PROGNOZA METEO pe trei zile. Cum va fi vremea de 1 IUNIE şi ce ne aşteaptă săptămâna viitoare

Prima zi a verii vine cu vreme răcoroasă pentru această dată în toate regiunile şi nu scăpăm de fenomenele meteorologice asociate instabilităţii atmosferice. Drept urmare, cerul se înnorează temporar şi local, cu precădere în zonele de deal şi de munte, dar şi în sud-estul ţării, unde vor fi averse însoţite de fulgere şi tunete.
Romania TV
31 mai 2014, 15:55
PROGNOZA METEO pe trei zile. Cum va fi vremea de 1 IUNIE şi ce ne aşteaptă săptămâna viitoare

PROGNOZA METEO. DUMINICĂ. Izolat, in urma unor ploi torentiale, se mai pot acumula peste 20 l de apa pe mp. Vantul va sufla mai tare in sud si in est, iar maximele termice, cu cateva grade sub mediile climatologice in toata tara, se vor situa intre 14 grade in estul Transilvanieie si 23 grade in sudul Munteniei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Şi pentru bucuresteni vara incepe cu vreme racoroasa. Meteorologii prognozeaza in jur de 22 grade duminică dupa amiaza. Norii mai acopera cerul cel putin cateva ore si trecator lasa averse, posibil insotite de descărcări electrice, timp in care si vantul isi face simtita prezenta.

LUNI. Saptamana viitoare incepe cu vreme usor instabila si temperaturi in usoara crestere fata de prima zi a verii calendaristice. Norii acopera temporar cerul si lasa averse insotite de fulgere si tunete, mai ales in sud, in centrul tarii dar si in zonele de munte. Izolat, in urma unor ploi torentiale se mai pot acumula cantitati insemnate de apa si sunt conditii pentru caderi de grindina. Maximele termice se vor situa in general intre 17 grade in depresiuni si 24 grade in lunca Dunarii.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI.  În Capitala, prima zi a saptamanii vine cu vreme usor instabila. Norii acopera partial cerul si doar temporar strang randurile si aduc ploi de scurta durata, posibil insotite de descărcări electrice. Mercurul din termometre urca pana la 22, cel mult 23 grade.

MARŢI. Vremea continua sa se incalzesca usor si drept urmare maximele termice se vor situa in limite normale pentru inceput de iunie. Meteorologii anunta dupa-amiaza 20 grade in zonele depresionare din estul Transilvaniei si 26 grade in sud-est. Cerul va fi variabil, ceea ce inseamna ca soarele e mai generos decat in zilele precedente, dar temporar norii revin, intuneca cerul si lasa averse insotite de descarcari electrice, local in sud si in est, precum si la munte si mai putin in celelalte regiuni.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI.  Marti si in Capitala vremea se incalzeste usor si maximele vor fi in jur de 25 grade. In prima parte a zilei, vremea va fi frumoasa, cu cerul variabil, dar dupa amiaza vor fi innorari mai consistente si trecator, mai ales spre seara, vor reveni aversele slabe, posibil insotite de descărcări electrice.

MIERCURI. Dupa ce in primele ore soarele e mai prietenos, instabilitatea atmosferica se accentueaza si dupa amiaza si seara norii intuneca cerul in mai multe regiuni si local vor cadea averse insotite de fulgere si tunete, local tot in sud si in est precum si la munte si doar izolat in celelalte regiuni. Vantul bate mai tare in timpul ploilor, iar maximele se vor situa intre 21 si 27 grade, cu cele mai mari valori in vestul tarii.

De JOI pana spre finalul saptamanii, temperaturile vor fi destul de apropiate de cele normale in prima decada a lunii iunie. Nu scapam de ploile de vara, insotite de descărcări electrice, dar acestea isi vor face aparitia local, mai ales in timpul dupa-amiezelor.

Spynews
Povestea Mariei, o mamă a opt copii care a luat examenul de Bacalaureat! Femeia visează să ajungă studentă la Universitate | FOTO
Bzi.ro
Ei sunt noii jurați X Factor 2024! „Mă simt onorat de invitație!”
Fanatik.ro
Ce înseamnă temperatura pe care o setezi pe aerul condiționat, de fapt. Greșeala pe care multe persoane ajung să o facă pe timp de caniculă
Capital.ro
A murit marele actor. Doliu în televiziune. Va rămâne o legendă
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Caz unic în rețeaua globală a geoparcurilor UNESCO: propunere retrasă din cauza unei primării din România FOTO
Spynews
”Inima mea e cărbune” Prima reacție a soțului Doinei, după ce a aflat că femeia a fost ucisă de Zoro și Narcisa
Spynews
Zoro și Narcisa au mărturisit și cea de-a doua crimă! Cadavrul găsit recent aparține Doinei. Femeia a fost dată dispărută anul trecut și ucisă de ei
Evz.ro
Dilema mondenă a deceniului. De ce n-o cere Salman Khan pe Iulia Vântur. Dezvăluiri din familie
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Am făcut calculul! Câți bani a primit Ianis Hagi, în total, din darurile de nuntă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben și portocaliu de caniculă în jumătate din țară! Zonele în care se vor resimți temperaturi de până la 38 de grade
Capital.ro
Mașinile interzise pe autostradă. Legea spune clar: NU au voie să circule pe autostrăzi!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Haos pe Aeroportul Henri Coandă: Sute de Pasageri Lăsați să Aștepte Ore pentru Recuperarea Bagajelor
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'