuieşti foarte eficient banii. Nu oferi împrumuturi pentru că situaţia ta financiară nu te ajută deloc!

 
Citeşte mai mult pe eva.ro

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în țara noastră
Capital.ro
Amendă dacă nu ai acest aparat în mașină. Este obligatoriu pentru șoferi
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Acești șoferi nu mai au scăpare. Amenzile curg în ultima vreme
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Au intrat banii pe carduri. Statul a efectuat plățile pe 22-23 iulie. Românii să-și verifice contul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Sms Candidat al Partidului Democrat, Kamala Harris Se Apropie de Donald Trump în Sondaje
MediaFlux
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!