VREMEA DE RUSALII: PROGNOZA METEO pe trei zile

PROGNOZA METEO. De Rusalii vom avea parte de o vreme călduroasă în timpul zilei, însă temperaturile de până la 30 de grade la umbră vor fi răcorite de ploi de scurtă durată.
Filip Stan
06 iun. 2014, 12:06
VREMEA DE RUSALII: PROGNOZA METEO pe trei zile

PROGNOZA METEO. Sâmbătă va fi vreme caldă pentru această dată, dar şi în general instabilă, cu soare pe săturate în prima parte a zilei, dar şi nori purtători de averse cu tunete şi fulgere, local, în mare parte din ţară. Vor fi şi peste 20 de l/mp în câteva localităţi, iar condiţiile de grindină se menţin. Mai ferite de astfel de fenomene rămân regiunile vestice şi sud-estice ale ţării, unde doar pe alocuri vor fi câteva ploi de scurtă durată. Vântul este alert atât în estul şi sud-estul teritoriului, cât şi în Banat şi zona de munte, dar şi în timpul ploilor când poate lua aspect de vijelie. În aceste condiţii, la amiază vor fi temperaturi de miez de vară, de la 24 de grade în depresiuni până la 32 grade în majoritatea zonelor de câmpie din ţară.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Sâmbătă va fi cald şi soare, aproximativ 30 de grade la umbră vor indica termometrele la amiază, însă către seară apar şi norii purtători de averse cu descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Citeşte şi OFERTE de RUSALII. Vezi unde poţi să fugi în minivacanţă şi cât te costă

PROGNOZA METEO. Duminică tot după-amiază sunt aşteptate averse cu descărcări electrice, local în regiunile extracarpatice, la deal şi munte şi doar cu totul izolat în rest. Pe spaţii restrânse, cu precădere în zona montană, cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi vor fi posibile căderi de grindină. Vântul va avea unele intensificări, ziua, în estul şi sud-estul teritoriului, dar şi în celelalte regiuni în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 de grade depresiuni şi pe litoral şi 32 de grade în zonele de câmpie şi podiş din cea mai mare parte a ţării.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Duminică, vremea se va menţine caldă cu soare mult şi doar câţiva nori după-amiaza şi seara, când sunt ceva şanse pentru ploi de scurtă durată şi descărcări electrice. Vântul nu se agită însă, iar maxima zilei atinge 30…31 de grade.

PROGNOZA METEO. Luni tot caldă va fi vremea, sărbătoarea Rusaliilor aduce o după-amiază fierbinte, cu 33 de grade în regiunile noastre vestice, însă cald va fi şi în restul ţării, căci maximele pornesc de la 24 de grade doar în depresiuni, în rest sunt mai ridicate. Iar norii şi aversele cu tunete şi fulgere apar abia spre seară, pe alocuri în sudul ţării şi în zona de munte şi doar izolat în restul teritoriului.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Luni, vremea va fi în continuare caldă pentru această dată, cu o maximă în jurul valorii de 30 de grade. În mare parte din zi va fi soare, iar unele înnorări apar abia după-amiaza şi seara, când se vor semnala averse slabe, descărcări electrice şi posibil intensificări de scurtă durată ale vântului.

PROGNOZA METEO. Marţi tot caldă rămâne vremea, chiar călduroasă în vestul ţării, unde încă se ating temperaturi de 33 de grade la amiază, pornind de la 25 pe litoral. Iar tiparul zilei este cel deja obişnuit, soare până la amiază, apoi nori purtători de ploi rapide de vară, cu tunete, fulgere şi vânt în rafale. Meteorologii spun că până spre weekend tot fierbinţi vor fi zilele, iar probabilitatea de ploi de scurtă durată se menţine mai ridicată în zonele de deal şi de munte.

Spynews
Povestea Mariei, o mamă a opt copii care a luat examenul de Bacalaureat! Femeia visează să ajungă studentă la Universitate | FOTO
Bzi.ro
Ei sunt noii jurați X Factor 2024! „Mă simt onorat de invitație!”
Fanatik.ro
De ce ți se pare că arăți mai bine când te uiți în oglindă decât într-o fotografie făcută telefonul mobil. Motivul te va surprinde cu adevărat
Capital.ro
Mașinile care au interzis. Ordinul intră în vigoare de astăzi, 19 iulie, ora 11
Playtech.ro
Ce este INTERZIS să faci de Sfântul Ilie. E mare păcat, tradiția pe care nu trebuie să o încalce credincioșii
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Caz unic în rețeaua globală a geoparcurilor UNESCO: propunere retrasă din cauza unei primării din România FOTO
Spynews
3 zile cu descărcări electrice anunțate de Accuweather. Urmează temperaturi de 17-18 grade în timpul nopții
Spynews
3 zodii pentru care fericirea bate la ușă mai târziu. O să ajungă cu persoana iubită la altar după 35 de ani
Evz.ro
OpenAI zguduie piața. Ce știe să facă noul chatbot
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Am făcut calculul! Câți bani a primit Ianis Hagi, în total, din darurile de nuntă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
În România, la fel de cald ca în Filipine? Reacția unei filipineze la valul de caniculă din țara noastră: „Sufăr aici în România…”
Capital.ro
A murit marele actor. Doliu în televiziune. Va rămâne o legendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Marile companii aeriene americane au oprit zborurile din cauza problemelor de comunicații
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'